• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başıma Durduk Yere Dert Aldım :(

Size sanırım herşey çok basit geliyor ve tahminime göre evli değilsiniz sanırım. Lütfen bilmediğiniz şeylerle ilgili insanları yargılamayın. Buyrun gelin özelden yazabilirsiniz.
Burdaki birçok kadın evli, o alıntıladığınız üye de. Hepimizin ailesi var ama eşlerimizin de ailesi var. Nasıl ki biz onların ailelerindeki saçma sapan kişileri çekemiyoruz, eşlerimiz için de empati kuruyoruz. Evlilik böyle yürür zaten.

Son düzenleme:
Evet haklısınız. Sallıyorum. Lütfen sallamayan insanların konusuna giderek oraya cevap yazın olur mu?

Olaylar 1 günde bu hale gelmedi canım. Bu olay dün saat 4 gibi patlak verdi. Konu sabah onaylanmış, ben gece açmıştım.
Dün akşam 6da ilk konunuzu açmışsınız. 1 gün bile olmamış daha işte. Gece 4te mı patlak verdi bu olay?

Bu konuda bir olay yaşanmıştı, anlatmak istememiştim ama açtığınız için kısaca özet geçeyim.
Kardeşim evlendiği yıl eşim Rixos Premium Otelde rezervasyon yaptırmıştı. Annem o dönem eşime oğlum şimdi onlar da balayına gidecekler. Haliyle herkesin gözü onlarda olacak. Bence sen rezervasyonu iptal ettir. Yani millet demesin işte büyük kızınlar böyle bir otele gitmiş, diğerleri balayı olmasına rağmen şöyle otele gitmişler dedi. Eşimde iptal ettirmiş ve sonraki seneye aktarmıştı. Yani bundan başka bir olay olmadı.
Ailece tuhafsınız.
Eşinize sabırlar diliyorum.
Umarım kendini daha çok ezdirmez yumruğunu masaya vurur. Küçük enişte ve siz anca bundan anlarsınız.
Tutmayın büyük enişteyi.

Dün akşam 6da ilk konunuzu açmışsınız. 1 gün bile olmamış daha işte. Gece 4te mı patlak verdi bu olay?
Konuları dikkatle okursanız çözümü basit. Dün akşam 6 da olayı anlattım. Sonrasında eşim işten geldiğinde yemek yerken bu konuda yazılan olaylar yaşandı. Eşim küs bir şekilde yattı. Bende ondan sonra buraya 2. konuyu açtım. Sabah kalktı eşim konuşmuyordu, yanına giderek konuşmaya çalıştım, eşim 2 gün yalnız kalmak istediğini söyledi ve gitti. Oldu mu? Yani sayenizde bi özet geçmediğim kalmıştı onu da yapmış oldum. Fotoğraf falan da ister misiniz? Atayım mı?

Konu nerdeyse bitmiş ama yazmadan edemedim…

ne kadar tartışma sırasında mantıklı cümleler kuran, örneklerle süsleyen, yerinde, adabınca ve olağanca saygısıyla serzenişte bulunan bir adam….

Siz enişteyi menişteyi geçin de; kocanız bulunmaz hint kumaşı rica edicem adamı başınızın üstünde taşıyın. Saygı ve sevgiyle…

Size sanırım herşey çok basit geliyor ve tahminime göre evli değilsiniz sanırım. Lütfen bilmediğiniz şeylerle ilgili insanları yargılamayın. Buyrun gelin özelden yazabilirsiniz.
Bence size çok basit gelmis evlilik demekki esinizi kolayca harciyorsunuz.Yazik valla hata ustune hata...

Konuları dikkatle okursanız çözümü basit. Dün akşam 6 da olayı anlattım. Sonrasında eşim işten geldiğinde yemek yerken bu konuda yazılan olaylar yaşandı. Eşim küs bir şekilde yattı. Bende ondan sonra buraya 2. konuyu açtım. Sabah kalktı eşim konuşmuyordu, yanına giderek konuşmaya çalıştım, eşim 2 gün yalnız kalmak istediğini söyledi ve gitti. Oldu mu? Yani sayenizde bi özet geçmediğim kalmıştı onu da yapmış oldum. Fotoğraf falan da ister misiniz? Atayım mı?
Bakin 4te oldu bu olaylar diyen sizsiniz dikkatle bakınca da olabilecek tek 4, sabaha karşı olan. Gayet de dikkatliyim işte. Eee şimdi gidiyor musunuz?

Bakin 4te oldu bu olaylar diyen sizsiniz dikkatle bakınca da olabilecek tek 4, sabaha karşı olan. Gayet de dikkatliyim işte. Eee şimdi gidiyor musunuz?
Yok Dr. Kronoloji tutuyor. Ben ikna oldum ve şu an tek dileğim konu sahibinin ailesiyle gitmesi, başka türlü kurtulamaz bu adam

Back