Başımı alıp nereye gitsem? 🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annemin maaşı 4bine yakın.
Benimki de 2.500
Annem istemiyor zaten, başkası iş bula bula nasıl kendi ayaklarının üzerinde duracaksın diyor
İstanbulda da annem anadoluda ben avrupada yaşıyorum ama bir eli hep üzerimde
Başka bir şehre gidip kendi ayaklarımın üzerinde durmamı para hesabı yapmamı istiyor
Kısacası hayata alışmam istiyor
Başkasının desteğiyle yaşanmaz zorluk görmelisin diyor

İyi de sonuçta yine hesap yapacaksın

Maaş alsan da annen verse de hem iş hem okul yürütecek evi geçindireceksen

Acaba annen okul ve iş birlikte yürümez diye mi engel olmak istiyor

Hangi bölüm okuyorsunuz. Kaç puan aldınız ve hangi bölüm yazacaksınız.
Patron size ne iş yaptırıyor. Bütün bunların cevabı yön verecek seçiminize.
Moda tasarım okuyorum
Okul puanıyla Vs 400 civarı bir puan aldım
Patron bana muhasebe işleri yaptırıyor gerçi ne iş yaptığımda belli değil, bana işi öğretiyor, önceden işletmeye bakıyordum şuan kendisi gittiği için müdür aldı işletmeye, müdürün yanında duruyorum. Bazen Antalyaya kendi yanına çağırıyor beni götürüyor falan. Güzel yani işim.

İyi de sonuçta yine hesap yapacaksın

Maaş alsan da annen verse de hem iş hem okul yürütecek evi geçindireceksen

Acaba annen okul ve iş birlikte yürümez diye mi engel olmak istiyor
O zaman engel olmak isteseydi burada da olurdu.
Bence amacı o değil.
Desteksiz, az parayla kendimi idare etmem.
Mesela burada bir ihtiyacım olmayan bir şeyi bile alabiliyorum, paramı saçabiliyorum
Ama başka yere gidersem sadece annemin ve babamın gönderdiği parayla geçinebileceğim
Çok parayla herkes geçinebilir ama önemli olan az parayla kendimi geçindirebilmek ona göre

☺ Annem geldi gözümün önüne. Bende aşırı dağınıktım bi gün dedi ki gittin gün düğün yapcam.neyse aradan aylar geçti ben evimi tutum yerleştim felan dayanamadı geldi evime🙂 tabi annem şok ev derli toplu yavrum kuzum evin çok güzel derli toplu ben de böyle bekliyordum. Bu laf bana yetti tabi. Uzatmayın lafı en son edemedi yerleşti yanıma 3. 5 yıl birlikte okuduk 😁 o aslında senin neler yapabileceğini ya da yapamayacağını bilir. Sadece senin yapabileceklerini sana fark ettirmeye çalışıyor olabilir.
Benimki de yerleşmek istiyor aslında
Ama kimsenin düzen bozmasın istemiyorum

Moda tasarım okuyorum
Okul puanıyla Vs 400 civarı bir puan aldım
Patron bana muhasebe işleri yaptırıyor gerçi ne iş yaptığımda belli değil, bana işi öğretiyor, önceden işletmeye bakıyordum şuan kendisi gittiği için müdür aldı işletmeye, müdürün yanında duruyorum. Bazen Antalyaya kendi yanına çağırıyor beni götürüyor falan. Güzel yani işim.

Bence geçinebilirsiniz. zaten çalışkan ve azimli birisi gibisiniz yapabilirsiniz.

Bence annen bunun için seni göndermek istemiyor

Buraya yazsam ayıp olur patron yanında genç kız imajı hoş değil
Sandığınız gibi bir durum vardı, geçti.
İkimizde hayatlarımıza bakıyoruz hem patronum da genç birisi.
Bilemedim belki ondan da olabilir ama o zaman işten çık demesi gerekmez miydi?

Sandığınız gibi bir durum vardı, geçti.
İkimizde hayatlarımıza bakıyoruz hem patronum da genç birisi.
Bilemedim belki ondan da olabilir ama o zaman işten çık demesi gerekmez miydi?

Orada yine idare ediyorsun gözü üstünde ama başka şehirde kapılır okumazdım diye düşünüyor olabilir

Annenle konuş ayrıntılı

Ahh ahh zorluk çekmek istiyorsan git bu zamanda kimse geçinemiyor sen rahat hayatını bırakıp macera arıyorsun neymiş ist. Kalabalığı bende sevmiyorum ist. Ama doğduğum degil doyduğum yer ;)

Orada yine idare ediyorsun gözü üstünde ama başka şehirde kapılır okumazdım diye düşünüyor olabilir

Annenle konuş ayrıntılı
Evet sanırım bunu yapmalıyım ilk önce.
Aklındakini söylese rahat edeceğim

Ahh ahh zorluk çekmek istiyorsan git bu zamanda kimse geçinemiyor sen rahat hayatını bırakıp macera arıyorsun neymiş ist. Kalabalığı bende sevmiyorum ist. Ama doğduğum degil doyduğum yer :KK66:
Belki de sağlıklı düşünemiyorumdur bilemiyorum
Kafam karıştı yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X