• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel İncelme Basenlerini Yok Etmek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi lost
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
Basenleri eritmek için hangi egzersizleri önerirsiniz ?
Mümkünse denenmiş ve sonuç alınmış olsun lütfen.
Teşekkürler.

pilatesi tavsiye ederim...şahane eritiyo..sımsıkı oldu benimkilerguclubacismile lastiği dizlere bağlayıp aç-kapa hareketi şahane..bacak bakımında bacaklarını inceltmek isteyenlerin paylaşım alanı diye bi konu var..sonuna kadar okuyun...gerekli bilgiler videolar orda var...

pilatesi tavsiye ederim...şahane eritiyo..sımsıkı oldu benimkilerguclubacismile lastiği dizlere bağlayıp aç-kapa hareketi şahane..bacak bakımında bacaklarını inceltmek isteyenlerin paylaşım alanı diye bi konu var..sonuna kadar okuyun...gerekli bilgiler videolar orda var...

İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.
Hemen başlıyorum okumaya. kaydirigubbakcemile2

ben günde 40 dakika kondisyon bisikleti kullanıyorum düşük ayarda bitince yer hareketleri yapıyorum gelişme var

Bende de armut görüntüsü var. Bel ince. Kalça bacaklar kalın. Şişe gibi. 63 kilo iken şişmandım.Şimdi 79 kiloya çıktım. Ramazan Ayı da geliyor. Ramazan da rejim olmaz. Çevre baskısı var üzerimde. Herkes zayıfla diyor....Bende istiyorum ama işten eve gidince yemek yemicem akşamları dediğim halde , eşimi yalnız bırakmıyorum yiyorum. Akşamları sadece su içsem ve meyve yesem belki zayıflarım. Bacaklarım artık beni taşımıyor. Çok kötü haldeyim. 157 cm. boyundayım. Çok mutsuzum. Öyle hareketsizim ki..Spor bile yapamıyorum halsizlikten...

X-TRA GEL in reklamı var sitede. Kullanıpta memnun kalan var mı arkadaşlar bilgisi olan ?

ben rejim yapmıştım tabii altı sene önce 83 kilodan 55 kiloya düştüm kalçalarım çok iğrenç görünüyordu ya ne gerek var bu kadar masrafa vurun kalçalarınızı duvara bakın nasıl eriyor hem masrafsız hem kolay hemde işe yarıyor benden söylemesijeyyarsengözlerimebaksanabtatlicadiarzu

Belenay arkadaş....Bu konuya tekrar bakarsan ne kadar sürede ne kadar çalıştın? Özel mesaj yazamıyorum kota dolmadı çünkü. Biraz anlatırmısın nasıl zayıfladın ?bilmiyorumkismile

canım benim de bir arkadaşımda aynı sorun var.şuan rezene , biberiye ve onasan almış aktarcıdan ve onları karıştırıp yarım litreda kaynatıp (bir yemek kaşığını) demlenmesini bekletip 2 günde içiyor.yarım litreyi 2 günde biterecek şekilde içebilirsin.bu karışım vüvüttaki tüm yağları eritiyor..umarım faydasını görürsün canım...ama düzenli olarak kullanmanı tavsiye ederim..yüzündeki tüyler içinde bir cilt bakım uzmanına danış derim umarım eminim yapabileceği birşeyler vardır..

Gerçekten mi? Biberiye çayı yorgunluğa iyi geliyor sadece sanıyordum ben....Burda işyerimde bir abla içiyor hiç bahsetmiyor zayıflattığından. Halsizlik için biberiye içiyorum demişti...

X-TRA GEL in reklamı var sitede. Kullanıpta memnun kalan var mı arkadaşlar bilgisi olan ?

bugün arkadaşımdan duydum ki hiçbir işe yaramıyormuş
doktorum diye bir programda biberli bir jel duydum fajkat izmini duyamadım ya da vermediler çok iddialı konuştular duyan bilern var mı acaba?

bugün arkadaşımdan duydum ki hiçbir işe yaramıyormuş
doktorum diye bir programda biberli bir jel duydum fajkat izmini duyamadım ya da vermediler çok iddialı konuştular duyan bilern var mı acaba?

Biber hapı ve biberli çay duydum ama biberli jel duymadım. Hypoxi diye bişeyden bahsetmişler sanırım o iyi gelir ancak Bursa da yok. Eski kalıplaşmış erimeyen yağ hücrelerini yakıyormuş. Yağ hücreleri yağları topluyor içinde. Hücrelerde çocuklukta başlıyormuş artmaya. Bu yüzden çocukkende zayıf olmak lazım. Hücre ne kadar fazla ise ilerde şişmanlık o kadar kaçınılmaz........

Biber hapı ve biberli çay duydum ama biberli jel duymadım. Hypoxi diye bişeyden bahsetmişler sanırım o iyi gelir ancak Bursa da yok. Eski kalıplaşmış erimeyen yağ hücrelerini yakıyormuş. Yağ hücreleri yağları topluyor içinde. Hücrelerde çocuklukta başlıyormuş artmaya. Bu yüzden çocukkende zayıf olmak lazım. Hücre ne kadar fazla ise ilerde şişmanlık o kadar kaçınılmaz........

valla neyden bahsettiler bilmiyorum içinde biber olan bilmemkaçtanede bitki olan bir jel diye anlattı isim duyamadım
ç.ocukken zayıf olmak konusuna gelince ergenliğe girerken aldım kilo sonrada bi zayıflayamadım çocukken çok zayıfmışım :((((

TV de bazı zayıflatma çaylarının haplarının kanser yaptığını söyledi..ilaç ismi vermedi. Eşim izin vermiyor ilaca hapa... Egzersiz yap bol su iç diyor...Hareket et diyor...Çok halsizim hareket edemem diyorum anlamıyor beni. Endokronoloji doktoruna gidip Troid ölçtürcem. Birde Romotolojiye gidicem bacak ağrılarım ve kıkırdak ersimesinden dolayı. Bi iyileşsem zinde olsam, spor yapar zayıflarım.

çok güzel egzersizler var ama ben çok çabuk sıkılıyorum yaaaa ne yapacağimmm :1no2:

çok güzel egzersizler var ama ben çok çabuk sıkılıyorum yaaaa ne yapacağimmm :1no2:

aynen..
önce bi hevesle başlıyorum çok kararlı olnmaya çalışıyorum ama
en fazla 1 ay, belkide tam etkili olacağı zamanda bırakıyorum :(
eve bisiklet aldm ama kenarda kaldı..
en kısa zamanda başlıcam yaza kadar geçicek bu seferde çok kararlıyım :)

:delphin:

ben bundan 2 sene once 42 beden idim.basenlerim çook wardı:((. ondan sora yuruyus yaptm we yemegi biraz azalttm we suan 38 bedenim . basenlerm biraz gecti ama gene war :((( yardımmm ??:(

Back
X