Basel Paylasim Alani(Tanisma)

merhaba mondschein2

tesekkür ederim iyim , sen nasilsin canim iyimisin ? AMIN CÜMLEMIZE, seninde evlatlarini allah bagislasin.seni tebrikliyorum bütün yazilarini ve mesajlarini okudum.hayata pozitif bakisin beni cok mutlu eti.daima öyle kal arkadasim.sevgilerimle yildizaya

slm ablam iyim ben,ins sende iyisindirr,
aminn ablamm
bende 25 yasindayim ve subatta 2 yasina girecek bir kizim var.
yazilarimi okudugun icin cok sagol ablam,
ablam hayat kisa ve bence o kadarda acimasizz o yuzden hayati akisina degil,istedigimiz gibi yasamaliyiz yani pozitif olup herzamn mutlu olmasini,gülmesini bilmeliyizz,
sana ailene herzamn mutlukluklar sagliklarr
bu ara siiri okudum gercektende cok guzel iste biz gurbettekilerin halii
allah hepimize herzamn daima yardimci olsunn,sevgilerimle ablamm...mondschein:1hug:

Ben “Almanci” degilim amca
Ben yabanci degilim
Benim de cigerim yanik
Ezan sesine hasret yüregim
Benim hücrelerim türkü söyler
Agit yakar gözlerim
Sen görmesen de kinalidir ellerim
Ve tenim memleket kokar alabildigine
Beni de bozlaklar aglatir
Yakar memleket siirleri
Hüzün beni de soldurur
Ve « Bu dert beni iflah etmez öldürür“
Ben Almanci degilim
Ben Almanci degilim amca
Ben yabanci degilim
Vatanima varir varmaz
Önce topragi öpecegim
Ve yemin olsun ki dogdugum topraklar`da ölecegim,
Dogdugum topraklarda….

süper valla,

:teytey:bende tesekkür ederim , cok saol bende iyim , insallah sen ve ailende iyidirler.
bu ara cok dikatimi ceken bir sey oldu , belki sende fark etmisindir ikimizin naiki nerdese ayni , senin mondschein ! benim yildizaya ! bukadar tesadüf dimi.
Şeniz

evet yazdim siiri gurbetcilerin yasadiklarisenağlama

fakat bizler disülkede yasiyan türk insanlari bu durumdan faydalanmamiz gerekiyor.evlatlarimize iyi bir eytim verme imkanimiz oluyor,iki kültürle yetismis oluyorlar hayata tah salam bakislari oluyor:teselli:kendim burda yetistim icin bunu ifade edebilirim,ben her iki kültürün pozitiflerini kendime aldim.iyisiyle kötüsüyle birlikte.hayata bakisim daima pozitifdi.

ben 25 sene evliyim ve 44 yasindayim.5 evladim var, büyük kizim 22 yasinda,
ikiz kizlarim 18 yasinda , ikiz oglarim 12 yasindalar.
burda okula gitim, muhasebe mesleyini örendim. cocuklarim olunca 17 sene calismadim, simdi gine basladim calismaya.fakat arada kalan 17 seneyi su an tamamlamaya calisiyorum tekrar okula basladim 44 yasimda. insan istediyi saman ve kendine güveni oldu saman herseyi elde eder arkadaslar.belki sizlere bu bir teseli olabilir.

hepinize candan ve kucak dolusu selamlar canim arkadaslarimŞeniz

masllah yildiz kaya hep ikiz calismissin:) ALLAH ÖMÜRLERINI UZUN ETSIN INSALLAH.SILAMERCAN kiz sen persembe günü 11:30 disariya cikktin mi?kizinin saclari sari ve dalgalimi?141 numarada mi oturuyorsun seni gördüm kiz eyer bu tarifler uyuyorsakizinin pembe montu vardi üzerinde dogru bu sen misin:)))))

merhaba feyza79
tesekkür ederim, amin cümlemize, allah herkeze uzun ömür versin canim.
valla baselilar sizleri tebrikliyorum ,nede güzel birlik olmusunuz canabi allah bozmasin.inanin cok hosuma giti.arkadasliklariniz hic bozulmasin daima böyle kalin arkadaslar.hepinize sevgi dolu selamlar canim arkadaslarim

merhaba feyza79
tesekkür ederim, amin cümlemize, allah herkeze uzun ömür versin canim.
valla baselilar sizleri tebrikliyorum ,nede güzel birlik olmusunuz canabi allah bozmasin.inanin cok hosuma giti.arkadasliklariniz hic bozulmasin daima böyle kalin arkadaslar.hepinize sevgi dolu selamlar canim arkadaslarim

ablasi ugrasiyoz iste bu gurbetellerde bulduk bikac arkadas .Bulusmaya calisiyoz sizde gelmez misiniz biraz uzak ama ....

valla banada sans dileyin izin koparabileyim kizlar bende istiyom

:teytey:bende tesekkür ederim , cok saol bende iyim , insallah sen ve ailende iyidirler.
bu ara cok dikatimi ceken bir sey oldu , belki sende fark etmisindir ikimizin naiki nerdese ayni , senin mondschein ! benim yildizaya ! bukadar tesadüf dimi.
Şeniz

evet yazdim siiri gurbetcilerin yasadiklarisenağlama

fakat bizler disülkede yasiyan türk insanlari bu durumdan faydalanmamiz gerekiyor.evlatlarimize iyi bir eytim verme imkanimiz oluyor,iki kültürle yetismis oluyorlar hayata tah salam bakislari oluyor:teselli:kendim burda yetistim icin bunu ifade edebilirim,ben her iki kültürün pozitiflerini kendime aldim.iyisiyle kötüsüyle birlikte.hayata bakisim daima pozitifdi.

ben 25 sene evliyim ve 44 yasindayim.5 evladim var, büyük kizim 22 yasinda,
ikiz kizlarim 18 yasinda , ikiz oglarim 12 yasindalar.
burda okula gitim, muhasebe mesleyini örendim. cocuklarim olunca 17 sene calismadim, simdi gine basladim calismaya.fakat arada kalan 17 seneyi su an tamamlamaya calisiyorum tekrar okula basladim 44 yasimda. insan istediyi saman ve kendine güveni oldu saman herseyi elde eder arkadaslar.belki sizlere bu bir teseli olabilir.

hepinize candan ve kucak dolusu selamlar canim arkadaslarimŞeniz

slm ablam
valla icim isindi size,keske sizde baselde olsaydiniz cok guzel olurdu eminimki sizden ögrenecek cok sey var,ama yinede basele ugrarsaniz haber verinn,
5 cocuk allah bagislasin ablam,bence en iyisi kalabalik aile,ama ne guzel hepsini buyutmussunmallah nazarlardan korusunn,
evet mondschein ve yildizaya benzyior ,kankani cekti ablasi valla,
tesellim icin sendeki bu pozitif hayat icin seni tebrik ediyorum,kendine cok iyi bak,opuyorum ablam seni ve cocuklari,saygilarimla,:1hug:

valla banada sans dileyin izin koparabileyim kizlar bende istiyom

ablasi ugrasiyoz iste bu gurbetellerde bulduk bikac arkadas .Bulusmaya calisiyoz sizde gelmez misiniz biraz uzak ama ....

evt buldukda herkes naz ediyor,kac haftadir ugrasiyoruz silamercan sayesinde bulasacagiz helal sana silacimm,
ablayida bekleriz valla super olur,sila kackisi olacagiz bask akimler geliyorr:roflol::roflol::roflol:

merhaba silamercan,feyza79,mondschein

günlüm cok ister sizlerle olmayi,fakat malum, bakiyorum sizlerde birbirnizi bulmak icin cok caba gösteriyorsunuz,gönül isterse bütün engeller kalkar arkadaslar !! bazen cok insan ister urasi olmas ama bir bakarsin hic unmadin an hersey birden olusur. sizlere bol sanslar insanlar bu bulusmayi basarirsiniz sizler icin gönülden dilerim arkadaslar , hepinize hayirli ve huzurlu ,nese dolu bir hafta sonu dilerim , salicakla kalin canim arkadaslarim

merhaba silamercan,feyza79,mondschein

günlüm cok ister sizlerle olmayi,fakat malum, bakiyorum sizlerde birbirnizi bulmak icin cok caba gösteriyorsunuz,gönül isterse bütün engeller kalkar arkadaslar !! bazen cok insan ister urasi olmas ama bir bakarsin hic unmadin an hersey birden olusur. sizlere bol sanslar insanlar bu bulusmayi basarirsiniz sizler icin gönülden dilerim arkadaslar , hepinize hayirli ve huzurlu ,nese dolu bir hafta sonu dilerim , salicakla kalin canim arkadaslarim

slm ablam,tamam iste gönül ister bütün engeller kalkar sende gelsen,ama zorlamak sitemem,malum uzaktasinn,ama keske gelebilsen cok isterim gelmeni saglik olsun ins baska sefere,
evet sila baya ugrasiyor :çok üzgünüm:feyza naz yapiyora.s bnm icinde farketmiyor:smiley-cool:,seni opuyorum ablamm,sanada iyi hafta sonu dilerimm,:1hug:

kiz mondschein naz yapmiyom kiz ne naziiiii:roflol:
zaten 3 kisiden baska kim varki insallah gelmeye calisacagim:teytey:
hani tarih belli oldumu?CADIARZU

kiz mondschein naz yapmiyom kiz ne naziiiii:roflol:
zaten 3 kisiden baska kim varki insallah gelmeye calisacagim:teytey:
hani tarih belli oldumu?CADIARZU

saka yaptim ya,ins gelirsinn,sila yazmis diger tarafta tarihi,,ya 3kiside yeter bize baska yokki olsa onlarda gelsinn,kim isterse,,ok ins bi aksilik cikmaz hepinizi optum,bye

kizlarrrrrrrr ben calisiyorum hafta sonlari ama siz bir arabaya atlayip bana gelebilirsiniz :)))))))))))))))

mond sanirim uc kisi olacagiz baska kimse yok eh ilk bulusmaya gore iyidir diyom yinede...Neyse herkesi bekliyoruz bizzzzzz........

kizlarrrrrrrr ben calisiyorum hafta sonlari ama siz bir arabaya atlayip bana gelebilirsiniz :)))))))))))))))

oldu canimmm
sen chur da degilmiydin biz kalabaligiz sen gelll
boyle daha kolay olacak colul cocuk zor sekerimmmmmm

sen bulusmaya gelemiyormusun

mond sanirim uc kisi olacagiz baska kimse yok eh ilk bulusmaya gore iyidir diyom yinede...Neyse herkesi bekliyoruz bizzzzzz........

slm canim,olsun uckiside iyi onada raziyiz simdilikk,ama gelmek isteyen olursada kapimiz acikk,opuyorum seni,kiyi bak,,

slm koyu kahve sende cok uzaksin ama,,stgallen sirf arabayla 4 saatmi ,tam bilmiyorum ama,,ins birgun sen gelirsinn,biz daha kalabaligiz silanin dedigi gibii.sen birgun cik gel,,

kizlar abarttiniz ne 4 saati yaa sadece 1 bucuk saat

tamam silamercancim bende en kisa zamanda coluk cocuga karisayim ozaman bende gelirim!

X