merhaba bihter,
bende senin grubuna katılmak istiyorum sende istersen,
bende 5. diyet haftamdayım 86 kilo ile başladım şuanda 83,5 aslında bu pazar 82,90 pazartesi 82,50 çıktım ama salı-çrş-ve bu sabah 83,50 çıkıyorum regl günüm yaklaşıyor sanırım ondanda biraz şişkin hissediyorum bu hafta kendimi :)
bugun ki menüm
uyanınca 1 bardak ılık limonlu maydonz suyu ben 2 hafta maydonoz suyu içiyorum 3 hafta ara verip tekrar başlıyorum m.suyunu zayıflamaya yardımcı diye okudum :)
sabah 1 kase k-flakes 1,5 tatlı kaşığı yulaf ezmesi ile birlikte
öğlen 4 yemek kaşığı nohut yemeği 1 tabak roka-turşu- 2 yemek kaşığı yoprutlu makarna
ara 2 kayısı
akşam 1 kase çorba içmeyi düşünüyorm
nasıl sence genelde öğlen yiyip akşam ya çorba ya z.yağlı yemekler yemeyi terhih ediyorum
selam canım,
tabiki burda devam edebilirsin ben bu yola tek başıma çıkmıştım sonra burayı görüp birşeyler yazıp paylaşan arkadaşlar sağolsun çok candan arkadaşlıklar edindim burda.
ben biraz samimiyimdir yani seni tanımasam bile hemen het höt konuşabilirim yani çok yabancılık çekmem :) yediğin içtiğin şeylere de öğretmen edasıyla elimde sopayla karşı gelmem sadece nacizane tavsiyelerde bulunabilirim sana.zararlı şeyler hakkında bilgi verebilirim,
seninde aklına yatarsa dinlersin yada amaaaannn banane diyebilirsin yani :)
gelelim yediklerine ben sabahları çok mecbur kalmadıkça nesfit tarzı şeyler yemiyorum eğer kahvaltılık getirmediysem evden ofiste atıştırıyorum bunlardan ama genel olarak tercihim tam buğdy yada çavdar ekmeği domates,salatalık,yeşillik ve peynir yönünde
aralarda kuru kayısı yada meyve yeşil çay
öğlen ve akşamı da dönüşümlü olarak
sebze yemeği yanında yoğurt yada ayran
et yemeği ise salata ve yine yoğurtla yapmaya çalışıyorum
öğle ve akşam doğru olanı yapıyosun özellikle akşam en son 7 de yemek ve ekmek yememek kiloda hemen fark ettiriyor
kitap gibi uyduğum bir planım yok ama uzun zamandır bu sürecin içinde olduğumdan kendimi dengede tutuyorum sürekli:)
ha bide bol su günde 2,5 lt içiyorum
hoşgeldin tekrar canım