- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
- Konu Sahibi begonvil00
Bizimle dalga geçiyor galibaKonunuz inandırıcılığını iyice yitirmeye başladı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimle dalga geçiyor galibaKonunuz inandırıcılığını iyice yitirmeye başladı.
Aileniz üzülsün,oturun evinizde.Şimdi annem aradı durumu anlatmak zorunda kaldım Annem evde tek başına ne yapacaksın dedi. Farklı şehirlerde yaşıyoruz ailemle. Annem maalesef konuşurken ağlayınca ısrar etti ve anlatmak zorunda kaldım. İstersen baban gelsin istersen otobüse bin gel dedi, tek başına kalma evde dedi.
Ne yapayım şimdi? Gidersem eşimi bırakıp gitmiş gibi olcam, gitmesem ailem üzülecek. Eşimi arayıp gideyim mi diye sorsam sanırım iyice ipler gerilecek
Offf herşey battıkça batıyor
Şimdi annem aradı durumu anlatmak zorunda kaldım Annem evde tek başına ne yapacaksın dedi. Farklı şehirlerde yaşıyoruz ailemle. Annem maalesef konuşurken ağlayınca ısrar etti ve anlatmak zorunda kaldım. İstersen baban gelsin istersen otobüse bin gel dedi, tek başına kalma evde dedi.
Ne yapayım şimdi? Gidersem eşimi bırakıp gitmiş gibi olcam, gitmesem ailem üzülecek. Eşimi arayıp gideyim mi diye sorsam sanırım iyice ipler gerilecek
siz hiç akıllanmaz mısınız?
Konunuz inandırıcılığını iyice yitirmeye başladı.
Kendimi tutabilen birisi değilim, en ufak bişeyi hemen belli edebiliyorum.Allah aşkına kaç yaşındasınız siz?
Hiç kriz.yönetme beceriniz yok. Ananızın lafıyla eşinizi darlıyorsunuz eşinizle aranızdaki problemi annenize anlatıyorsunuz.
Lütfen destek alın en kısa zamanda anne kuzusu gibi davranıyorsunuz. Kendi ailenizde kabul görmek için eşinizi harcıyorsunuz. Hiçbiri yetmez gibi eşinizle enişte yüzünden tartıştığınızı annenize anlatmışsınız pes.
Ya istemedim anlatmayı ama bende insanım dimi dayanamadım ağladım. Öyle olunca mecbur anlatmak zrunda kaldım
Ya lütfen saçma sapan yorumlar yapacaksanız çıkın görmeyin. Bu nedir ya? Kusura bakmayın da sizin keyfinize göre mi yazmam gerekiyor, sabahtan beri taktınız kafayı. Gel ev adresimi vereyim gözünle gör olur mu?
Kendimi tutabilen birisi değilim, en ufak bişeyi hemen belli edebiliyorum.
Ben ne takacağım size? Aynı sehirdeysek gelirim hem yalnız kalmazsınız beraber ailenizi ararız kızım yalnız değil diye sevinirler:)) Yoksa 2 gün evde yalnız kalabilen kadın olabilir mi hiç aileniz üzülmesin.Ya istemedim anlatmayı ama bende insanım dimi dayanamadım ağladım. Öyle olunca mecbur anlatmak zrunda kaldım
Ya lütfen saçma sapan yorumlar yapacaksanız çıkın görmeyin. Bu nedir ya? Kusura bakmayın da sizin keyfinize göre mi yazmam gerekiyor, sabahtan beri taktınız kafayı. Gel ev adresimi vereyim gözünle gör olur mu?
Ben ne takacağım size? Aynı sehirdeysek gelirim hem yalnız kalmazsınız beraber ailenizi ararız kızım yalnız değil diye sevinirler:)) Yoksa 2 gün evde yalnız kalabilen kadın olabilir mi hiç aileniz üzülmesin.
Eşinize hiç bir şey söylemeden eşyalarınızı toplayıp gidin . Adam da gelince sizi terk etsin, kardeşinize enişteye de anlatın olayı, hatta kv yıl arayin. Evlilik bitsin siz de rahat edersiniz. 32 yaşındaki kadın tek gece kalamiyor mu ?Ya istemedim anlatmayı ama bende insanım dimi dayanamadım ağladım. Öyle olunca mecbur anlatmak zrunda kaldım
Eşinize hiç bir şey söylemeden eşyalarınızı toplayıp gidin . Adam da gelince sizi terk etsin, kardeşinize enişteye de anlatın olayı, hatta kv yıl arayin. Evlilik bitsin siz de rahat edersiniz. 32 yaşındaki kadın tek gece kalamiyor mu ?
canım anlatman sorun değil şuan, hala annenin lafına bakıyor olman ve eşinle aranı düzeltmen gerekirken 3 yaşında çocuk gibi gitmesem ailem üzülecek diyorsun. töbe est.Ya istemedim anlatmayı ama bende insanım dimi dayanamadım ağladım. Öyle olunca mecbur anlatmak zrunda kaldım
bosuna yorulma salliyor. ben de o kadar yazdigima pisman oldumAllah aşkına kaç yaşındasınız siz?
Hiç kriz.yönetme beceriniz yok. Ananızın lafıyla eşinizi darlıyorsunuz eşinizle aranızdaki problemi annenize anlatıyorsunuz.
Lütfen destek alın en kısa zamanda anne kuzusu gibi davranıyorsunuz. Kendi ailenizde kabul görmek için eşinizi harcıyorsunuz. Hiçbiri yetmez gibi eşinizle enişte yüzünden tartıştığınızı annenize anlatmışsınız pes.
Profilinde 32 yazıyor . Prenses olarak yaşayınca öyle oluyor32 yaşındamıymış?
Ben en fazla 25 diye düşünmüştüm aile bağımlılığı evde tek kalamama falan küçük diye yaşının toyluğu herhalde demiştim.
Anneniz sanırım boşanmanızı istiyor.Şimdi annem aradı durumu anlatmak zorunda kaldım Annem evde tek başına ne yapacaksın dedi. Farklı şehirlerde yaşıyoruz ailemle. Annem maalesef konuşurken ağlayınca ısrar etti ve anlatmak zorunda kaldım. İstersen baban gelsin istersen otobüse bin gel dedi, tek başına kalma evde dedi.
Olayların bir günde böyle bir hal alması biraz basit geldi evet.Size sanırım herşey çok basit geliyor ve tahminime göre evli değilsiniz sanırım. Lütfen bilmediğiniz şeylerle ilgili insanları yargılamayın. Buyrun gelin özelden yazabilirsiniz.
İki kap yemek, güzel bir tatlı yapıp içinize güzel bir iç çamaşırı giyip eşinize gidip gönlünü alacak yerde annenizin kucağına koşun, bi aile sizde var çünkü. Eşinizin annesi babası kardeşi eniştesi yengesi vs yokmuş ki tek başına bungalovda kafa dinlemeye gitmiş, di mi?Şimdi annem aradı durumu anlatmak zorunda kaldım Annem evde tek başına ne yapacaksın dedi. Farklı şehirlerde yaşıyoruz ailemle. Annem maalesef konuşurken ağlayınca ısrar etti ve anlatmak zorunda kaldım. İstersen baban gelsin istersen otobüse bin gel dedi, tek başına kalma evde dedi.
Ona küçük sürprizler yap diyorsun yani.İki kap yemek, güzel bir tatlı yapıp içinize güzel bir iç çamaşırı giyip eşinize gidip gönlünü alacak yerde annenizin kucağına koşun, bi aile sizde var çünkü. Eşinizin annesi babası kardeşi eniştesi yengesi vs yokmuş ki tek başına bungalovda kafa dinlemeye gitmiş, di mi?
Evet haklısınız. Sallıyorum. Lütfen sallamayan insanların konusuna giderek oraya cevap yazın olur mu?bosuna yorulma salliyor. ben de o kadar yazdigima pisman oldum
Olaylar 1 günde bu hale gelmedi canım. Bu olay dün saat 4 gibi patlak verdi. Konu sabah onaylanmış, ben gece açmıştım.Olayların bir günde böyle bir hal alması biraz basit geldi evet.
Eniştemin ne olursa olsun bacanağı olduğunu ve onunla iyi geçinmesi gerektiğini söyledim.
Bunun üzerine bende ailem rahatsız oluyor bu durumdan dedim