Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ok birdakine öyle yaparim bebisler ii sükür senin bebek nasil?sila mercan kayboldu bu seferde:)
kizlarrrrrrrrrr ben geldim :)
ben genellikle geceleri gec saatlerde yada sabah erken saatlerde giriyorum haberiniz olsun ...
cumartesi aksami baseldeydik yine pazargünü alisverise ciktim sefgilimle sonrada hemencecik kactik baselden keske daha erken okusaydim mesajlari ozaman ugrardim size hemde cok yakininizda yemek yedik sultan sarayinda.
bebisleri olanlara allah kolaylik versin kazasiz belasiz sykintisiz atlatirsiniz dis cikarma dönemlerini insallah :))
iyilik saglik mondschein ins. sende iyisindir dedigim gibi msjlari daha yeni okuyorum eger gitmeden okusaydim mutlaka haber verirdim geliyorum diye. zaten istemeye istemeye bintane pazarlik yaparak geldim basele
sila mercan,feyza yine kayboldunuz valla yakinda bende kaybolurum bak ha,yazacaksaniz tam yazin yok boyle kaybolacaksaniz yazmayin,ben hergun gelip sirf sizler varmisiniz diye,sizin yaptiginiza bakin,neyse KOYU KAHVE sen gel bari kardesim bunlardan hayir yok gibi,,,,
mondschein kiz ben burdayim:teytey: yazildigima cevap yazilmis mi diye bakip bakip cikiyom kurban bir yere :1no2:koybolmam ben ama sila mercan pek giremiyor fisfisfisben en azindan günde 3 yada 4 defa konturol ediyom kiz ben hayirli bir arkadasim:1hug: korkma canim bir yamuk yapmam kardaslarimayerimseniben görüsüruz gine saglik ve afiyetle kal canim
sinirlenme bir yere gittigim yok ama butun gunumude bilgisayarin basinda geciremem.is guc sekerim tatilden geldik bir valiz camasir dun butun gun camasir ve temizlikle gecti.bugunde temizlik falan gunes vardi carsiya ciktim yeni geldim.ben genelde saat aksam 5 kadar acabiliyorum gecelri yokum yani eeeeeeeeee ne var ne yok bir organizasyon varmi baharimi bekliyelim havalar felaket bugun ciktim pisman oldum acayip soguktu ve kalabalik sanki bedava veriyolar carsi tiklim tiklimdi boguldum. helfti olmusya hadi selamlar size haberlerinizi bekliyorum...a.s.
evet dün güzeldi sonra sogudu hava bende disardaydim mobilyalari degistirecegim ikea ya baktik sürer mobilyalar var dün günümü mobilya bakmakla harcadim insallah hava güzel olsun cocuklarla falan bulusurz kardes neden olmasin