pilatesi tavsiye ederim...şahane eritiyo..sımsıkı oldu benimkilerguclubacismile lastiği dizlere bağlayıp aç-kapa hareketi şahane..bacak bakımında bacaklarını inceltmek isteyenlerin paylaşım alanı diye bi konu var..sonuna kadar okuyun...gerekli bilgiler videolar orda var...
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.
Hemen başlıyorum okumaya. kaydirigubbakcemile2
ben rejim yapmıştım tabii altı sene önce 83 kilodan 55 kiloya düştüm kalçalarım çok iğrenç görünüyordu ya ne gerek var bu kadar masrafa vurun kalçalarınızı duvara bakın nasıl eriyor hem masrafsız hem kolay hemde işe yarıyor benden söylemesijeyyarsengözlerimebaksanabtatlicadiarzu
canım benim de bir arkadaşımda aynı sorun var.şuan rezene , biberiye ve onasan almış aktarcıdan ve onları karıştırıp yarım litreda kaynatıp (bir yemek kaşığını) demlenmesini bekletip 2 günde içiyor.yarım litreyi 2 günde biterecek şekilde içebilirsin.bu karışım vüvüttaki tüm yağları eritiyor..umarım faydasını görürsün canım...ama düzenli olarak kullanmanı tavsiye ederim..yüzündeki tüyler içinde bir cilt bakım uzmanına danış derim umarım eminim yapabileceği birşeyler vardır..
X-TRA GEL in reklamı var sitede. Kullanıpta memnun kalan var mı arkadaşlar bilgisi olan ?
bugün arkadaşımdan duydum ki hiçbir işe yaramıyormuş
doktorum diye bir programda biberli bir jel duydum fajkat izmini duyamadım ya da vermediler çok iddialı konuştular duyan bilern var mı acaba?
Biber hapı ve biberli çay duydum ama biberli jel duymadım. Hypoxi diye bişeyden bahsetmişler sanırım o iyi gelir ancak Bursa da yok. Eski kalıplaşmış erimeyen yağ hücrelerini yakıyormuş. Yağ hücreleri yağları topluyor içinde. Hücrelerde çocuklukta başlıyormuş artmaya. Bu yüzden çocukkende zayıf olmak lazım. Hücre ne kadar fazla ise ilerde şişmanlık o kadar kaçınılmaz........
kızlar bu siteye bi bakın çok güzel egzersizler var
Basen yağları nasıl eritilir Basen bölgesi kilo yakma - basen eritme hareketleri egzersizleri | estetik burun kulak göz çene yüz gerdirme yağ aldırma rinoplasti ameliyatı
çok güzel egzersizler var ama ben çok çabuk sıkılıyorum yaaaa ne yapacağimmm :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?