• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başım büyük belada ,çok büyük...

cnm benım qerçekten işler sarpasarmış hatayı ilk erkek arkadaşının olmasıyla yapmışsın ... her ne kadar arkadaş olursa bile çevrende sevgilinin sözünü tutsaydın keşke... her neyse olan olmuş çoçuqu tehtid et derım polise falan şikayet edicem de .. durumu ailenle paylaş yoksa belli olmaz tecavuze falan yeltenir baksana gözü dönmüş çoçuqun ALLAH korusun neler duyuyoruz televizyonlarda

Bana sanki bu çocukla sevgili oldun sonra pişman oldun oda başınıza bela oldu gibi geliyor
arkadaşça resimlerimizi gösercem diye tehdit mi olur.
üstelik bu tehdite aldanılıp biriyle birliktemi olunur.
'elimizde arkadaşça resimlerimiz var sevgiline gstercem benimle birlikte ol'..
İnanılması güç.

canım sen saf mısın ya sen butun tehdıtlerını yapıyosun galıba yat dese yatıyon kalk dese kalkıyosan sevgılını kaybetmen cok kolay olur ılk basta tehdıt ettıgınde arkadastınız elın tehdıt etcek malzeme yoktur yanı fotograf vardı dıyosun arkadas oldugunuza gore normal fotodur o zamn bıtırseydın butun muhabbetınızı her sey bıterdı bu noktaya gelmezdı,hem korkak dıyosun dırek aılesıne soyle,aklı fıkrı cınsellık dıyosun bı de bunları dınlıyo musun hatta yapıyosan erkek arkadsın senı bırakma da haklı bence

Ailenize haber verin bu konuyu sevgilinin ailesinin şuan için bilmesine gerek yok bence hemen evinize dönün başına daha büyük felaketler gelebiir ailenizden saklmayın durumu güzelce atın korkmayın o sizin ailneniz bağırsada çagırsada o çocuga pabuç bırakmayın o kim oluyorki nasıl geldiyince geliyorsunuz git diyince gidiyorsun deli oldun resmen lütfen ailenize haber verin konuyla ilgili ne durumda olduğunuzu dair bizide bilgilendirirseniz seviniriz.

Keşke en başta o arkadaşça resimleri göstreseydide bunca şey yaşanmasaydı
Sonuçta arkadaşça resimler değilmi!!
Sevgilin kızardı,ama bi müddet sonra unuturdu.
Ailene ve polise başvurmaktan başka çaren yok iş dallanıp budaklanmış.

Bu konuyu erkek arkadaşından önce öğrenmesi gereken

AİLEN AİLEN AİLEN...

Bu olayı mutlaka ilk önce ailenle paylaşmalısın!

Onlar gerekeni yapacaklardır,

Her ne hata yapmış olursan ol,dik dur!

Kimseye eyvallahın olmasın.

Hergün öleceğine bir gün öl korkma ailene anlat.

ortada garip birşeyler var çocukğun elinde büyük bir koz varki tehdit ediyo kızda bu kadar kokuyo normal bir foto neden bukadar korkutsunki:59::59::59:

En basından sindirebilmiş sizi,,
Daha ilk tehditinde ayagınızı yere vursaymıssınız, ne istiyorsan yap benim alnım ak diye korkmadan karsı cıksaymıssınız durum bu hallere gelmezmiş,,
Kendinize yazık etmişsiniz,,eğer bu cocukla beraber olduysanızda geçmiş ola yapacak bişey yok,,
sevgilinize herseyi acıkca söyleyip cocugu da polise şikayet ederek ancak çözebilirsiniz,,
Keşke bu kadar zaman beklemeseydiniz.

Ha evine gitmekle en büyük hatayı yapmıssınız o da size her istediğini söyleyebilme samimiyetini elde ettiğini düşünerek rahatına bakmıs..

Aslında biz şuanda ne yazsak boş

Konu sahibi sorularımızı yanıtlamadığı sürece

biz kendi kendimize konuşup durum değerlendirmesi yapıyoruz.

:53::53::53::53::53::53::53: Ben şuan senin yerinde olsam ne mi yapardım ? İlk olarak delil toplamakla başlardım işe..Mesaj ses kaydı ve bunun gibi sana şantaj yaptığını ve seni haklı çıkartacak şeyler..Daha sonrasında ilk olarak aileme, ondan sonra o çocuğun ailesine, son olarakta polise anlatırdım..

Ama önemli olan ilk başta bu duruma gelmemekti ilk tehtidinde seni şe...siz istediğine göster umrumda değil ben kendimi biliyorum oda bana yeter derdim..

En azından sadece sevgilimi kaybetmiş olurdum, benim için daha önemli olan şeyleri değil..

Seni yargılamıyorum..Gençsin,toysun yapmışsın bir hata..Ama bundan sonra kendini daha fazla kullandırma arkadaşım..

Umarım bir an önce kurtulursun..

Allah kimsenin başına vermesin:50:. ama sizde çok sessiz kalmışsınız keşke daha ilk başlardan bu kadar samimi olmasaydınız .biraz sert davransaydınız. ama insanlar göründükleri gibi değiller işte:96:. ülkede polis var savcı var gidin şikayette bulunun elinizden geleni yapın ama ailenizinde haberi olsun. ailenizin yanınızda olması sizi daha çok cesaretlendirrecektir.o hasta ruhlu insanda, ailenizin yanınızda olduğunu görünce size sahip çıktıklarını görünce daha yaklaşamaz

Annem Bana Hep Derdi ; Tanimadigin Kisilerin Evlerine Gitme !! Diye ..
Birkez Daha Hakk Verdim Böylece Annecigime ..
Eski Toprak Diye Ciddiye Almiyoruz Biz Yeni Nesiller, Ama Bak Onlar Biz Bu Yollari
Yeni Giderken 20-30 Kez Geri Dönmüs Oluyorlar Ve En Bastan Bilip Uyariyorlar ..
Kulagina Küpe Olsun Diyede Ilave Ediyorlar Ki %100 Haklilarrr !!!

Sevgilinin Sözünü Dinlemeyerek Büyük Hata Yapmissin ..
Erkeklerle Arkadaslik Etmene Müsade Etmiyor ve Sen Onun Sözünü Cigneyip Ediyorsun ..
Adamin Icine Dogmus Demekki Böyle Bisey Diyor Sana , Bunun Kiskanclikla Bir Alakasi Yok !
Sonucta Hem Cinslerini Iyi Taniyor ...

Simdi Oldugun Durum Cok Kötü Evet Ama Elinde Normal Arkadasca Cekilmis Resimler Varsa
Bundan Okadar Korkmaman Gerek ! Piskopatin Teki Kafayi Bana Takti Pesimi birakmiyor Diyebilirsin ..
Arkadas Ortaminda ResimlerimiZ Cekilmisti Onlarla Beni Tehdit Ediyor Diyebilirsin ..
Bence BU Durumu Devam Saklayarak Eline Bisey Gecmez ..
Cinsel Anlamda Bisey Yasamadiysan Korkma ..
Ne Yani O kisi Sevgiline Biz Onla Beraber Olduk Derse Inancakmi ?
Veya K.Doktoruna Götürüp Muhayene Mi Ettircek ..?
Bence Dogrulari Söyleme Zamanin Geldi .. Yoksa Iyice Kördügüm Olacak Hayatin ..
Papuc Birakma O Herife ..

seni resmen kölesi yapmış bence ilk iş polise git durumu anlat sevgilinde duyarsa duysun bu eziyeti yaşamak zorunda değilsin

bence hiç bir şuçunuz olmasa sizi tehtid edemezdi bir yerde hatalı davranmışsın her tehdit edenle bir şeyler yaşanmaz polis var ailen var bune şaçmalık çıktığın çoçuğa üzüldüm onu kandırmışsın en fazla ne yapabilir ailenki hatayı hatayla örttünçok hatalısın.

Back