Basel Paylasim Alani(Tanisma)

mond canim park yeri bulursun oluyor kilise var kösede onun oraya park yapabilirsin birde kösede denner var onunda yan tarfin da park yerleri dolu oluyor,mc donaldsa ben hic gitmedim gitmemde cocuklarime hic oranin birseyin yedirmedim sadece dondurmasi alirim diger.pomfiriti bile domuz yagiyla kizartilgini acikladir o oldu zaten...bakariz hava güzel olursa orayayakin parklar falan var oda olabilir yarin ola hayir ola insallah

mond canim park yeri bulursun oluyor kilise var kösede onun oraya park yapabilirsin birde kösede denner var onunda yan tarfin da park yerleri dolu oluyor,mc donaldsa ben hic gitmedim gitmemde cocuklarime hic oranin birseyin yedirmedim sadece dondurmasi alirim diger.pomfiriti bile domuz yagiyla kizartilgini acikladir o oldu zaten...bakariz hava güzel olursa orayayakin parklar falan var oda olabilir yarin ola hayir ola insallah

ins canim bulurumm,oyuzden mcdonald olsun dedim orda herzamn parklar vardirr,simdi manorda bulusyoruzz,,manor orda denner varmii yukarda olanmi ins bulurum canm,yoksa tramla baya uzakk,ins bulunurr,,bakalim dedigin gibi yarin ola hayir ola,,yazin bn cikmadan bakarimm,acaba bi aksilik varmi diye,,silamaercann sende yazz,opuyorum ikinizii

canim dedigin gibi sabah tekrar bakariz olmazsa monorun dis giris kapisinin orda bekleriz sen baseli pek bilmiyorsan gösterirz sana park yeri canim keske tel alsaydim ne olduysa msj atilmiyor simdi burda

canim dedigin gibi sabah tekrar bakariz olmazsa monorun dis giris kapisinin orda bekleriz sen baseli pek bilmiyorsan gösterirz sana park yeri canim keske tel alsaydim ne olduysa msj atilmiyor simdi burda

slm canm baseli tanyurom ama bu aralar hic ugramiyorum therwilde oldugum icin genelde therwildeyim,unutmusum sanirsamm,evt onceden manorun orda denner vardi hatrliyorum,ama park varmi yokmu onu bilmiyorum nede olsa onceden arabay oktu hep tamla gelirdim evimde yakindi ozamn,simdi uzak oyuzden sordumm,evt bnde ozele yazmak istedim olmadi,silaninev tel varr sabah ararim ins,bakalim gelrim,sorun cimazsa,a,ins bulunurr,yazin yinede sabahh,gorusmk uzere

slm sila acik gözüküyorsun bulusma ne oldu?ya benim decamasir günüm birde misafir gelcekmis ne yapcan bilmiyorum insallah 2 ye kadar isler biter

ne oldu kizlar bulusuyorzmu cabuk yazin,sila sen niye yazmiyon ya,dun msnde yazmadan ciktinn,,,feyzacimm eger islerin bitmese baska gunde bulusabiliriz yinede sen bakiver,bulusuyorsak kesin evet diyin ya,bekliyom 1,30a kadar

bnde geliyorum geyza sende gel ok,silanin nosunu aldim,manor yukardaki restaurantta bulusyoz okk,gec kalmacanim,

valla sonunda bulustuk cok güzel gecti gelmeyenler kiskansin

evett canim gelmeyenler kiskansinn,cok guzeldi kadinlar kulubu sayesinde super iki arkadas tanidim,birbirinden guzel ve cana yakin kisacasi cok iyi insanlar tanidim,iyiki varsnz kizlarr,,,,kizim sidmi yatti valla,,,,ama degdii,cok iyidi,sopuyorum sizi

valla sonunda bulustuk cok güzel gecti gelmeyenler kiskansin

gercekten de ikinizi tanidigima cok sevindim.iyiki bu bulusmayi organize etmisim diyorum aferin bana ............. eeeeeee ne yaptiniz benden sonra kulak isi haloldu mu???????????

malesef kulagini dediremedik:) istemedi gözleri güzel kizimiz mond zorla olsun dedi ama yapan kisi kiyamadi deldiremeden kulaklarini geri döndük.sen ne yaptin evi beyendinmi?spiel gruppe nasil gitti kizinin?benim kiz anlata anlat bitiremiyor arkadasin söyle arkadsim böyle diye,bir arada bebk olduk mond kizi konusmuyorya oda o gibi davranmaya basladi hic konusmayip el isaretiyle gösteriyor...:))))

malesef kulagini dediremedik:) istemedi gözleri güzel kizimiz mond zorla olsun dedi ama yapan kisi kiyamadi deldiremeden kulaklarini geri döndük.sen ne yaptin evi beyendinmi?spiel gruppe nasil gitti kizinin?benim kiz anlata anlat bitiremiyor arkadasin söyle arkadsim böyle diye,bir arada bebk olduk mond kizi konusmuyorya oda o gibi davranmaya basladi hic konusmayip el isaretiyle gösteriyor...:))))

neyse baska sefere halleder artik.evet ev fena degil biraz bulmaca gibi ama iyidir.yeri cok guzel benim istedigim semtte.sila sevdi oyun gurubunu dun gittik oradaki kadin soyledi seninle konustugunu.ama ben bi tuaftim sila olmayinca bi yanim eksikmis gibi geldi.biz hic ayrilmadik ya tuaf oldum 3 saat.......hadi opüyorum ikinizi de kendinize iyi bakin . bu arada diger tarafa uye olamadim hata veriyo surekli sen ne yaptin?????

slm kizlar nasilsnizz,,k,k yenilenmiss,eskisine alismisizya bu bi acayipp..kizn kulaklari kaldi ya,,ins baska zamnn,ikiniside cok opuyorumm,bende sizi tanidigima cok memnun oldumm,

selam bendende selamlar basele baselı bılıyorum daha dorusu oralarda yasadım uzun yıllar

TSK SUZANNA 200 selamin icin benden de türkiyeye selamlar

slm suzanna bizdende baseldende güzel türkiyeme selamlar sevgiler

selam baseled e selam her tur konular yazabılır arkadas olabılıesın sıtedekılerle

arkadasım her turdedıgım mesala baselden bahs et orda nerde çalısıyorsun cocuklar varmı böyle iste maksat vakıt geçırmek .bazen çocuklardan bahs edıyoruz belkıde tanıdıklarımız olabılır boyle konular canım sevgılerle yınede selamlar baselıme oraları çok özledim.

X