- Konu Sahibi superherogirl
-
bence sen okulunu bırak gel annenin yanına.okuycam derken hayatını mahvetmişsin işin içinden çıkman zor gibi.sevgilinide bırak seni tehdit eden çocuğuda izini tozunu kaybettir.hakkaten işin zor elinde deliller var sanırım.sevgiline bişey açıklamak zorunda değilsin ailen daha önemli ailenden başka hiçbişey değerli olmamalı hayatında.ailene durumu açıklarsın bırakır gelirsin.anlamıyorum ya sen istemedikten sonra sen birini deli gibi severken nasıl başka bir erkek sana dokunabilir.ara polisi o anda ya da at kendini camdan aşağı bağır çağır kolaymı bu kadar ya en azından kolun kırılır kafanı duvarlara vurmaktan daha iyidir..
tabirinizi beğenmedim şakamısın sen ya falan ne demek.kahveden arkadaşın değilim tanımıyoruz sonuçta birbirimizi gereksiz bi samiyet sezdim.zaten kızcağız bu olaylar başındayken ne okul okuyabilir ne derslerine odaklanabilir haftada 3 kilo verdim diyor.bu durumda okuduğu okulun hayrıda olmaz dondurmalı yada bi şekilde uzaklaşmalı ordan.camdan aşağı at demem mecaziydi.yani kimse kimseyi zorla bişeylere zorlayamaz anlamadığım nokta oydu.zorlanmışsada ya polisi aradı ya da ordan kurtulmak için yaka paça bi şekilde ordan uzaklaşırdı kolay mı ya kim kime el uzatabilir istemediği sürece.üstüne birde delil elde etmesine bile izin vermiş.bu durum garip var bişeyler ya tam anlatılmadı ya da hayali bi olay
aaa pardon beğendiremedm,öyle bir niyetimde yok zaten
uzaklaşsa ne olacak
1 ay annesi,1 ay babası gitsn yanına
ya da ailesi taşınsın
ama okulu bırakmasn
ha konu sahibinin yerinde olsAm; istediği kadar tehdit etsn papuç bırakmazdm
kolay mı öyle anne babaya foto göndermek sıkar biraz
yaazık cidden üzüldüm benmde kardeşim var
Ya ben sana katiliyorum, okul birakmak ile acaba eline kizin ne gecicek ki?? O gerizekali domuz adam bu kiz o sehirden gitse bile tehdit eder. Yani bitmez . Yani kizcagiza yardim etmek amaciyla yazin lutfen. Yani belli biz ondan daha tecrubeliyiz asla okulu birakma. Yani yazarken biraz dusunun. Kizin psikolojisi sifir. Dikkat edin lutfen
bence sen okulunu bırak gel annenin yanına.okuycam derken hayatını mahvetmişsin işin içinden çıkman zor gibi.sevgilinide bırak seni tehdit eden çocuğuda izini tozunu kaybettir.hakkaten işin zor elinde deliller var sanırım.sevgiline bişey açıklamak zorunda değilsin ailen daha önemli ailenden başka hiçbişey değerli olmamalı hayatında.ailene durumu açıklarsın bırakır gelirsin.anlamıyorum ya sen istemedikten sonra sen birini deli gibi severken nasıl başka bir erkek sana dokunabilir.ara polisi o anda ya da at kendini camdan aşağı bağır çağır kolaymı bu kadar ya en azından kolun kırılır kafanı duvarlara vurmaktan daha iyidir..[/QUOTE]
valla arkadaşım bence sen hiç yorum yazma..
Allah aşkına bu yaşananlar bir yakının başına gelse aynı yolu onada gösterirmisin?
Bence hayır..
nası düşünüp,nası cümleye dökebildiniz bu cümleleri hayret.. [/COLOR][/COLOR]
ya evden gittimm alısveriş yaptım geri döndümmm 4 saat oldu arkadas hala dönmemişş. o kadar zor durumda olsam her satırını beklerim yani yardımcı olcak biri cıkar mı diyee. salladı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?