Basel Paylasim Alani(Tanisma)

:1hug:kizzzzlaaarrrrrr!!!.............
hepinizin yeni yili kutlu olsun .
bu sene size mutluluk saglik en cokta huzur getirsin....
hepinize selamlarrrrrrrrrr...........:dance:a.s.

slmlar bu yeni yil ilk golü bana atti babam hastanede kalp krizi gecirdisenağlama artik hic bir beklentim yok bu yildan:a015::çok üzgünüm:dua edin ne olur kizlar yataga gidemiyorum gözlerimi kapayinca babami ilk gördügüm halde görüyorum maskelerle falan uyumak istemiyorum bu yüzden ne olur dua edin babamasenağlamasenağlama

mutlu yillar kizlar hersey gönlünüzce olsunn

valla ben geceleri bakiyorum ama sanirim ben bu sayfayi ya henüz cözemedim ya da bir sorun var sayfada.
Carsiya cikilcak gibi degildi son haftalarda tiklim tiklimda hicde birsey yoktu hersey büyük bedendi :KK43: sizin mobilya konusunada fikir beyan edeyim :KK70: bence kirmizi almayin ya artik herkesin evinde var degisik renkler bulun yaratici olun kizlar :KK70::KK70: avusturyadan hep werbunglar gelio mobilyalari ucuzlattik diye ikeada pfisterde yokmu ucuzluk ???
evet bulusma olayina bende varim ama benim cocuuum yok ona göre sonra beni atmayin bi köseye yada yigenlerden birinimi araklasam gelsem :pP

feyza gecmis olsunn lütfen kendini üzme herseye herkese karsi dik olman gerek moralini saglam tut hersey iyi olucak buna inan

:1hug:kizzzzlaaarrrrrr!!!.............
hepinizin yeni yili kutlu olsun .
bu sene size mutluluk saglik en cokta huzur getirsin....
hepinize selamlarrrrrrrrrr...........:dance:a.s.

slm canim yeni yilin kutlu olsun,daha nice saglikli huzurlu mutlu yillara,sevgilerimleeeeeeeeee

:çok üzgünüm:
slmlar bu yeni yil ilk golü bana atti babam hastanede kalp krizi gecirdisenağlama artik hic bir beklentim yok bu yildan:a015::çok üzgünüm:dua edin ne olur kizlar yataga gidemiyorum gözlerimi kapayinca babami ilk gördügüm halde görüyorum maskelerle falan uyumak istemiyorum bu yüzden ne olur dua edin babamasenağlamasenağlama

:çok üzgünüm:eek:ff canim ya,inan cok uzuldum,dualarimiz seninle,sende kendine fazla uzme,unutmaa derdi veren rabbim sifasinida veriri,allah buyuktr kardesim,umarim en kisa zamanda iyilesir,kendine cok iyi bakkk,:çok üzgünüm::1hug:

mutlu yillar kizlar hersey gönlünüzce olsunn

valla ben geceleri bakiyorum ama sanirim ben bu sayfayi ya henüz cözemedim ya da bir sorun var sayfada.
Carsiya cikilcak gibi degildi son haftalarda tiklim tiklimda hicde birsey yoktu hersey büyük bedendi :KK43: sizin mobilya konusunada fikir beyan edeyim :KK70: bence kirmizi almayin ya artik herkesin evinde var degisik renkler bulun yaratici olun kizlar :KK70::KK70: avusturyadan hep werbunglar gelio mobilyalari ucuzlattik diye ikeada pfisterde yokmu ucuzluk ???
evet bulusma olayina bende varim ama benim cocuuum yok ona göre sonra beni atmayin bi köseye yada yigenlerden birinimi araklasam gelsem :pP

canim nasilsin,bende genellikle gece girebiliyorum kizdan gunduz vakit bulamiyrum,yani sizin siteyi cozemediginiz bir gercek,sila ve feyzada dahilsize okadar rep puan veriyorum karsiligi daha gelmedi,,,,:çok üzgünüm:
evet kirmizi mobilya icin haklisin ama kirmizi ve yesili cok seviyorum annem yesil aldi bnde kirmizi dusunuyorum ama baska ne rank varki esimde siyah olsun diyor yani daha kararsizim,ne renk oneriyorsun bana,bu arada pfister cok pahali ikeadada guzel yok,bakiyorum daha,
bide cocogun yok diye sorun olacagina sanmam,:1no2:bizim bebeklerle ilgilenirsin,yerimsenibensaka bi yana bakarz caresine,,,sevgilerimleeee:1hug:

bu arada ben sizi yeni yilinizi reblerle yolladim yeni yillar diye ama,yinede hepinizin yeni yili kutlu olsun daha nice saglikli huzurlu mutlu parali,yILLAR;YUZUNUZDEN GULUCUKLER EKSIK OLMASINNNNN

çok geçmiş olsun canım..
dualarımız seninle...:teselli:

bu arada ben sizi yeni yilinizi reblerle yolladim yeni yillar diye ama,yinede hepinizin yeni yili kutlu olsun daha nice saglikli huzurlu mutlu parali,yILLAR;YUZUNUZDEN GULUCUKLER EKSIK OLMASINNNNN

sanada iyi yıllar tatlım:asigim::1hug:

mondschein:))
valla bazen cok teknoloji denen seyin suyunu cikariyorum bazende böylee tutulup kaliyorum umarim en kisa zamanda cözerim su siteyi sanada ne ise yaradigini bilmedigim o replerden veririm bir sürüüüü...
canim bak ben kendi evim icin su renkleri düsünüyorum duvarin birtanesini fusya rengi yapicam ve koltuklari gri düsünüyorum tv sehpasinida siyah.koltuklarin üzerine yine fusya rengi yastiklar yada fusyali siyahli yastiklar olabilir hem siyah renkli deko malzemeleri bulmakda kolay oluyor vazo yapma cicek boncuk vs vs

bak benim tarifime benzeyen bir oturma odasi buldum sana

slm canim cok guzelmis ,benim suanki koltuk rengimde gri mavimsi,ya daha dusunuyorum iste,esimde siyah istiyor belki siyah olabilir dedigin gibi acele etmemek lazim bu resmi gorunce insanin iyice katologa bakip guzel seylerin olduguna inaniyor bakarim bn,tskler arkadasimmm,:1hug:

slm Mondschein mobilya yenilemek istiyosun ama acil degilse bence senin ufaklik biraz daha buyuyunce yapsan iyi olur gibime geliyo....biliyosun bende de var bir ay sonra üc yasinda olacak ve ben bekliyorum halilarimi yenilemeyi dusunuyorum ama sila biraz buyudukten sonra. ister istemez birseyler dokuluyor koltuklara halilara .Bence biraz daha bekle ufaklik biraz daha buyusun.Yine de bu benim fikrim Haaaa param cok diyosan anlarimmmm:dance:
ben geceleri giremiyorum .benimki evde oldugunda net yasak bizde.....görüsmek üzere..................

Cok gecmis olsun canim umarim suan baban iyidir.Dualarimiz seninle.......a.s.

hepinizden ALLAH RAZI OLSUN.Cok tskler canlarim suan ii durumu anju yapilacak ama babam tam 6 kez olmustu anju simdi kalbi tek damara bagli diger damarlar öldü,o dararida kaybederse diye korkumuz lütfen dualarinizda babamada yer verin rabbim tüm hastalara sifa versin insallah,insanin anasi babasi basbska birsey rabbim bizden ayirmasin onlari dayanamayacagiz imtihan vermesin insallah:a015::çok üzgünüm:senağlama

feyzacim büyük gecmis olsun,Allah sifa versin babani size bagislasin hangi hastanede baban gecen yilbasini bizde ayni durumda yogun bakimda gecirdik.doktorlarla cok iyi konusun sanirim baypas önerilcek sakin gec kalmayin,istersen özelsen yazabilirsin senin özelin kapali bende yasadiklarimizi sana anlatirim.sakin yaninda üzgün olmayin devamli moral verin olurmu.buna cok ihtiyaci var.

cok tskler sizede büyük gecmis olsun canim ,cok iyi olurdu dertlesmeye ihtiyac duyuyor insan bu durumlarda benim özel acik sana göndermek istedim msj kabul olmuyor seninki kapali herhalde

mobilya alicaklarr fly ìn kataloguna bakin ben bugün manordayken kasanin orda beklerken gördüm aldim elime iyikide almisim flyin mobilyalari pek güselmisss ben kesin ordan alicam koltuklarimi özellikle yesil secenekleri cok (sevenlerin haberi olsun :KK70:) Benimkide dediki fly in mobilyalari kaliteli degil diye ama ben hemen cevap verdimm mobilyalar benle yasamicaklar ya 3 yil sonra yine alirim :KK70::KK70::KK70::KK70:

[/COLOR]
slm canim cok guzelmis ,benim suanki koltuk rengimde gri mavimsi,ya daha dusunuyorum iste,esimde siyah istiyor belki siyah olabilir dedigin gibi acele etmemek lazim bu resmi gorunce insanin iyice katologa bakip guzel seylerin olduguna inaniyor bakarim bn,tskler arkadasimmm,:1hug:

tatlimm bak siyah alirsaniz kesinlikle siyah deri almayin yazin yanarsiniz haberin olsun :KK70::KK70: tecrübeylee sabittir. siyahda pek güsel aslinda üzerine yesilli kirmizili desenli yastiklar koyarsin hem kocaciginin hem senin istedigin olur misss gibi bebisin biraz daha büyümesi konusuna ben pek katilmiyorum kizlar bosverin hayatin tadini cikarin okadar cok seyi düsünüp okadar cok seyin hesabini yapiyoruzki ömür geciyor 50 yasima geldikden sonra napiim bmw mercedesi napiiim yeni mobilyayi gencken herseyin tadini dibine kadar cikartmayi deniyelim hayat sartlari zor ama birazda kendimizi simartalim dimi amaa...:icecream::icecream::icecream:

X