- Konu Sahibi superherogirl
-
Ben fake oldugunu sanmıorum 1 yıldır k.k üyesi ve zaten açtıgı konular filan da var izmirli ve kırıkkale unv'de okuo açtıgı konuları inceledim...
ahahahah çok güldüm çok
kızma ama demekki erkek arkadaşın senin ne saf olduğunu biliyomuşda erkeklerden uzak dur diyomuş
ben bu kzıın yazdıklarında ve 21 sayfalık yorumda gülünecek hiç birşey bulamadım toplumumuzda bagzı bayanların zorda olması şiddet ve tecavüz sizi bu kadar güldürüyorsa gidin bı tedavı olun derım
ahahah şekerim sen tedavi ol bence önce bu ne sinir bu ne saldırganlık
allah akıl fikir beyin vermiş dimi?! kulanınız! bu kadar basit...
sinirde yok saldırganlıkta yok sadece çok tuhafıma gıttı bırkızın başına bukadar olay gelmış ve siz dönup ahahahahahaah kahkaha atıyorsunuz ben bu davranışınıza cevap verdim ve kınadım!! pardon ama yaşınız kaç baya ufak oldugunuzu düşündümde uslupunuzdan ötürü 17 falanmısınız
tatlımmm tatlımmm ah yazık sana algılama sorununda var sanırım
gerçekten insanlar artık butip olayları normal karşılıyor bır üniversite öğrencısı kız kendısının tacız edıldıgını bır erkegın ıstemeden onun vucuduna sahıp oldugunu yazıyor ve insanlar buna kahkalarla guluyorbence bu dusuncenin yasla falan alakasi yok.boyle seyler o kadar cok oluyoki insanlar artik normalmi karsiliyo nedir hatla gulunebiliniyo.arkadas akil mantiktan bahsetmis ne kadar mantigini aklini kullanirsan kullan bu ve buna benzer olaylar her bayanin basinagelebilecek seyler.tabi dikkat etmek gerek.cok guvendiginiz insanlardan bile hic ummadiginiz darbeler alabilirsiniz.hic kimse hayir ben boyle bisey yasamam ben akilliyim ben boyleyim ben soyleyim demesin.
bence bu dusuncenin yasla falan alakasi yok.boyle seyler o kadar cok oluyoki insanlar artik normalmi karsiliyo nedir hatla gulunebiliniyo.arkadas akil mantiktan bahsetmis ne kadar mantigini aklini kullanirsan kullan bu ve buna benzer olaylar her bayanin basinagelebilecek seyler.tabi dikkat etmek gerek.cok guvendiginiz insanlardan bile hic ummadiginiz darbeler alabilirsiniz.hic kimse hayir ben boyle bisey yasamam ben akilliyim ben boyleyim ben soyleyim demesin bunun garantisini kimse veremez cunku.
gerçekten insanlar artık butip olayları normal karşılıyor bır üniversite öğrencısı kız kendısının tacız edıldıgını bır erkegın ıstemeden onun vucuduna sahıp oldugunu yazıyor ve insanlar buna kahkalarla guluyor
insanlık nerede sorarım size??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?