Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)

bu akşam bizim kızlarla 15.olağan geleneksel kahve partimiz var ohhh kaynatmaca ve bol dedikodu ama bizim dedikodularımız zararsız hep kendi kendimizi çekiştirip fiştekler dururuz :)

ve ben yine çikolatalara karşı direneceğim diye düşünürken aklıma evdeki küçük bitter çikolatalarım geldi mutlu oldum :) çantama atacağım küçük bi parça.bu da nerden çıktıysa herkes yanında en güzel değişik çikolata getirsin demiştik ilk zamanlarda gelenek devam ediyor.ben buna bi çözüm bulcam ya bakalım nasıl olacak kendilerine yarıyor sanki ??? çikolatanın yaradığı kimde görülmüş iş yawwww zararlı işte bomba bildiğim bomba :) bi yiyosun kooooooş 6 km de anca eritirsin.

valla ayaklı markete döndü benim çanta,içindekileri sayayim

küçük kutu süt
yeşilçay
tatlandırıcı
kuru kayısı
kuru erik
badem fındık
sakız , naneli çilekli karpuz kavun ne varsa ...
ve her daim yarım litrelik suuuuuuuuu

bakalım bu arada görüşemediğim arkadaşlar farkı fark edebileceklermi

haydi bana müsade

bak kendi kendime fark ettimde burda spor sözü vermeyince kaytarır oldum :) ama yok yaaaa ev hep dolu son zamanlarda hiç müsait olmadıki ama hızlanıcam yarından itibaren...ama şu 8 haziran da 68 i görme ümidim hala devam ediyor 68,9 a razıyım bu arada :)

69 u gördümde sanki 68 kaldı :) neyse bir ümit işte benimki :)

günaydınnnnnn

sabah kahvaltım

1 dilim tam buğday ekmeği

1 dilim peynir

1 domates

yarım salatalık

1 yeşil biber

açık çay

Günaydın Bihtercim,

Dün yazdığın bilgiler çok faydalı, okudum faydalandım. Ellerine sağlık. Nasıl gidiyor, bugün tartı günündü sanki? İnşallah 68 olmuşsundur :)))

YA ben sana bi şey sorcam. Pazartesinden beri spor yapıyorum. Yediklerimi değiştirmediğim halde 500 gr artıdayım. Su tutması vücudun diye düşünüyorum. Sen böyle bi şey yapadın mı hiç?

akşamki kahve partisinden sonra gece yine evin içinde zombi gibi dolandım dolandım uyku tutmadı :)

şimdide ayılmak için bi türkiş kahve hüpleteyim bari

akşamda reglim başladı benim tartılma işi kaldı bu hafta bitince artık ama ben bu akşamdan itibaren spora yüklenmeye başlıcam inşallah

zaten kuzey-hürrem gecesi bugün :) süper olur :)

günaydın cicim,
ya ben 70 de bi takıldım dünde reglim başladı bu haftada böyle gider ama ben sporu aksatmadan devam edicem bakim 68 leri görebilmek ümidiyle :) geçen dönem hastalık dönemimde 1,3 kilo vermiştim

sendeki artı çıkma durumunuda şöyle açıklamak isterim kedidir o kediiii :) şaka bi yana evet vucudun su toplamış olabilir bende aynı şeyi yaşamıştım uzunca bir süre kilom takıldı hatta artı bile çıktım ama düzene devam ettim sonrasında 1,5 kilo birden gitti yani o artı görünen yarım kiloda 1 kiloyla beraber gitmiş oldu.yada hani sen demiştin ya yağlar kasa dönüşüyor da olabilir.ama sana tavsiyem hiç moralini bozma çünkü o kilo değillllll yağ değilllllll :) kandırmaca sadece canım o yüzden tam gaz devam et kazanan sen olacaksın

Anladım canım, çok sağol. İçim rahatladı, gitsin de toplu gitsin. Pes etmicem zaten, kararlıyım.

Sen de pes etme canım, bu hafta tartılmadığın iyi olmuş. Vücut regl dönemimde ortalama 300 kalori daha fazla harcıyor. Bulunmaz bir fırsat yani ve sen geçen sefer süper değerlendirmişsin. Regl döneminde karbonhidrata yüklendiğimiz için bağırsaklar kötü bakteriler yüzünden gaz oluşturuyormuş. Karbonhidratı arttırmaz ve yoğurdu arttırırsan kötü bakteriler de pislik yapamaz :)) Çok güzel sonuçlar alırsın regl bitince canım inşallah.

Hevesle takip ediyorum seni ve winxi canım. Azmin hiç bitmesin. Çok teşekkürler tekrar bilgilerini ve tecrübelerini paylaştığın için.

öğle menüm

3 adet etsiz çiğ köfte

1 bardak ayran

1 yeşil biber

ara öğünüm

çay

2 bisküvi

offfff tatlı krizim geldiiiiiiiiiiiii kendimi çaya vurdum bisküviyide resmen kıtlama yaptım çayın yanına

neyse birazdan kiraz yiyeyim bari

ofiste acil durumlar için kakaom vardı napsam acaba kirazı kakaoya batırıp batırıp yesemmi ki :)

ühhhüüüüüüüüüüüüüüü

saçmaladım yani

bide doktorun biri çıkmış bigün bu adet döneminde tatlı krizi olmaz psikolojik falan filan demişti

hiçte öyle değil valla doktor efendi bak günlerdir canım bişe istemiyodu ahada akşam reglim başladı

şu anda bırak beni bir pastaneye ne kadar tatlı pasta çikolata varsa yer içer ve hiç yememişim gibi yoluma devam edebilirim yani o derecedeyim

hatta şu an evdeki çikolata sosum aklıma geldide eve gidip onu kafaya dikmemek için kendimi zor tutuyorum

bu çikolata sosunu alalı belki 1 ayı geçti sadece misafirlere ve eve yaptığım puding ve pastaların üzerine döküyordum ama şimdi aaaaaaaaaa ben neden onun tadına hiç bakmamışım diye düşünür oldum

neyse yazdım rahatladım sanki biraz geçti valla hızımı alamayıp bura yerine mutfağa girseydim eminim 5 hafta önceye giderdim

Birazdan geçer canım. Sen kafanı başka şeylere ver kesin geçer.

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

akşamdan başlıyorum

4-5 yemek kaşığı taza fasülye
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

akşam yemeğinden sonra bişe yemedim 1 saat yürüyüş yaptım

60 dak yürüyüş
6,4 speed
6 km
480 kalori

regl göneminde metabolizma daha hızlı çalıştığı için bende dün hızlı bir giriş yapayım dedim ve 1 saat yürüdüm

ara verince sanki haftalardır yürümemişm gibi geldi valla

birde bu dönemde acıyı ve baharatı arttırmak gerekiyor ki daha da hızlı çalışsın metabolizmamız

sabah kahvaltım

2 kaşık maydonozlu ve acı pul biberli lor
1 domates
1 salatalık
2 dilim tam buğday ekmeği
açık çay

birazdan türkiş kahve içeceğiz

clutch canım tavsiyeni dinledim bugün evden yoğurdumu getirdim yeni mayalamıştım şahane olmuş valla
bu aralar yoğurdu bol tüketeyim çünkü gerçekten dediğin gibi adet döneminde gaz oranında artış oluyor bende :)

bu arada ofiste rapor çalışa çalışa kurduğum şu son cümleye kendim de güldüm...gaz oranında artış o ne beeee :)

Güçlü olmak istedim…
Ve Tanrı beni güçlendirmek için zorluklar yolladı.

Bilgelik istedim…
Ve Tanrı çözmem için sorunlar yolladı.

Başarı istedim…
Ve tanrı bana çalışmam için zekâ ve kas gücü verdi.

Cesaret istedim…
Ve Tanrı bana üstesinden gelmem gereken sorunlar verdi.

Sevgi istedim…
Ve Tanrı bana yardımcı olmam için sorunlu insanlar yolladı.

İyilik istedim…
Ve tanrı bana fırsatlar yolladı.

“ İSTEDİĞİM HİÇ BİR ŞEYİ ELDE EDEMEDİM AMA İHYİYAÇ DUYDUĞUM HER ŞEYİ ELDE ETTİM. “

Yaşamınızı korkusuzca yaşayın. Zorlukların tümüne göğüs gerin ve onların üstesinden gelebileceğinizi açıkça gösterin

Baya politically correct bir kavram olmuş canım "gaz oranında artış" :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…