Başım büyük belada ,çok büyük...

bence sen okulunu bırak gel annenin yanına.okuycam derken hayatını mahvetmişsin işin içinden çıkman zor gibi.sevgilinide bırak seni tehdit eden çocuğuda izini tozunu kaybettir.hakkaten işin zor elinde deliller var sanırım.sevgiline bişey açıklamak zorunda değilsin ailen daha önemli ailenden başka hiçbişey değerli olmamalı hayatında.ailene durumu açıklarsın bırakır gelirsin.anlamıyorum ya sen istemedikten sonra sen birini deli gibi severken nasıl başka bir erkek sana dokunabilir.ara polisi o anda ya da at kendini camdan aşağı bağır çağır kolaymı bu kadar ya en azından kolun kırılır kafanı duvarlara vurmaktan daha iyidir..

şaka mısın sen arkadaşım ya okulu bırak ne demek. oldu canım
kazanmak çok zor biliyosun de mi
bi hatayla okul bırakılmaz
kendini camdan aşağı atta ne demek
bunlar dışındda diğer söylediklerine katılıyorum

açıkçası evliyim ama henüz çocuğum yok bir kızım olursa kesinlikle şehir dışında okula göndermeyeceğime okuduğum tüm sayfalar boyunca kesin karar verdim... yani ne olursa olsun insan kendini bu kadar kullandırmamalıydı çok korkak diyorsun elimi kaldırdığımda tokat atıcağımı sanıyor diyorsun bu kadar korkak birinin sana bu kadar işkenceler çektirmesine nasıl izin verdin ilk anda polise gitmeliydin ailenin sevgilinin duymasını istemiyorsan...

tabirinizi beğenmedim şakamısın sen ya falan ne demek.kahveden arkadaşın değilim tanımıyoruz sonuçta birbirimizi gereksiz bi samiyet sezdim.zaten kızcağız bu olaylar başındayken ne okul okuyabilir ne derslerine odaklanabilir haftada 3 kilo verdim diyor.bu durumda okuduğu okulun hayrıda olmaz dondurmalı yada bi şekilde uzaklaşmalı ordan.camdan aşağı at demem mecaziydi.yani kimse kimseyi zorla bişeylere zorlayamaz anlamadığım nokta oydu.zorlanmışsada ya polisi aradı ya da ordan kurtulmak için yaka paça bi şekilde ordan uzaklaşırdı kolay mı ya kim kime el uzatabilir istemediği sürece.üstüne birde delil elde etmesine bile izin vermiş.bu durum garip var bişeyler ya tam anlatılmadı ya da hayali bi olay

benim eşimde üniversteye asla kzımı yollamam yanımda okuycak diyor bende burdakileri görünce bu kızlarda çok büyük hatalar var bunlar nasıl ilerde anne olup çoçuklarını koruycaklar ne işin var bir erkeğin evinde yada bir hata yaptın daha çok neden yapıyorsun bari okulu bitir ayakların üstünde dur kimseye muhtaç olma bence erkek arkadaşını bırak seviyorum deme bari sevsen onu çoktan bırakırdın bu tip işler e bulaştırma çoçuğu..

aaa pardon beğendiremedm,öyle bir niyetimde yok zaten
uzaklaşsa ne olacak
1 ay annesi,1 ay babası gitsn yanına
ya da ailesi taşınsın
ama okulu bırakmasn

ha konu sahibinin yerinde olsAm; istediği kadar tehdit etsn papuç bırakmazdm
kolay mı öyle anne babaya foto göndermek sıkar biraz

yaazık cidden üzüldüm benmde kardeşim var

polise git neden daha duruyorsun, git savcılığa suç duyurusunda bulun, yok mu okulda sana yardım edebilecek bi hocan falan, gidip anlat,akıl al,ve ailenden bi büyüğün gelsin bir süre seninle kalsın ..

bende üniversite okuyorum erkek arkadaşımda ayrı bir şehirde ama ne ben ona ne o bana dememiştir gitmiceksin erkek/kızın evine.bu tamamen kendinle alakalı bir durum ben kendime yakıştıramam birkere sevgilim olduğu halde evde tek başına olan bir erkeğin evine gitmeyi.bence senin tam anlatmadığın arada başka olaylar var erkek arkadaşın uzaktayken belki bişiler hissetin yakınlaşmalar oldu sonra geri adım atınca o da bunu kullanıyor olabilir.anlattığına göre o da üniversitede, sevgilisi olmayan okadar kız varken neden sana taktı bukadar saçma geldi açıkçası

aileni arasada hic tanimadiklari bir adama hemen inanmazlar herhalde
önce bi kizim nedir ne degildir diye sorarlar sanirim
hem korkak demissin hemde tehtitlerine pabuc birakiyosun
bosuna dememisler havlayan k.. isirmaz diye
sen kendi kendine bosuna iskence ediyosun
yerinde olsam ne pahasina olursa olsun
onun uyduruk tehtitlerine pabuc birakmam
cok korkuyosan gidersin polise sikayetci olursun
yokmu akraban abin falan gelsin bi gözüksün olmazsa
sen yapamiyosun madem

Ya ben sana katiliyorum, okul birakmak ile acaba eline kizin ne gecicek ki?? O gerizekali domuz adam bu kiz o sehirden gitse bile tehdit eder. Yani bitmez . Yani kizcagiza yardim etmek amaciyla yazin lutfen. Yani belli biz ondan daha tecrubeliyiz asla okulu birakma. Yani yazarken biraz dusunun. Kizin psikolojisi sifir. Dikkat edin lutfen

aynen :13:
yapmış bi hata.gelse konuşsak çözsek:97:

Son düzenleme:
konu sahibi yazıp dışarı çıktı sanırım dönüşte okuyacak bunları. yazılanlar eğer gerçekse ve eğer zorla şiddetle birşeyler yaptırılmamışsa bunlara sen sebep olmuşsun. tehdit saydığın fotoğraflar sanırım samimi bir şekilde çekilmiş dolayısıyla hata orda başlıyor. eğer normal arkadaş fotosu da olay buralara geldiyse yine sen hatalısın. eğer sözlün seni masum bi fotoğraf yüzünden terk edecek idiyse de terketseydi. sevgisine güveniyorsun gibi zaten bence birşey olmazdı. ama dediğim gibi bişeyler saklıyor gibi bir halin var.

okulu bırakmak nasıl cözüm olacak kı..
Benım annemın bir lafı vardır kız asla beklenmez dıye ..bıt ınsanın başına gelecekse aılesın yanında başına bunlar gelecektı kıı

Yasadıkların anneler kızlar ders almalı..

Bır kere kıskanc sevgılın varsa neden uzakta da olsa onun ıstemedıklerını yapıyorsun.
Farklı sehırlerde olsan eger sevdıgın kısıyı uzmek ıstemıyorsan ona gore davramalısın

Madem arkadşa dost ıhtıyacın vardı bunu sevgılınle paylaşmalıydın

Zamanında soyleseydın bunlar başına gelmez di..

Nasıl resımler kı sevgılınız gorurse dıye korkuyorsunuz...

Bır kız olarak her turlu davranışı yapabılırsınız ama eger sonucta pısman olmayacaksanız ahlamıyacaksanız..

bır erkek ııcın canına kıymak ne demek...

Sız kendınıze guvenın yanlış bırsey yapmadıysanız guclu olun bır erkeğe tavız vermeyın

unutmayın tavız tavızı doğurur.........

Ben lise öğretmenıyım öğrencılerımıde hep ınternettekı fotarafları konusunda uyarırım..

Facelerıne resımlerını koyuyorlar sonra resımlerı çalınıyor başka sıtelerde kullanıyor..

Bılınçlı olmak gerek..Yaptıgınız her davranış gun gelır sızı bulur.bundan sorna o kısının şantajlarını boyun egmeyın dık durun herseyın bır cozumu var yeterkı ısteyın

Sevgılınız kaybetmekten korkarken kendınızı kaybedeceksınız dıkkat edınn

resimler arkadasken cekildi diyosun, eger oyleyse
resimlerde yanlis bisey yoktur herlade???

butun korkun sevgilinin o arkadasca resimleri gormesimiydi yani?
butun bu olaylar bu yuzden mi yasandi...

Keske en bastan sevgiline durustce herseyi anlatsaydinda bunlarin hicbiri yasanmasaydi...

ya evden gittimm alısveriş yaptım geri döndümmm 4 saat oldu arkadas hala dönmemişş. o kadar zor durumda olsam her satırını beklerim yani yardımcı olcak biri cıkar mı diyee. salladı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…