• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başıma Durduk Yere Dert Aldım :(

Şaka gibi ya adamın otel rezarvasyonunu iptal ettiği mesajı okudun mu?
Kardeş kıskançlıktan tüm aileyi evirip çeviriyor.
Konu sahibi bosaninca kardeşi boşanmış ablasına karşı aynı hassasiyeti gösterecek mi yoksa oh olsun diyip kocasıyla nispet mi yapacak acaba? Var çünkü o potansiyel

32 yıllık hayatımda eşiniz gibi bir yurdum erkeği görmedim.
Ailede Japon geni var mı acaba?
Zeka, kültür, erdem, kariyer
Çok ütopik
İnanmak konusunda tereddüt yaşıyorum
Enişteyi bildim ama onu yakınen tanıyorum

Adam çemkirirken bile edebiyle çemkirmiş.
Kendimi düşünemiyorum o esnada🙈

Hayir bir de gercekten kim kimin hangi otele gittiğinin hesabını tutuyor? Bahane oymus ya, kardes balayina daha dusuk otele gidince laf edilirmis.
Basbayagi kardesin cekememezligi olmus, anne de "ikinizin de imkanı ayri butcesi ayri, eşinin durumunu bilerek evlendin simdi ablana ne karisiyorsun" diyeceğine damadina tatili iptal ettirmis.

Bak aynisini kayinvalide görümce veya elti icin yapsa kiyamet kopardı.

32 yıllık hayatımda eşiniz gibi bir yurdum erkeği görmedim.
Ailede Japon geni var mı acaba?
Zeka, kültür, erdem, kariyer
Çok ütopik
İnanmak konusunda tereddüt yaşıyorum
Enişteyi bildim ama onu yakınen tanıyorum
Kk'nın yarısı enişteyle dolu zaten sister. :KK53:
Övüngeç, palavra sıkan, ilgi meraklısı yani çooook bunlardan.
Ama eş, adeta elmas gibi parlıyor aralarında maşallah. :nazar:

Ben sizin esiniz ile ilgili anlatmak istediginizi anladim, zaten bilgisayar mühendisleri genellikle bu yanlariyla bilinirler, sosyalligi cok sevmezler, baskalariyla cok diyalog kuramazlar. Mesela ben almanyada yasiyorum ve bizim sirkette yazilimcilara kendi aramizda "special Kollegen" deriz, sebebi kimseyle normal diyalog kurmamalari, sadece is ile ilgili konusabilmeleri,kafalarina görüp gelip gitme saatleri vardir, sanki ayri bi dünyada yasiyolar gibiler. Bu yüzden esinizin degisebilecegini sanmiyorum. Sizde esinizi seviyorsaniz, bu konuyu birdaha acmayin,sakin ailenizin yanina gitmeyin,annenizede söyleyin sakin babaniza kardeslerinize durumu anlatmasin. Esinizede aksam güzel bi mesaj yazin "sen yokken, ben cok üzülüyorum, seni seviyorum gibi".

4 yıl evlisiniz. .birde bunun öncesi var ama siz bu adamın kafa yapısını anlamamissiniz...adam abidik gubidik işlerle uğraşmak istemiyor.sizin bu anlattiklariniz onun için saçma..bence tek düşündüğü kendi ailem kendi isim kendi mutlulugum. .sizin annenizin, kardesinizin ve enistenizin onun hiç umrunda olmadığını düşünüyorum.sadece arada siz varsınız diye muhatap oluyor ,saygısızlık etmiyor..evlilik sizin evliliginiz. ..bosansaniz da bize ne...derdinizi anlattiniz akıl verdik.uygulamak yada uygulamamak size kalmis....bu arada annenizin ve kardesimizin söylediği herşeyi de eşinize yetistirmeyin. ...anne bizde sürekli kardeşiniz ezilmesin diye konuşmalar yapmasın..

Ay o da bulaymış zengin miyendiz koca. Miyendiz kocalar kollarını açıp beklememiş tabi onu.
Kk'nın yarısı enişteyle dolu zaten sister. :KK53:
Övüngeç, palavra sıkan, ilgi meraklısı yani çooook bunlardan.
Ama eş, adeta elmas gibi parlıyor aralarında maşallah. :nazar:
Beyle bir Türk irkeği olduğuna halen inanamıyorum.
Adam çemkirirken bile edebiyle çemkirmiş.
Kendimi düşünemiyorum o esnada🙈
Allah' ım sana geliyorum. Çemkirirken edebi ile çemkiren, masa sandalye kırmayan Türk irkeği.

Back