- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 41
- Konu Sahibi rosa30
kizlar ramazandan hatta bayrammdan sonra bulusma yapalim mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabilir neden olmasinkizlar ramazandan hatta bayrammdan sonra bulusma yapalim mi?
kizlar ramazandan hatta bayrammdan sonra bulusma yapalim mi?
olabilir neden olmasin
Tabii ki Poseidon bulusalim,bayram sonrasi da olur öncesi de:)
gurbet bayrama gelcekmisin?
benim icin zor olur ya git gide günüm yaklasti bayram sonu 2 haftam bile kalmiycak dogumaeyvahedigeldismile
o zaman kizlar, feyza79 dogum yaptiginda hastanede ona ziyarete gidelim :CüvCüv:
feyza esine söyle dogum yaptiginda hastaneyi felan buraya yazsin senin nickinle kaydirigubbakcemile3
biz ocak anneleri topiginde doguma giderken önce buraya yazip sonra gidiyorduk arkadaslarimiz merakta kalmasin diye bayanssulusmile
hastanede ziyaret eger feyza icin sakincasi yoksa iyi fikir ama cocuklarla nasil gidecez,benim kizimi birakacagim kimsem yok..hastane odasini birbirine katar rahatsiz eder insanlari ve yeni dogmus bebekler icinde hastalik riski tasirlar...
zaten feyza büyük ihtimal buraya yazamaz doguma giderken akannehir
bu arada benim yusuf da hasta gecen gün doktora götürdüm 2 tane ates düsürücü fitil yazdi, 1 balgam sökücü bir de burun damlasi verdi.
bir de bir arkadasim 2 tane bebek dogurdu evde yalniz esim de türkiyede oldugu icin yusufu alip gidemiyorum yusuftan hastalik gecer maazallah. kizcagiz yalniz kaldi.
olur kiz neden olmasin rda toplaniriz:))o zaman kizlar, feyza79 dogum yaptiginda hastanede ona ziyarete gidelim :CüvCüv:
feyza esine söyle dogum yaptiginda hastaneyi felan buraya yazsin senin nickinle kaydirigubbakcemile3
biz ocak anneleri topiginde doguma giderken önce buraya yazip sonra gidiyorduk arkadaslarimiz merakta kalmasin diye bayanssulusmile
yazarim canim ben sezeryan olcam günü saati tarihi belli olcak yani.veririm günü:))zaten feyza büyük ihtimal buraya yazamaz doguma giderken akannehir
bu arada benim yusuf da hasta gecen gün doktora götürdüm 2 tane ates düsürücü fitil yazdi, 1 balgam sökücü bir de burun damlasi verdi.
bir de bir arkadasim 2 tane bebek dogurdu evde yalniz esim de türkiyede oldugu icin yusufu alip gidemiyorum yusuftan hastalik gecer maazallah. kizcagiz yalniz kaldi.
gecmis olsun canim yavruya verme annesi soguk mama.rabbim korusun onlariyok istanbulda degil burda hasta oldu babasi da hafif kirikti ondan gecti heralde ben de cok dikkat edemedim, soguk mama yedirdim
olur kiz neden olmasin rda toplaniriz:))
yazarim canim ben sezeryan olcam günü saati tarihi belli olcak yani.veririm günü:))
birde senin dedigin arkadas ikiz mi dogum yapti samsunlumu?
gecmis olsun canim yavruya verme annesi soguk mama.rabbim korusun onlari
gecis olsun canim benimmmm yaaa minik yusuf bayram hastami girdi tuhhhhhyok istanbulda degil burda hasta oldu babasi da hafif kirikti ondan gecti heralde ben de cok dikkat edemedim, soguk mama yedirdim
canim biz valla buyuklerin yanina gidiyoruz cocuklarda sevinioyr iste bayram buur diyorlarrrrrrmerhaba arkadaslar,
Bayram bitti miakannehir ne aci bayrami yasayamamak .....acaba gercek tadinda yasayan varmidir bayramalri buralarda...
iyi etmisin seinde muarek olsun gecmis bayramin desen dolu dolu yasadinnn avusturyaya mi gittin kizzzziyi geceler kizlar, gecmis bayraminiz güzel gecmistir ins.
ben geziden yeni geldim eve. hem bayram hem de evlilik yildönümü vesilesiyle gezdik
önce burdan inssbruck`a gidip gezdik sonra Salzburg da bi gece kaldik ertesi gün orayi da gezdik. sonra viyanaya gittik 2 gün kaldik. dönüste de Bregenz i gezdik ve yaklasik 2 saat önce eve girdik
yusuf hic huysuzlanmadi yollarda elh. tahmin etmedigim kadar rahat gecti yolculuk
iyi geceler kizlar, gecmis bayraminiz güzel gecmistir ins.
ben geziden yeni geldim eve. hem bayram hem de evlilik yildönümü vesilesiyle gezdik
önce burdan inssbruck`a gidip gezdik sonra Salzburg da bi gece kaldik ertesi gün orayi da gezdik. sonra viyanaya gittik 2 gün kaldik. dönüste de Bregenz i gezdik ve yaklasik 2 saat önce eve girdik
yusuf hic huysuzlanmadi yollarda elh. tahmin etmedigim kadar rahat gecti yolculuk
Hosgelmissin Poseidon,
bizde bayram namina pek bisey yoktu valla,evde pinekledik Mona ile.üstelik esimde seyahatte idi..ama iyiyiz cok sükür.senin adina cok sevindim tatilinin iyi gecmesine.salzburg cok güzel bir sehir diyor esim,her sene gidiyor is icin.bana her defasinda gel gidelim diyor ama daha kismet olmadi.simdi de Mona yprpme cabasinda otel odalarinda tutamam onu.artik baska bir bahara:)