Bölgesel İncelme Basenlerini Yok Etmek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi lost
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
kızlar bnm boyum 1.65 kilom 46 ama aşırı basenlerim var yani popom da cok büyük değil ama böyle sadece yana doğru genişliyorumm : portakal biberiye falan sürdüm nivea nın inceltisini sayamadım kaç tüp kullandım ama yok var mı önerisi olann ??

Canım biz saffron gold gel deniyoruz bizi takip et istersen ''En İddialı İki Ürün'' başlığında herkes deneyimlerini yazmaya başladı.a.s bizde işe yararsa kullanırsınyerimseniben Henüz denememizin 3. günündeyiz ama belki yardımcı olur sana boyuna göre zayıfsın gibi zaten.

slm kızlar..Ben basenleri inceltmek için en yakın arkadaşımla beraber bi internet sitesinden biber jeli aldım ve yaklaşık 1 kutu bitti sayılır.Arada bi yürüyüş flnda yapıoruz haftada bir fln inanılmaz bi sıkılaşma hissediyorum ve arkadaşlarımda sanki biraz olumlu gelişmeyi farkettiler..Sitede 2 adet biber jelini peşin fiyatın 6 taksitle 105 Tl ye aldık. Normalde aktarlarda Tanesi 79 TL yemi ne satıyolar.Bence bi bakın isterseniz siteye...

...Bu mesaj site linki verildiği için kısmi silinmiştir...

*Site linki vermek yasaktır*

Son düzenleyen: Moderatör:
slm canm,aşağıd bi cevap yazdım bence bi bak istersen siteye.umarım sanada bi faydası olur.

benimde kilo alınca çıktı baya basenlerim....öyle 48 kilo olduğum zamanlarda yoktu hiç...2 buçuk aydır spora gidiyorum 59 dan 55 e düştüm...boyum 163...göbek ve basen bölgemi eritmek için biberiye yağını deniycem,sürüp spora öyle gidicem bakalım faydası olur inşallah....boshayallersmile

ya ben basenlerimi duvara vuruyorum 4 gündür sabah öğle akşam acayip bi fark gösterdi sizde deneyin bi isterseniz yine bu sitede okumuştum duvara vurmayı. 100 er defa vuruyorum hareket ediyorumm bakalımm gelişmeleri yazarım kızlarr

ayyyy nasil vuruyorsun bilmiyorumkismile

canım yan tarafı basenin duvara gelecek şekilde vur sonra kalçayıda bi sağ bi sol olarak vur farkı 1 haftada görceksin ben gördümm yan taraflarım gözle görülür bi şekilde yok olmaya başladıııopuyorumnanaktan

canım bende eskiden vuruyordum ama zararı var demişlerdi bıraktım yoksa gerçekten işe yarıyor

korktum ilk duydugmda bilmiyorumkismile

ama deneyecegmmm madem oneriyosn! opuyorumnanaktan

ayy bu duvara vurma meselesi hoşuma gitti bende denicem her pantalon aldığımda aynı şeyi söylüyorlar beliniz ince ama basen var...senağlama

ben kücükkn annemin bi arkadasınn basenlerini duvara vurarak incelttigine şahit oldumkaydirigubbakcemile3
bnm böyle bi sorunum yok ama bi kac kisiden daha duydum faydası oluyo galiba

ya benimde baen sorunum var ama 4 5 kişiden biride annem olmak dahil yaptıkları bir şey var. ben denedim ama canım çok tatlı ondan yapmayı bıraktım. her gün 1000 defa 500 sağa 500 sola kalçaları duvara vurcaksınız kaydirigubbakcemile3 ciddi anlamda faydasını gören olmuş ama çok acıyor sempatiksalakcinni hamlıyo mu neaklinialirimsmile

bugün kafayı bende bozdum iyice basenlerimle kocaman ya sanki arkadan biri gelio gibikaydirigubbakcemile3 spora yazılsam dedim yakında yok.. yürümeye üşeniyorum. 5i bir yerdeyi içip duvara vurma işine başlamay karra verdim yarın sabah başlayacağım. her hafta hem basenlerimi ölçmek hem de kilomu ölçmek istiyorum değişme olcak mı bakalım.. ah yürüsem günde yarım saat güzel olurdu tek hoşlanmıomm:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…