Basedemediğim eşim

Ne demek 6 yılda 1 kere anne babaya gitmek.Taviz vermemeliydin ilk baştan anne senin anne gitmek icin izin istemek ne demek.Ben gidecegim demeyi bilseydin susmasaydin bu kadar tepeye cıkmazdı.Bu saatten sonra göz dagıda versen işe yarayacağını sanmıyorum
6 yıl de 1 kere degıl sadece bayram olarak bı kere gittim onun dısında goturur sene de 1 tas catlasın 2 kere

farkında mısınız, şiddet görüyorsunuz? bunun adı psikolojik şiddet! kanıtlanması en zor şiddet türüdür. çocukların babanın davranışını kopyalaması bence ipleri kopardığınız nokta olmalıydı. sizi köle almış.boşanmasanız bile bir avukata durumunuzu sorun bakalım ne yanıt verecek. belki o zaman gerçeğin farkına varırsınız

edit: bunu özellikle eklemek istedim. kız çocuk yetiştiriyorsunuz. pasif anne modeli olmayın. yaşadıklarınızı kızınız da yaşamasın. çocuklara örnek olmak için bile kendinizi ezdirmeyin. çocukken güçlü annem olduğu için hep şükrettim. hala benim için büyük çınarımdır. onu örnek alırım kendime. çocuklarınızın da güçlü anneye ihtiyacı var.
Kızım daki bu davranışı 2 gun oncesi yasadım bosanmayı cok dusunuyorum ama ya cocuklarım dan ayrı kalırsam dusuncesi beni durduruyor

Böyle kanı bozuk karaktersiz adamları nerden buluyorsunuz ya. Tövbe yarabbiiii, umarım ayrılmayı düşünüyorsunuzdur sabırlar dilerim

Yalniz adamin "ben senin tafranı yeteri kadar cektim daha fazla cekemem dedı bana" demesi bende kusku uyandirdi.

Siz adami bezdirmis olabilir misiniz? Ya da eksik anlatiyor olabilir misiniz? Adami linc etmeden sorayim istedim.

cok uzuldum,

hep diyorum, cocuklar maalesef direk dogru davranis sergileyen ebeveyni ornek almiyorlar,
iki ebeveyni de suzgec gibi cekiyorlar.
Babalarindan ogrendikleri sekilde davranmalari sasirtmamali aslinda bizi.

Cocuklariniz icin cok cok iyi dusunun,
cocuklariz ezilen bir anneyi normal gormesinler.
Cok haklısınız

Kızım daki bu davranışı 2 gun oncesi yasadım bosanmayı cok dusunuyorum ama ya cocuklarım dan ayrı kalırsam dusuncesi beni durduruyor
çocuklardan neden ayrı kalasınız ki? maddi anlamda tabiki bir yol düşünmeniz lazım öncesinde. baba her türlü nafaka vermek zorunda. ama onun dışında aileniz arkanızda mı? bunlar önemli. ailenizle bir süre kalıp iş bakabilirsiniz. çocukların yaşları kaç?

Terapisti soyledım kendisi kabul etmedi keske etse

secenek hakki yok, bu sekilde yasamak onu kirici
senin isin gücün var mi, kendine ve cocuklarina bakabileceksen restini cek adam olsun
ya öyle ya böyle
taviz vermeyin, kizlariniza yazik sizi bu sekilde görmesinler
siz de bir destek alin derim hatta, belli ki ihtiyaciniz var

Mahkeme surecinde babaya falan verilir yada be bilim cocukları kacırır suan herseyı beklıyorum ondan
kaçıramaz. dağ başımı burası. bırakın kaçırsın daha iyi. mahkemede delil olarak kullanırsınız. akılsızsa yapsın öyle bişi.mahkeme de o süreçte anneye verir zaten.. küçük çocuklar annenin bakımına muhtaçtır. anne de çok ekstrem bir problem yoksa (ciddi psiikolojik hastalıklar, fuhuş, madde kullanımı gibi) onun haricinde çocuk anneye verilir. baba nafakasını öder. görüş günleri düzenlenir vs. mahkemelerin bakış açısı bu

Back
X