Basel Paylasim Alani(Tanisma)

slm feyzacim simdi gordum mesajini ,yoktum galiba senin oldugun saatte ozel mesaj cek burda oldugun zaman ,ee nasilsiniz bebisler nasil,,,,

ok birdakine öyle yaparim bebisler ii sükür senin bebek nasil?sila mercan kayboldu bu seferde:)

ok birdakine öyle yaparim bebisler ii sükür senin bebek nasil?sila mercan kayboldu bu seferde:)

bebisim sukur iyi ama herzamanki gibi ictahsiz:çok üzgünüm:
ever silamercan yine yok,ins gelir yakinda,belki isleri cikti,
sen ne yapiyorsun bu arada iyimisin,,,,a.s.

bende cocuklarla vakit geciriyorum oglum kinder garten na gigidiyor bu ara okul tatil olunca benim de isler cogaldi malum..bebeginin disi falan cikiyordur dis cikarirken istahsiz olurlar bol bol su icsin bitki cayi falan ver.benimkilerde öyleydi sinir olurdum yimiyorlar diye.onlar güzel yiyince valla sanki kendi karnin doyardi birsey yemediklerinde benim de canim almazdi onlar yimiyor diye send bu zamanlari insallah saglikli bir sekilde atlatirsin canim

iste geldim kölndeydim tatil vardi malumunuz
ne var ne yok ben yokken neler oldu basel de

ii dir kardas hos geldin oh masallah geziyon bakiyomda:)))))) sana özel msj göndermistim aldin mi sila mercan

kizlarrrrrrrrrr ben geldim :)
ben genellikle geceleri gec saatlerde yada sabah erken saatlerde giriyorum haberiniz olsun ...
cumartesi aksami baseldeydik yine pazargünü alisverise ciktim sefgilimle sonrada hemencecik kactik baselden keske daha erken okusaydim mesajlari ozaman ugrardim size hemde cok yakininizda yemek yedik sultan sarayinda.

bebisleri olanlara allah kolaylik versin kazasiz belasiz sykintisiz atlatirsiniz dis cikarma dönemlerini insallah :))

yaaa msjlarim yayinlanmio :KK43:(((

kizlar pazar baseldeydim hatta size cok yakindim sultan sarayinda yemek yedim :)) bidakine beraber yeriz insallah

kizlarrrrrrrrrr ben geldim :)
ben genellikle geceleri gec saatlerde yada sabah erken saatlerde giriyorum haberiniz olsun ...
cumartesi aksami baseldeydik yine pazargünü alisverise ciktim sefgilimle sonrada hemencecik kactik baselden keske daha erken okusaydim mesajlari ozaman ugrardim size hemde cok yakininizda yemek yedik sultan sarayinda.

bebisleri olanlara allah kolaylik versin kazasiz belasiz sykintisiz atlatirsiniz dis cikarma dönemlerini insallah :))

slm canim nasilsin iyimisin,,
keske ugrasaydin bize,ins baska sefere,kendine iyi bak canim,bye:1hug:

iyilik saglik mondschein ins. sende iyisindir dedigim gibi msjlari daha yeni okuyorum eger gitmeden okusaydim mutlaka haber verirdim geliyorum diye. zaten istemeye istemeye bintane pazarlik yaparak geldim basele :KK70:

iyilik saglik mondschein ins. sende iyisindir dedigim gibi msjlari daha yeni okuyorum eger gitmeden okusaydim mutlaka haber verirdim geliyorum diye. zaten istemeye istemeye bintane pazarlik yaparak geldim basele :KK70:

kiz niye oyle diyon,basel guzel yerdir alisirsin,bizler variz,kendine iyi bak bidahaki sefere geldiginde haber verirsin bulusuruz okmu,byeee

sila mercan,feyza yine kayboldunuz valla yakinda bende kaybolurum bak ha,yazacaksaniz tam yazin yok boyle kaybolacaksaniz yazmayin,ben hergun gelip sirf sizler varmisiniz diye,sizin yaptiginiza bakin,neyse KOYU KAHVE sen gel bari kardesim bunlardan hayir yok gibi,,,,

yaff msjlarim eklenmiooo sinir oldum...

canim valla msjlarinizi yeni okudum bende yoksa hic haber vermezmiyim geliyorum diye.

valla hersey ayni iste hayat bi sekilde gecip gidioo sicak yaz aylarini bekliyorum heyecanlaa

mondschein kiz ben burdayim:teytey: yazildigima cevap yazilmis mi diye bakip bakip cikiyom kurban bir yere :1no2:koybolmam ben ama sila mercan pek giremiyor fisfisfisben en azindan günde 3 yada 4 defa konturol ediyom kiz ben hayirli bir arkadasim:1hug: korkma canim bir yamuk yapmam kardaslarimayerimseniben görüsüruz gine saglik ve afiyetle kal canim

sila mercan,feyza yine kayboldunuz valla yakinda bende kaybolurum bak ha,yazacaksaniz tam yazin yok boyle kaybolacaksaniz yazmayin,ben hergun gelip sirf sizler varmisiniz diye,sizin yaptiginiza bakin,neyse KOYU KAHVE sen gel bari kardesim bunlardan hayir yok gibi,,,,

sinirlenme bir yere gittigim yok ama butun gunumude bilgisayarin basinda geciremem.is guc sekerim tatilden geldik bir valiz camasir dun butun gun camasir ve temizlikle gecti.bugunde temizlik falan gunes vardi carsiya ciktim yeni geldim.ben genelde saat aksam 5 kadar acabiliyorum gecelri yokum yani eeeeeeeeee ne var ne yok bir organizasyon varmi baharimi bekliyelim havalar felaket bugun ciktim pisman oldum acayip soguktu ve kalabalik sanki bedava veriyolar carsi tiklim tiklimdi boguldum. helfti olmusya hadi selamlar size haberlerinizi bekliyorum...a.s.

mondschein kiz ben burdayim:teytey: yazildigima cevap yazilmis mi diye bakip bakip cikiyom kurban bir yere :1no2:koybolmam ben ama sila mercan pek giremiyor fisfisfisben en azindan günde 3 yada 4 defa konturol ediyom kiz ben hayirli bir arkadasim:1hug: korkma canim bir yamuk yapmam kardaslarimayerimseniben görüsüruz gine saglik ve afiyetle kal canim

:çok üzgünüm:slm canim valla bnde size bakmak icin hep bakiyorum,gelincede hic birsey yazmamissiniz,darilirim bak,arkadasligindan inan suphem yok,kendine iyi bak,en kisa zamanda bulusmak uzere canim,,,:1hug:

sinirlenme bir yere gittigim yok ama butun gunumude bilgisayarin basinda geciremem.is guc sekerim tatilden geldik bir valiz camasir dun butun gun camasir ve temizlikle gecti.bugunde temizlik falan gunes vardi carsiya ciktim yeni geldim.ben genelde saat aksam 5 kadar acabiliyorum gecelri yokum yani eeeeeeeeee ne var ne yok bir organizasyon varmi baharimi bekliyelim havalar felaket bugun ciktim pisman oldum acayip soguktu ve kalabalik sanki bedava veriyolar carsi tiklim tiklimdi boguldum. helfti olmusya hadi selamlar size haberlerinizi bekliyorum...a.s.

dlm canim sinirlendigim yoksenağlama:1hug:,hem geliyorsunuz kimse yok diyorsunuz hmde kendiniz kayboluyorsunuz,bn hep bakiyorum yaziyormusunuz diye:çok üzgünüm:,bizde butun gun bilgisayarda degiliz canim,ben kizimi yatirip bakiyorum,feyzaylada konusak bir ab yapalim,bnde bugun carsidaydim st,jakob,daydim,belki sende ordaydin ha,kimbilir belki gormusuzdur birbirimizi,:1hug:saka bi yana,en kisa zamanda bulusmak uzere,havalar okadr kotu degil ya,gunes bile var bu havada.tatilde nereye gittin bak bunu bilmiyordum,neyse canim kendine iyi bak,gorusmek uzere

evet dün güzeldi sonra sogudu hava bende disardaydim mobilyalari degistirecegim ikea ya baktik sürer mobilyalar var dün günümü mobilya bakmakla harcadim insallah hava güzel olsun cocuklarla falan bulusurz kardes neden olmasin

evet dün güzeldi sonra sogudu hava bende disardaydim mobilyalari degistirecegim ikea ya baktik sürer mobilyalar var dün günümü mobilya bakmakla harcadim insallah hava güzel olsun cocuklarla falan bulusurz kardes neden olmasin

valla bende mobilya almayi dusunuyorum.bnde bakiyorum yavasca,daha begenmedik,ilk once yesilrenk istiyordum,simdi kirmizi istiyorum,daha kararsizim ya,havalar guzel olunca bulusurz sila,sen ben koyu isterse bulusurz iste hep birlikte,tanisirz,kendine cok iyi bak,,,,:1hug:a.s.

X