- 8 Kasım 2007
- 957
- 7
- Konu Sahibi rosa30
slm Mondschein mobilya yenilemek istiyosun ama acil degilse bence senin ufaklik biraz daha buyuyunce yapsan iyi olur gibime geliyo....biliyosun bende de var bir ay sonra üc yasinda olacak ve ben bekliyorum halilarimi yenilemeyi dusunuyorum ama sila biraz buyudukten sonra. ister istemez birseyler dokuluyor koltuklara halilara .Bence biraz daha bekle ufaklik biraz daha buyusun.Yine de bu benim fikrim Haaaa param cok diyosan anlarimmmm:dance:
ben geceleri giremiyorum .benimki evde oldugunda net yasak bizde.....görüsmek üzere..................
slm canim nasilsin seni gordum sevindimya :roflol:aslinda dogru soyluyosun kizin buyumesini bekledim,herkeste bekle diyor ,ama ne bilim ya,oda lazim oluyor,eskiler okadr eski degil,ama kizimin kusma sorunu vardi haliya kusa kusa bnde sile sile mahv oldum yani :çok üzgünüm:hem haliyi hem mobilyalari birden degistrmek istiyorum,ama kismat bakalim,para konusuna gelince okadar zengin degilim ya,keske keyfimdenm yapsam ama nerde baksana kiz 2yasina girecek ben calismak zorundayim oyuzden cok uzgunm kizimi birakiyorum diye hayirlisi,
sende gece girme canim bn bazen gunduzde takiliyorum kizim ogle uykusuna girince artik calisacamda bakcaz yani,yine geceye kaldik,cooppronrto var bizim onlarda hep aksam 23.00 kadar acik bende aksam calisacagim,kizada esim bakacak,,,:1hug: