Basel Paylasim Alani(Tanisma)

kizlar ramazandan hatta bayrammdan sonra bulusma yapalim mi?

gurbet bayrama gelcekmisin?
benim icin zor olur ya git gide günüm yaklasti bayram sonu 2 haftam bile kalmiycak dogumaeyvahedigeldismile

olabilir neden olmasin

Tabii ki Poseidon bulusalim,bayram sonrasi da olur öncesi de:)

gurbet bayrama gelcekmisin?
benim icin zor olur ya git gide günüm yaklasti bayram sonu 2 haftam bile kalmiycak dogumaeyvahedigeldismile

o zaman kizlar, feyza79 dogum yaptiginda hastanede ona ziyarete gidelim :CüvCüv:

feyza esine söyle dogum yaptiginda hastaneyi felan buraya yazsin senin nickinle kaydirigubbakcemile3

biz ocak anneleri topiginde doguma giderken önce buraya yazip sonra gidiyorduk arkadaslarimiz merakta kalmasin diye :KK1:bayanssulusmile

o zaman kizlar, feyza79 dogum yaptiginda hastanede ona ziyarete gidelim :CüvCüv:

feyza esine söyle dogum yaptiginda hastaneyi felan buraya yazsin senin nickinle kaydirigubbakcemile3

biz ocak anneleri topiginde doguma giderken önce buraya yazip sonra gidiyorduk arkadaslarimiz merakta kalmasin diye :KK1:bayanssulusmile

hastanede ziyaret eger feyza icin sakincasi yoksa iyi fikir ama cocuklarla nasil gidecez,benim kizimi birakacagim kimsem yok..hastane odasini birbirine katar rahatsiz eder insanlari ve yeni dogmus bebekler icinde hastalik riski tasirlar...

hastanede ziyaret eger feyza icin sakincasi yoksa iyi fikir ama cocuklarla nasil gidecez,benim kizimi birakacagim kimsem yok..hastane odasini birbirine katar rahatsiz eder insanlari ve yeni dogmus bebekler icinde hastalik riski tasirlar...

zaten feyza büyük ihtimal buraya yazamaz doguma giderken akannehir

bu arada benim yusuf da hasta gecen gün doktora götürdüm 2 tane ates düsürücü fitil yazdi, 1 balgam sökücü bir de burun damlasi verdi.

bir de bir arkadasim 2 tane bebek dogurdu evde yalniz esim de türkiyede oldugu icin yusufu alip gidemiyorum yusuftan hastalik gecer maazallah. kizcagiz yalniz kaldi.

ya neden edit özelligi gitti böyle zor oluyor yükardaki mesajima yanlis smile koymusum gözkirpan smile koyacaktim iste bunu yerimseniben

bu arada benim yusuf da hasta gecen gün doktora götürdüm 2 tane ates düsürücü fitil yazdi, 1 balgam sökücü bir de burun damlasi verdi.

bir de bir arkadasim 2 tane bebek dogurdu evde yalniz esim de türkiyede oldugu icin yusufu alip gidemiyorum yusuftan hastalik gecer maazallah. kizcagiz yalniz kaldi.

gecmis olsun minik Yusufa..nerde hastalandi Istanbulda mi?
bana bahsetmistim o arkadasindan,demek dogum yapti..Allah saglikli,hayirli ömür versin bebislerine.ben gideyim o halde ziyarete:1rolleyes:
Mona da bu aralar cok feci huysuz anlamadim occuga ne oldu o uysal cocuk gitti baska biri geldi sanki yerine.:KK43:

yok istanbulda degil burda hasta oldu babasi da hafif kirikti ondan gecti heralde ben de cok dikkat edemedim, soguk mama yedirdim

olur kiz neden olmasin rda toplaniriz:))

yazarim canim ben sezeryan olcam günü saati tarihi belli olcak yani.veririm günü:))
birde senin dedigin arkadas ikiz mi dogum yapti samsunlumu?

yok istanbulda degil burda hasta oldu babasi da hafif kirikti ondan gecti heralde ben de cok dikkat edemedim, soguk mama yedirdim
gecmis olsun canim yavruya verme annesi soguk mama.rabbim korusun onlari

olur kiz neden olmasin rda toplaniriz:))

yazarim canim ben sezeryan olcam günü saati tarihi belli olcak yani.veririm günü:))
birde senin dedigin arkadas ikiz mi dogum yapti samsunlumu?

gecmis olsun canim yavruya verme annesi soguk mama.rabbim korusun onlari

nereli oldugunu bilmiyorum ikiz kizlari oldu gözlüklü bir arkadas viyanada Tip okudu ayni yurtta kaliyorduk burda ikeada karsilastik, görüsmeye basladik. o da buraya yeni tasinmis pek tanidigi yokmus.

samsinlu bir arads vardi onun da 4 gün önce ikiz kizlari oldu o muki demistim.degil.benim tanidigim kisinin bütün akrabasi burda:)

merhaba arkadaslar,

Bayram bitti miakannehir ne aci bayrami yasayamamak .....acaba gercek tadinda yasayan varmidir bayramalri buralarda...

merhaba arkadaslar,

Bayram bitti miakannehir ne aci bayrami yasayamamak .....acaba gercek tadinda yasayan varmidir bayramalri buralarda...
canim biz valla buyuklerin yanina gidiyoruz cocuklarda sevinioyr iste bayram buur diyorlarrrrrr

iyi geceler kizlar, gecmis bayraminiz güzel gecmistir ins.
ben geziden yeni geldim eve. hem bayram hem de evlilik yildönümü vesilesiyle gezdik

önce burdan inssbruck`a gidip gezdik sonra Salzburg da bi gece kaldik ertesi gün orayi da gezdik. sonra viyanaya gittik 2 gün kaldik. dönüste de Bregenz i gezdik ve yaklasik 2 saat önce eve girdik

yusuf hic huysuzlanmadi yollarda elh. tahmin etmedigim kadar rahat gecti yolculuk

ben geziden yeni geldim eve. hem bayram hem de evlilik yildönümü vesilesiyle gezdik

önce burdan inssbruck`a gidip gezdik sonra Salzburg da bi gece kaldik ertesi gün orayi da gezdik. sonra viyanaya gittik 2 gün kaldik. dönüste de Bregenz i gezdik ve yaklasik 2 saat önce eve girdik

yusuf hic huysuzlanmadi yollarda elh. tahmin etmedigim kadar rahat gecti yolculuk
iyi etmisin seinde muarek olsun gecmis bayramin desen dolu dolu yasadinnn avusturyaya mi gittin kizzzz

Hosgelmissin Poseidon,
bizde bayram namina pek bisey yoktu valla,evde pinekledik Mona ile.üstelik esimde seyahatte idi..ama iyiyiz cok sükür.senin adina cok sevindim tatilinin iyi gecmesine.salzburg cok güzel bir sehir diyor esim,her sene gidiyor is icin.bana her defasinda gel gidelim diyor ama daha kismet olmadi.simdi de Mona yprpme cabasinda otel odalarinda tutamam onu.artik baska bir bahara:)

Hosgelmissin Poseidon,
bizde bayram namina pek bisey yoktu valla,evde pinekledik Mona ile.üstelik esimde seyahatte idi..ama iyiyiz cok sükür.senin adina cok sevindim tatilinin iyi gecmesine.salzburg cok güzel bir sehir diyor esim,her sene gidiyor is icin.bana her defasinda gel gidelim diyor ama daha kismet olmadi.simdi de Mona yprpme cabasinda otel odalarinda tutamam onu.artik baska bir bahara:)

evet salzburg cok güzel ama bregenz daha da güzel...
gezdik geldik yakinlarda da türkiyeye gitmeyi planliyorum. viyanadayken okul vardi yilda 1 kere gitsem bile cok gelirdi bana simdi burda yapacak bisey yok. madem evde evde oturuyorum havalar sogumadan annemlere gidiyim annemlerde evde oturiyim diyorum. yusuf ilk torun gel de gel diye tutturuyor annem bakalim daha napacagima karar vermedim

X