Başım Belada! Bu Nasıl Bir Adammış???

konuyu okur okumaz ilk düşündüğüm şey seni kıskandığı oldu.gerçekten kıskanmış bu seni arkadaşım. olur olmaz yollarla saldırmaya bulaşmaya çalışıyor kıskanıp sinirlendiği için. ama seni çok takdir ettim. herkes örnek almalı ki bu insan müsveddelerine artık bayanlar olarak daha fazla taviz vermeyelim :40:

canım benim umarım en kısa zamanda her şey istediğin gibi olur.olaya gelecek olursak zaten bir erkeğin o yaştaki bi çocuğun sorumluluğunu alması çok zor.sadece biraz sabret.eninde sonunda pes edecektir.bekaret konusuyla tehdit etmesi çok saçma.gel görki bakire olupta eşinden ayrıldıktan sonra iftiraya uğrayan onca kadın var ki.böyle bir şey söylerse ailen ondan nefret edecektir ve bunca zaman nerdeydin madem öyle neden kabullendin diyeceklerdir.sen içini ferah tut.boşanmalardan sonra böyle geçiş dönemleri oluyor.bi süre sonra durulacaktır.

İnşallah. Teşekkür ederim...

konuyu okur okumaz ilk düşündüğüm şey seni kıskandığı oldu.gerçekten kıskanmış bu seni arkadaşım. olur olmaz yollarla saldırmaya bulaşmaya çalışıyor kıskanıp sinirlendiği için. ama seni çok takdir ettim. herkes örnek almalı ki bu insan müsveddelerine artık bayanlar olarak daha fazla taviz vermeyelim :40:

Bu gün bir hayli kabardı koltuklarım. Katkın için teşekkürler... :61:

bence de cok iyi yapmıssınız ,siz böyle sakin oldukca o daha cok sinirlenecektir ,cocuğunuz da cok dayanamaz babasının yanında kalmaya ,sonunda dayanamayıp size de getirecektir ,bekaret konusunda da kac yasına gelmis olgun cocuklu bir bayansınız aileniz öğrense bile su yasta siz bu durumda iken sorun etmeyecektir ,olan olmus bitmiş, gecmsde kalmıs..

Back
X