canim ya yaziyorsun universiteliyim, eee anladim.bu devirde, boyle hatalar... inanamiyoruum.. yani... sen televizyon , magazin falan okumuyormusun? basin hergun bas bas bagriyor,, yok o tecaviuz bu tecavuz., o kizi kestiler, oldurduler, vs... . hic mi aklina gelmedi boyle seyler?? neyse gecmis oolsun diyelim.. benden sana bi tavsiye: ZARARIN NERESINDEN DONSEN, KARDIR.. sen bu adamla neisler cevirdin? ynai bi cinsel temasa girdiniz galiba, ben oyle anladim yazindan... ne zorla sana yaptiriyor.. bence sen bunlari acilen erkek arkadasina anlat. gelsin,, onun gozunu korkutsun.. sonucta.. herseyi soyleme, artik neyaptiysan sakla bazi gercekleri..senin sozun onun sozune karsi.. oda kime inanicak, eger seni seviyorsa sana.. . ama cok kotuye gidiyor.. bak yaziyorsun, iste sagligim, okulum, notlarim.. daha nekadar bu iskenceye devam?? ya bu devirde bu saflik, inanamiyorum, suan soktayim.... yemin ederim... yok biraz kendini sev bide,, dusun, daha devam ederse,,, sen nasil bakicaksin aynaya.. erkek arkadasina... utanmayacakmisin kendinden? ben yazindan anliyorum ki, utaniyorsun.. hemen bence sen bunu anlat.. bak herkez sana anlat yaziyor... ve hemen bi psikolog doktora gorun, mecbur tedaviye basla... yoksa, psikolojin cok kotu olur,, eger istemeyerek bazi seyleri yapiyorsan, bak bu yaptiklarin sana karsi geliyorsa, bi omur boyu gozunun onunden gitmez .. sakin dediklerimi unutma.. ah o gerizekali karsimda olacak,, var ya... agzina s.carim o bilmis domuzun... gozu donuk, utanmaz, ........