Basel Paylasim Alani(Tanisma)

silamercan nerdesin mesajimi aldinmi,,basladinmi ise nasil gecti cvpini bekliyorumm,merak ediyom valla ins iyidir

feyza sende bulusmaya gelecen okadar sen yazi istiyon bakalim iste birbirimizi sevrsen süprizzzzzyerimsenibenyazada bulusuruz canim

aldim canim sagol.evet hafta sonu calistim.guzeldi ama cok yogun.bugun benim calismami begendiklerini soylediler.ama ayrinti konusamadik.acayip kalabalikti.Ben de sana biseyler sormak istiyodum ozel msn i atsana

ben gelemedigim icin habire gün uzuyo siz bilmiyonuz kizlar bensiz olmazzzzzzzzzzz

aldim canim sagol.evet hafta sonu calistim.guzeldi ama cok yogun.bugun benim calismami begendiklerini soylediler.ama ayrinti konusamadik.acayip kalabalikti.Ben de sana biseyler sormak istiyodum ozel msn i atsana

slm canim tamam verimde msnyi sen de verbilirdin seni eklerdimm,neyse simdi yazarimm,hafta sonu orasi yogundurr herkesler carsida ondandirr,,kendine iyi bak,sevgilerr

ben gelemedigim icin habire gün uzuyo siz bilmiyonuz kizlar bensiz olmazzzzzzzzzzz

evet canm haklsinda sen nerdeydin isvicrenin neresi valla sen hic yazmayinca seni unuttuk ama inan gelmeni cok isterimm,tarih bastaki sayfalarda tam bnde bilmiyorum ama bakarz yada sila senin icin tekrar yazsinn,ama lutfen gelebilirsen gel,degisiklik olurr,sevgilerrrrrrrrr

kizlar bulusma tarihini tekrarliyorum;

20.02.08 CARSAMBA MANOR CLARA OK

HEPINIZE SLM

mondschein2 isimli arkadaşa noldu bilen var mı senağlama

merhaba isviçre ben istanbuldan yaniyim kk da daha umarım iyi arkadaşlıklar kurarız sizlerle tanışmak istiyorum bir gün yolunuz istanbula düşerse beklerim

ya gercektende bu konu önceden yazilmis diyin sanki ne bu ceza

slm kizlar,mondschein ile msnde görüstümm,yazdigi bazi konular onceden k,k da varmis oyuzden galiba kapsama disinda ,1 gun sonra tekrar aramizda bnce cok sacma kapsama disi olmasii,sanki ne yapmis valla bn uzuldumm,onu cok sevdim bir abla gibi ve hep konularinida okuyordum,,cok bilgili seyler bence olmamasi gerekiyor,sadece okudum,merak etmissiniz haberiniz olsun,bulusmaya ins bende gelirim sila mercan

arkadaslar ne oluyo ya birer birer kapsam disi kaliyosunuz bu cezalandirmada neyin nesi sana ne oldu sonask muhalifleride mi cezalandiriyorlar moderatörlerden bir yanit bekliyorum

üslublarina ve yazilarina dikkat etmeyen , kurallari ihlal eden ,israrla konu tekrari acan (uyarildigi halde),ister moderatör ister üye olsun cezalandirilirlar

slm silacim nasilsinn,bosver suan kapsama lani disinii,bn ayni konu tekrari acmisimm,anlatirim sana,kiyi bak,sevgilerrrr

slm silacim nasilsinn,bosver suan kapsama lani disinii,bn ayni konu tekrari acmisimm,anlatirim sana,kiyi bak,sevgilerrrr

ne olsun iste hep ayni bu hafta esim izinli geziyoruz beraber yapilacak isler var onlari hallediyoruz...... bulusmaya 1haftaaaaaa

ne olsun iste hep ayni bu hafta esim izinli geziyoruz beraber yapilacak isler var onlari hallediyoruz...... bulusmaya 1haftaaaaaa

evet canm bir hafta yetim kiz ve feyza dan ses yok sanirsamm,ins gelebilirlerr,
20 subatta yazmissin saat 2miydi neyse tellede gorusurz kendine cok iyi bak,sevgiler canm benimmm

evet canm bir hafta yetim kiz ve feyza dan ses yok sanirsamm,ins gelebilirlerr,
20 subatta yazmissin saat 2miydi neyse tellede gorusurz kendine cok iyi bak,sevgiler canm benimmm

evet canim bi aksilik olmazsa gelecegimmmjeyyar
canim sonask evet sende sormussun canim bende gelicegim nasipse:sm_cool:
insallah bu sefer olur kizlar:uhm:
hepinizi öpüyorummmmm kizlarrrŞeniz

evet canim bi aksilik olmazsa gelecegimmmjeyyar
canim sonask evet sende sormussun canim bende gelicegim nasipse:sm_cool:
insallah bu sefer olur kizlar:uhm:
hepinizi öpüyorummmmm kizlarrrŞeniz

ins canim,gelirsinn,beklerizz yetimkiz sende gell,
kendinize iyi bakin,opuyorum sizi

slm mondschein kiz sila az uz tarif etti kendini. bende basörtülüyüm kac basöartülü o saate orda olur benide tanirsiniz,eeeeeeeeeee sende biraz anlat kendini baskasina sarilmayak mond diye:)))))))

silaaa kiz nidesinnnnnnnn ne olmus siteye yaaaaaaaaaa,ne özel msj gönderbiliyorsun nede chat yeri var bozukluk bende mi anlamdim?????? seb bir seyler biliyormusun,birde tüm arkadas listem silinmis ne issss yaaaa???

slm canimm,bn tanirim sizi,,bide sey diyecektim ya,iins okurasunuz bulursmadan once neden manorda blusuyozki,arabayi koyacak parkta yok orda ee bnde uzak oturuyomm,istedimki arabyla gelimm,tramla degil baya surer keske bir mcdonaldscta bulussaydik cocuklar icinde iyi olurdu lutfen okuyun ve hmn cvp yxazinn,

X