Basel Paylasim Alani(Tanisma)

slm Mondschein mobilya yenilemek istiyosun ama acil degilse bence senin ufaklik biraz daha buyuyunce yapsan iyi olur gibime geliyo....biliyosun bende de var bir ay sonra üc yasinda olacak ve ben bekliyorum halilarimi yenilemeyi dusunuyorum ama sila biraz buyudukten sonra. ister istemez birseyler dokuluyor koltuklara halilara .Bence biraz daha bekle ufaklik biraz daha buyusun.Yine de bu benim fikrim Haaaa param cok diyosan anlarimmmm:dance:
ben geceleri giremiyorum .benimki evde oldugunda net yasak bizde.....görüsmek üzere..................

slm canim nasilsin seni gordum sevindimya :roflol:aslinda dogru soyluyosun kizin buyumesini bekledim,herkeste bekle diyor ,ama ne bilim ya,oda lazim oluyor,eskiler okadr eski degil,ama kizimin kusma sorunu vardi haliya kusa kusa bnde sile sile mahv oldum yani :çok üzgünüm:hem haliyi hem mobilyalari birden degistrmek istiyorum,ama kismat bakalim,para konusuna gelince okadar zengin degilim ya,keske keyfimdenm yapsam ama nerde baksana kiz 2yasina girecek ben calismak zorundayim oyuzden cok uzgunm kizimi birakiyorum diye hayirlisi,
sende gece girme canim bn bazen gunduzde takiliyorum kizim ogle uykusuna girince artik calisacamda bakcaz yani,yine geceye kaldik,cooppronrto var bizim onlarda hep aksam 23.00 kadar acik bende aksam calisacagim,kizada esim bakacak,,,:1hug:

hepinizden ALLAH RAZI OLSUN.Cok tskler canlarim suan ii durumu anju yapilacak ama babam tam 6 kez olmustu anju simdi kalbi tek damara bagli diger damarlar öldü,o dararida kaybederse diye korkumuz lütfen dualarinizda babamada yer verin rabbim tüm hastalara sifa versin insallah,insanin anasi babasi basbska birsey rabbim bizden ayirmasin onlari dayanamayacagiz imtihan vermesin insallah:a015::çok üzgünüm:senağlama

feyzacim uzulme artik ne olur,:çok üzgünüm:dertlesmek istiyorsan,konusmak istiyorsan gercekten bizler burdayim en azinda inan bn burdayim senin icin,arkadaslik ne gunde var,,ve ins allah analarimizi babalarimizi bizden ayirmaz,aminnnnnnnnnnnnn,kendine cok iyi balk,canini sikma:1hug:

[/COLOR]

tatlimm bak siyah alirsaniz kesinlikle siyah deri almayin yazin yanarsiniz haberin olsun :KK70::KK70: tecrübeylee sabittir. siyahda pek güsel aslinda üzerine yesilli kirmizili desenli yastiklar koyarsin hem kocaciginin hem senin istedigin olur misss gibi bebisin biraz daha büyümesi konusuna ben pek katilmiyorum kizlar bosverin hayatin tadini cikarin okadar cok seyi düsünüp okadar cok seyin hesabini yapiyoruzki ömür geciyor 50 yasima geldikden sonra napiim bmw mercedesi napiiim yeni mobilyayi gencken herseyin tadini dibine kadar cikartmayi deniyelim hayat sartlari zor ama birazda kendimizi simartalim dimi amaa...:icecream::icecream::icecream:

efendim tatlimmmm,evet haklisin zaten siyah istemiyorum esimede dedim,ilk sectigim renk yesildi ama annem yapti bendaha dusunmekteyim,aslinda sende haklisin mobilya konusunda ertelenmemek konusunda,bugun varz yarin yokuz,zaten sanki alip yillarca kullanacagiz her 5 yilda degistrmek lazim yoksa uzunmu oldu ya,sen evlenince sende cok seyi dusunup hesap yaparsin sen coluk cocuga gir seni ozamn goruruz canim,,,bu halde nasil simartalim be guzelim,onuda eslerimiz yapsin demi ama,kendine iyi bak,opuldun caim:1hug:

feyzacim uzulme artik ne olur,:çok üzgünüm:dertlesmek istiyorsan,konusmak istiyorsan gercekten bizler burdayim en azinda inan bn burdayim senin icin,arkadaslik ne gunde var,,ve ins allah analarimizi babalarimizi bizden ayirmaz,aminnnnnnnnnnnnn,kendine cok iyi balk,canini sikma:1hug:

tskler kardesim cok sagol insanin elinde degilki üzülmemek,insaniz iste her sey bize görüp gecirecegiz na yazik ki

kizlarrr yanlis kisiyi hafife aliyorsunuz ben 17 yasindan beri bi ev gecindirmek nedemek biliyorum kiiiiiii su siralarda dügün hazirliklari vs vs oldugu icin bende evin esyalarini sifirdan almak zorundayim nisandi dügündü herseyini son kurusuna kadar ben ve sevgilim ödicez bize maddi destek saglicak ailelerimiz yok herseyi kendimiz yapiyoruz para nasil kazaniliyor nasil harcaniyor cok iyi biliyorum !!! benim demek istedigim en pahalisini almak zorunda diilsin dedigin gibi bugün var yarin yokuz hem tüm gün disarida calisiyorsun hayat mücadelesi vericeksin bari evine geldiginde icin huzur dolsun ohh be canim evim dersin diye söylemistim

kizlarrr yanlis kisiyi hafife aliyorsunuz ben 17 yasindan beri bi ev gecindirmek nedemek biliyorum kiiiiiii su siralarda dügün hazirliklari vs vs oldugu icin bende evin esyalarini sifirdan almak zorundayim nisandi dügündü herseyini son kurusuna kadar ben ve sevgilim ödicez bize maddi destek saglicak ailelerimiz yok herseyi kendimiz yapiyoruz para nasil kazaniliyor nasil harcaniyor cok iyi biliyorum !!! benim demek istedigim en pahalisini almak zorunda diilsin dedigin gibi bugün var yarin yokuz hem tüm gün disarida calisiyorsun hayat mücadelesi vericeksin bari evine geldiginde icin huzur dolsun ohh be canim evim dersin diye söylemistim

canim yanlis anladin sen sanirsam,asla haddim degil seni hafife almak,,,sadece evlenince coluk cocuk sahibi olunca baskadir demek istedim,mutlaka herkes bilir nasil para kazanildigini nekadar zor oldugunu okmi ,,vede esya konusundada haklisin sana katildigimi soylemistimm,vede senin endogal hakkin yeni evine yeni ve guzel esyalar almak,hepimiz yeni evimize yeni esyalar aldik,,,takma kafana,icinden geldigi gibi yasa hayat zaten kisa ve yalan sende bu kisa hayatin tadini cikar ok mi canim,,,,kirilmaaaaaaaaaaaaa:1hug:

merhaba bende yeni üye oldum antalyadayım şu an yakında basele yerleşicem sevgiler...

merhaba bende yeni üye oldum antalyadayım şu an yakında basele yerleşicem sevgiler...

slm canim,bende isvicre basel,,aramiza hosgeldinn,en kisa zamndada bekleriz basele,kendine cok iyi bak,ben burdayim arkadasa ihtiyacin olursa bizler burdayiz,sevgilerr

koyukahve nerdesin neden cvp yazmadin baska forumlara cvp yazrken gordum yoksa darildinmi,,bence darilma arkadasimmm gel yine yazzz olurmu canimmmm,

slm lar sirin hosgeldin baselde görüsüz.mondschein slm canim nasilsin?bebes nasil sensizlige alismismi?

slm lar sirin hosgeldin baselde görüsüz.mondschein slm canim nasilsin?bebes nasil sensizlige alismismi?

slm canim,evet dun basladim baya zorlandim canim ya,ilkkez ayrilyiorum kizimin bir resmini aldim elime gittim ise,allahtan tam gun calismadim yoksa kafayi yerdim her dakika kizimi arayip sesini duyuyordum,,ama iyi gecti oda babasiyla iyi anlasmis ins alisacagiz gecer,sen nasilsin baban nasil,,,bebislerin nasil canim,umarim hepsi iyidir.:1hug:

kizlarrrr merhabalar hayirli olsun mondschein ise baslamissin.allah banada nasip etsin bende ariyorum ama ich habe kein erfahrung bu yuzden bulamiyorum.feyza baban nasil oldu umarim daha iyidir.sirin sen de hosgeldin ne guzel her gecen gun biraz daha kalabaliklasiyoruz öpüyorum hepinizi sevgilerrrrrrrrr.........

slm mondschein insallah alisirsin,silamercan sana tsk bugün büyük konturol vardi babam hala hastanede bugün net bir karar verecekler babam istemiyor bilirsiniz kanton spital ögrencilerle dolu cogu insanlarida deneme tahtasi yapiyorlar ögrenin gördükleri icin o yüzden babam güvenipde yaptirmak istemiyor anjuyu bakalim ne olacak,annemide apantis diye ameliyata almislardi 5 yil önce kadinin karnini bastan asagiya yarmislarortadan bizim bildigimiz apantis cok kücük iki disislik birsey bunlar niye öyle yaptilar anlamadikyani buranin dr,güvenimiz yok hayirlisi bakalim ne olacak

kizlarrrr merhabalar hayirli olsun mondschein ise baslamissin.allah banada nasip etsin bende ariyorum ama ich habe kein erfahrung bu yuzden bulamiyorum.feyza baban nasil oldu umarim daha iyidir.sirin sen de hosgeldin ne guzel her gecen gun biraz daha kalabaliklasiyoruz öpüyorum hepinizi sevgilerrrrrrrrr.........

slm canim,tskler evet basladim ama tam gun daha calismiyorum yuzde 60 suan,daha once hic calismadinmi sen zamanla herseyin erfahrung sahibi oluyorsun arkadasim,umarin istedigin gibi bir is bulursun,sevgilerr :1hug:

slm mondschein insallah alisirsin,silamercan sana tsk bugün büyük konturol vardi babam hala hastanede bugün net bir karar verecekler babam istemiyor bilirsiniz kanton spital ögrencilerle dolu cogu insanlarida deneme tahtasi yapiyorlar ögrenin gördükleri icin o yüzden babam güvenipde yaptirmak istemiyor anjuyu bakalim ne olacak,annemide apantis diye ameliyata almislardi 5 yil önce kadinin karnini bastan asagiya yarmislarortadan bizim bildigimiz apantis cok kücük iki disislik birsey bunlar niye öyle yaptilar anlamadikyani buranin dr,güvenimiz yok hayirlisi bakalim ne olacak

slm canimmm,evet alismaktan baska carem yok ictahsiz sorunu olmasa daha iyi ise gidip gelecemde,neyse allah yardimcimiz olsunn,,,baban icinde uzulme inan iyi olacakkk ins,,bu arada ailendemi burda senin,umarim en kisa zamnda annende babanda iyi olur,sevgilerrrrrrrrrrr:1hug:

isvicrede calismadim.Ama türkiyede calistim üniversite mezunuyum ben.buraya geldikten sonra calismadim once hos geldi hep calistigim icin sonra bebek oldu derken alti yil gecti iste su an is ariyorum ama cok zor.yardimlarinizi bekliyorum....

evet mondschein ailemde burda benim kardeslerim falan hepimiz burdayiz 12 yasimdayken geldik buraya burda okudum ama meslek yapacakken biraktim yapmadim simdi pismanim ama is isten gecti,sila mercan ne tür is ariyorsun valla ben evde cocuk bakmaya bile raziyim baselde olup bebegini baktirmak isteyenlere duyurulur disarda calismaya beyim izin vermiyor ama maddi yönden de cok sikintimiz var burda da hayat zor calismayinca:KK43:

slm kizlar benimde bir aygim baselde baseli seviyorum kim ne derse desin genc kizligim orda gecti biddili ch mondschein siz nerde hemsiresiniz hastaneye düsersek yardimci olun kizlar

üzülme bizim kiz neleri atlattik bunlarin da üstesinden gelecegiz ins.rabbime daya sirtini o her seyin iyisini biliyor elbet canlarimiz sag ya ona bak sen hemsire arkadaslar kantonspital delerse yardimci olurlar merak etme sen a.s.:1hug:

isvicrede calismadim.Ama türkiyede calistim üniversite mezunuyum ben.buraya geldikten sonra calismadim once hos geldi hep calistigim icin sonra bebek oldu derken alti yil gecti iste su an is ariyorum ama cok zor.yardimlarinizi bekliyorum....

slm canimmm,ins yakinda bulursun,eger bizim coopta ihtiyacimiz olursa valla sana haber veririmmm,yuzde kac calismayi dusunuyorsunnnn,ehliyetin varmi,,,sevgilerrrrrrrrrrr

X