Başımı açmak istiyorum ama...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umarım bir gün yapabilirim. Çok teşekkür ederim gerçekten

Bende ilk kapandığımda bu psikolojik içerisindeydim hala da şeytan insanın nefsini körüklüyor ama bence buna hakim ol açılsan ne olacak ki eline ne geçecek
Yapmışın güzel hayırlı bi iş devamını getir
Tesettürle ilgili videolar sohbetler izle bence
Hala da istemiyorsan Allahla senin oranda kendi kararın kimse vebal altına girmez haram sonuçta

Şöyle düşünün biri size bir iyilik yapıyor ama o iyiliği sürekli başınıza kakıyor. Mesela aileniz cok zengin diyelim ama evde sürekli borç konuşuluyor. Para muhabbeti dönüyor. Ki psikolojide acikliyor, çocuklar anne baba maddi sorunlardan tartisinca hep kendinj suclu hisseder,ben cikolata istemeseydim kavga etmezlerdi,ben cok oyuncak istedigim icin kavga ediyorlar vs.. Konu sahibi böyle bir ortamda büyümüş. Biz seni okuttuk sen de bizim beklentilerimizi yerine getir demiş annesi. Minnet etmesi doğal. Ama konu sahibi genel olarak hicbir seyden memnun değil hala o küçük kız. Baskasi olsa ooo evim var arabam var meslegim var param var çok iyi bir eşim var ailem arkamda deyip 4/4lük hayat yaşardı. Ki o kadar imkana üniversitede serserilik yapmayacak birini tanımıyorum

Ben sizi ilgilendirmesini istediğim için detaylıca anlattığım bir konuda yardım istedim. İşimle ilgili bir yardım isteseydim onu anlatırdım. O sebeple iş kısmı sizi ilgilendirmiyor dedim. Ve psikolojik destek almaya yeni başlamıştım ki pandemi süreciyle ara verdim. Atlamayabilirsiniz herkesten yardım beklemiyorum zaten ilgilenenler yazacaktır

Her cümleyi döndürüp dolaştırıp maddiyata getirmeniz beni irite etti açıkcası.

dinimizi yasamaya calisan ama gram anlamamis insanlarin dramini okumus bulundum..

baban seni amerikaya göndermis gitmissin ama kabul etmemis geri dönmüssün umrunda olmamis üzülmesi vsvs simdi mi takiyorsun sal konusunda babanin üzülüp üzülmeyecegini?

bence baban bahane.. kendin istesen cat diye cikarirsin cat diye taktigin gibi ..

istemiyorsun demek.

Ben olsam ailemi üzmek istemezdim.. Siz zaten güzelseniz kapalıykende bir sey değişmez ki.. Açıkken giymek istediklerinizi evde giyebilirsiniz doyasıya süslenebilirsiniz. Evet çok zor bir durum ama aileniz bu konuyu takıntı yapmış belli ki ben olsam onları üzmeyi göze almazdım.. Ayrıca sevdiğiniz adam zaten sizin ve sizi açık görüyor çevreyi önemsemeyin. Kendiniz içinsd evde bulunduğunuz zamanlar doya doya süslenip mutlu olmaya çalışın. Daha ne denir bilmiyorum ki. Üzüldüm adınıza

Çok şey yazar anlatırım ama ban yemek istemiyorum o yüzden önce babanızın gönlünü yapmaya çalışın .
Anlaşılan mesajım yanlis anlaşılmış
Babanızın gönlünü yapın derken adamı hasta etmeden ikna edin sonra istediğinizi yapın tarzinda yazdım ..
Beğenmedim yapan arkadaş tekrar okusun

Sizin kadar dik duramayan bir insanla meslektas oldugum icin utandim. Kendini, kimligini bulamamis bir kisinin, bir baskasinin hakkini savunabilecegini dusunmek akil tutulmasi bana gore.
Neye karar verirseniz verin, kendiniz verin
Sizin kadar dik duramayan bir insanla meslektas oldugum icin utandim. Kendini, kimligini bulamamis bir kisinin, bir baskasinin hakkini savunabilecegini dusunmek akil tutulmasi bana gore.
Neye karar verirseniz verin, kendiniz verin
Eminim tüm meslektaşlarımız dik duruşlu psikolojik sorunları olmayan insanlardır. Ben sadece kendimi açma cesaretini gösterebildim. Ayrıca meslek seçiminde bir insanı savunan konumda olmayı terxih etmedim. Başka bir kuruma sınav ve mülakatla atandım. Açıkça yazmak istemiyorum zaten anlaşılmıştır...

Başta evlendiğiniz kişi tuhaf bana göre. Ne demek dinini daha iyi yaşamak için Amerika'ya gitti? Türkiye'de İslam yaşamak yasak mı? Aklıma tarikat üyeleri geldi nedense. Eşiniz bir tarikata üyeyse hiç şaşırmam.

Babam amerikadan dönmeme üzülmedi. Tekrar hazırlanmak isteme şevkini kendimde bulduğum için mutlu bile olmuştu. Keşke istemiyor olsaydım, bu kadar soru işaretleri içinde boğulmazdım

Ben de tam olarak böyle düşünüyorum inanın ama hep bi zorlamak istiyorum yine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…