- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.998
- 248
- Konu Sahibi begonvil00
Simdi dusundumde insAllah arkadasimin esi degilsinizdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cidden bir bakın, sosyal medyada, sokakta falan hep bu adamların partnerleri böyle.O da var haklısınız gidip biraz cirkeflik öğreneyim ) aslında mesele şu birini alttan aldıkça simariyor fazlasını istiyor. Yakın bir arkadaşımın görüştüğü vardı normalde sesi çıkmazdı . Ama çocuk efendi oldukça alttan aldıkça eziyet etti, oyaladı ,. Bir gün dedim bırak çocuğu ben ona daha iyisini bulacağım , yazıktır diye . Aklı basina geldi toparladı . Kaidn farkında değil mutluluğunun ama adamın gözü açılır yakındır .
Bir sonraki aşama : Kızım siz şu arabayı kullanıyorsunuz ama şimdi kızkardeşinin arabası yok. Elalem şimdi ne der, büyük kızın lüks araçlarda geziyor ama küçüğün yok. Hadi siz arabanızı satın. Ya da siz şimdi o siteden ev almayın, bak kızkardeşin kirada , olmaz...Ve konu sahibi eşine: Ama eniştem....E bunu yapmasa iyiymiş, şimdi beklentileriniz yükseldi tabi, bunu da yapsa şunu da yapsa ne olur modundasınız şu an. Adam elini vermiş kolunu alamaz olmuş
Yani, yapsa noooolur şimdi.Bir sonraki aşama : Kızım siz şu arabayı kullanıyorsunuz ama şimdi kızkardeşinin arabası yok. Elalem şimdi ne der, büyük kızın lüks araçlarda geziyor ama küçüğün yok. Hadi siz arabanızı satın. Ya da siz şimdi o siteden ev almayın, bak kızkardeşin kirada , olmaz...Ve konu sahibi eşine: Ama eniştem....
Simdi dusundumde insAllah arkadasimin esi degilsinizdir
Cidden bir bakın, sosyal medyada, sokakta falan hep bu adamların partnerleri böyle.
Fotoğraflarda bile belli oluyor, adam "sos" veriyor, orada olmak istemiyor aslında. Ama kadının yüzünden çanta gibi her yere gidiyor. Kadınlar, memnun olmadıkları bir durum olduğunda ortalığı yıkıyorlar hemen, adamlar da binbir özür, hediyeler vs. kapıda bekliyorlar. Cidden canına okursanız seviyorlar.
Kodlama isiyle ugrasan bir tanidik var esiyle sorun yasiyormus ne bilim oyle hissettim bir andaSanmıyorum. Nerden vardınız bu kanıya?
Eşi mutlu olsun diye bunu yapmayı suç mu görüyorsunuz yani? Ayrıca kimse kimsenin canına okumuyor. Ki tanımadığınız için eşimi böyle konuşuyorsunuz. O kadar bahsettiğiniz gibi yok kapıda beklemeler vs. yoktur. Eşim evet sessiz sakin uysaldır, mülayimdir ama bazı kesin ve katı değiştirilemez, değiştirilmesi teklif edilemez düşünceleri vardır. Öyle bahsettiğiniz gibi istediğim zaman kızar azarlarım gibi bir durum yok yani. Kendisi çok sabırlıdır lakin sabrı taştığı zaman anında herşeyi silip, arkasına dahi bakmayacak karakterdedir. Bunu da hissetirir. Ve bunu bende hissettiğim için ona göre davranıyorum.
Eşi mutlu olsun diye kendi mi mutsuz olsun adam? 4 yıl katlanmış adam ailecek enişte hayranlığınıza, yeter da!Sanmıyorum. Nerden vardınız bu kanıya?
Eşi mutlu olsun diye bunu yapmayı suç mu görüyorsunuz yani? Ayrıca kimse kimsenin canına okumuyor. Ki tanımadığınız için eşimi böyle konuşuyorsunuz. O kadar bahsettiğiniz gibi yok kapıda beklemeler vs. yoktur. Eşim evet sessiz sakin uysaldır, mülayimdir ama bazı kesin ve katı değiştirilemez, değiştirilmesi teklif edilemez düşünceleri vardır. Öyle bahsettiğiniz gibi istediğim zaman kızar azarlarım gibi bir durum yok yani. Kendisi çok sabırlıdır lakin sabrı taştığı zaman anında herşeyi silip, arkasına dahi bakmayacak karakterdedir. Bunu da hissetirir. Ve bunu bende hissettiğim için ona göre davranıyorum.
Konu sahibi bunu anlarda duzelirsr tum kk olarak kurban kesicezEşi mutlu olsun diye kendi mi mutsuz olsun adam? 4 yıl katlanmış adam ailecek enişte hayranlığınıza, yeter da!
Heh işte, bak silecek noktaya da gelmiş. Sizi de silebilir bu gidişle.
Ondan sonra gelip konu açarsınız, hata yaptım, eşim boşanma davası açtı, ailem de destek olmuyor, ne yapacağım diye.
İnadı bırakıp azıcık gerçekleri görün, evliliğiniz gitti gidiyor. Köprüden önce son çıkış. Daha eniştem de eniştem, ailem de ailem demeye devam ederseniz, bir kocanız olmayacak.
Bana ne ben bir şey kesmem. Elin yabancısı eşiyle barıştı diye kılımı kıpırdatmam ya.Konu sahibi bunu anlarda duzelirsr tum kk olarak kurban kesicez
O vakit, enişteyle samimi olmasını istemedeki ısrar niye? Hakikaten soruyorum niye? Yani adam şimdiye kadar gıkını çıkarmamış, hazzetmediği halde sizin için katlanmış. Ve eşinizin sınırlarını biliyorken niye zorluyorsunuz? Aynı şeyi size yapsa ve bu konuda bir başlık açsanız herkes size şu tavsiyeyi verecekti: Mesafe candır. Evet mesafe candır ve eşinizi istemediği insanlarla zorla samimiyet kurdurmaya çalışmayın.Eşi mutlu olsun diye bunu yapmayı suç mu görüyorsunuz yani? Ayrıca kimse kimsenin canına okumuyor. Ki tanımadığınız için eşimi böyle konuşuyorsunuz. O kadar bahsettiğiniz gibi yok kapıda beklemeler vs. yoktur. Eşim evet sessiz sakin uysaldır, mülayimdir ama bazı kesin ve katı değiştirilemez, değiştirilmesi teklif edilemez düşünceleri vardır. Öyle bahsettiğiniz gibi istediğim zaman kızar azarlarım gibi bir durum yok yani. Kendisi çok sabırlıdır lakin sabrı taştığı zaman anında herşeyi silip, arkasına dahi bakmayacak karakterdedir. Bunu da hissetirir. Ve bunu bende hissettiğim için ona göre davranıyorum.
Hani eşiniz de insan ya duyguları , düşünceleri var . Tepki koyabilen bir canlı , aksesuar değil. Bence tepki koymakta silmekte geç kalmış . Hissettiğiniz halde adama yukleniyorsunuz , bir de hissetmesenizSanmıyorum. Nerden vardınız bu kanıya?
bu da sizin annenizin hatasi. ne yapalim onun kocasi polisse? siz hayatiniz boyunca onlardan daha zengin olacaksiniz, nereye kadar onlara gore yasayacaksiniz?
yok ya bu adama yazik olmus. cok garip kafadasiniz siz ailece. yanlis anlamayin ama adami da evlilige iyi ikna etmissiniz herhalde tanisir tanismaz evlendiniz. cunku ailenizin bu kafasini goren kimse evlenmezdi.
Şimdi annem aradı durumu anlatmak zorunda kaldım Annem evde tek başına ne yapacaksın dedi. Farklı şehirlerde yaşıyoruz ailemle. Annem maalesef konuşurken ağlayınca ısrar etti ve anlatmak zorunda kaldım. İstersen baban gelsin istersen otobüse bin gel dedi, tek başına kalma evde dedi.
Ne yapayım şimdi? Gidersem eşimi bırakıp gitmiş gibi olcam, gitmesem ailem üzülecek. Eşimi arayıp gideyim mi diye sorsam sanırım iyice ipler gerilecek
Offf herşey battıkça batıyor
Konunuz inandırıcılığını iyice yitirmeye başladı.Şimdi annem aradı durumu anlatmak zorunda kaldım Annem evde tek başına ne yapacaksın dedi. Farklı şehirlerde yaşıyoruz ailemle. Annem maalesef konuşurken ağlayınca ısrar etti ve anlatmak zorunda kaldım. İstersen baban gelsin istersen otobüse bin gel dedi, tek başına kalma evde dedi.
Ne yapayım şimdi? Gidersem eşimi bırakıp gitmiş gibi olcam, gitmesem ailem üzülecek. Eşimi arayıp gideyim mi diye sorsam sanırım iyice ipler gerilecek
Şimdi annem aradı durumu anlatmak zorunda kaldım Annem evde tek başına ne yapacaksın dedi. Farklı şehirlerde yaşıyoruz ailemle. Annem maalesef konuşurken ağlayınca ısrar etti ve anlatmak zorunda kaldım. İstersen baban gelsin istersen otobüse bin gel dedi, tek başına kalma evde dedi.