• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)

Güçlü olmak istedim…
Ve Tanrı beni güçlendirmek için zorluklar yolladı.

Bilgelik istedim…
Ve Tanrı çözmem için sorunlar yolladı.

Başarı istedim…
Ve tanrı bana çalışmam için zekâ ve kas gücü verdi.

Cesaret istedim…
Ve Tanrı bana üstesinden gelmem gereken sorunlar verdi.

Sevgi istedim…
Ve Tanrı bana yardımcı olmam için sorunlu insanlar yolladı.

İyilik istedim…
Ve tanrı bana fırsatlar yolladı.

“ İSTEDİĞİM HİÇ BİR ŞEYİ ELDE EDEMEDİM AMA İHYİYAÇ DUYDUĞUM HER ŞEYİ ELDE ETTİM. “

Yaşamınızı korkusuzca yaşayın. Zorlukların tümüne göğüs gerin ve onların üstesinden gelebileceğinizi açıkça gösterin

Bugün böyle mutsuz hissederken iyi geldi bu.

öğle yemeğim

1 küçük tabak kuru fasülye
3-4 kaşık pirinç pilavı
1 kase yoğurt
2 acı yeşil biber (çok acıydıııııııııııııııııııııııııı)

şimdide çayımı içiyorum

merhaba bihter,
bende senin grubuna katılmak istiyorum sende istersen,

bende 5. diyet haftamdayım 86 kilo ile başladım şuanda 83,5 aslında bu pazar 82,90 pazartesi 82,50 çıktım ama salı-çrş-ve bu sabah 83,50 çıkıyorum regl günüm yaklaşıyor sanırım ondanda biraz şişkin hissediyorum bu hafta kendimi :)
bugun ki menüm

uyanınca 1 bardak ılık limonlu maydonz suyu ben 2 hafta maydonoz suyu içiyorum 3 hafta ara verip tekrar başlıyorum m.suyunu zayıflamaya yardımcı diye okudum :)
sabah 1 kase k-flakes 1,5 tatlı kaşığı yulaf ezmesi ile birlikte

öğlen 4 yemek kaşığı nohut yemeği 1 tabak roka-turşu- 2 yemek kaşığı yoprutlu makarna

ara 2 kayısı

akşam 1 kase çorba içmeyi düşünüyorm

nasıl sence genelde öğlen yiyip akşam ya çorba ya z.yağlı yemekler yemeyi terhih ediyorum

merhaba bihter,
bende senin grubuna katılmak istiyorum sende istersen,

bende 5. diyet haftamdayım 86 kilo ile başladım şuanda 83,5 aslında bu pazar 82,90 pazartesi 82,50 çıktım ama salı-çrş-ve bu sabah 83,50 çıkıyorum regl günüm yaklaşıyor sanırım ondanda biraz şişkin hissediyorum bu hafta kendimi :)
bugun ki menüm

uyanınca 1 bardak ılık limonlu maydonz suyu ben 2 hafta maydonoz suyu içiyorum 3 hafta ara verip tekrar başlıyorum m.suyunu zayıflamaya yardımcı diye okudum :)
sabah 1 kase k-flakes 1,5 tatlı kaşığı yulaf ezmesi ile birlikte

öğlen 4 yemek kaşığı nohut yemeği 1 tabak roka-turşu- 2 yemek kaşığı yoprutlu makarna

ara 2 kayısı

akşam 1 kase çorba içmeyi düşünüyorm

nasıl sence genelde öğlen yiyip akşam ya çorba ya z.yağlı yemekler yemeyi terhih ediyorum

selam canım,
tabiki burda devam edebilirsin ben bu yola tek başıma çıkmıştım sonra burayı görüp birşeyler yazıp paylaşan arkadaşlar sağolsun çok candan arkadaşlıklar edindim burda.
ben biraz samimiyimdir yani seni tanımasam bile hemen het höt konuşabilirim yani çok yabancılık çekmem :) yediğin içtiğin şeylere de öğretmen edasıyla elimde sopayla karşı gelmem sadece nacizane tavsiyelerde bulunabilirim sana.zararlı şeyler hakkında bilgi verebilirim,
seninde aklına yatarsa dinlersin yada amaaaannn banane diyebilirsin yani :)

gelelim yediklerine ben sabahları çok mecbur kalmadıkça nesfit tarzı şeyler yemiyorum eğer kahvaltılık getirmediysem evden ofiste atıştırıyorum bunlardan ama genel olarak tercihim tam buğdy yada çavdar ekmeği domates,salatalık,yeşillik ve peynir yönünde

aralarda kuru kayısı yada meyve yeşil çay

öğlen ve akşamı da dönüşümlü olarak

sebze yemeği yanında yoğurt yada ayran
et yemeği ise salata ve yine yoğurtla yapmaya çalışıyorum

öğle ve akşam doğru olanı yapıyosun özellikle akşam en son 7 de yemek ve ekmek yememek kiloda hemen fark ettiriyor

kitap gibi uyduğum bir planım yok ama uzun zamandır bu sürecin içinde olduğumdan kendimi dengede tutuyorum sürekli:)

ha bide bol su günde 2,5 lt içiyorum

hoşgeldin tekrar canım

tamamdır benim içinde canım ama sen gerçekten maşşallah baya iyi kilo vermişsin benimde doğum sonrası kilolarım doğumdan önce 65 kiloydum baya kilo kaldı üstümde neysse inş.vericem

benimde kahvaltılık tercihim ya nesfit ya mesela 1 tane karper peynirle 2-3 galeta yanında domates-zeytin-salatalık,yada 1 tane haşlanış yumurta 2 galeta dometes 1 küçük peynir salatalık bu tarz şeyler ogün hangisini istersem,

sabah mutluka 1 fincan yeşil çay-öğlen yemekten sonra 1 fincan yeşilçay içiyorum akşam yatarken ılık limonlu yada m.suyu dönemiyse m.suyu içiyorum
günde 8 bardak bazen 10 bardak su içiyorum

ekmek hiç yemiyorum desem yeridir

yöntemim iyimi bilmiyorum yavaş veriyorum belki ama sonuçta 3 kilo bile olsa iyi benim için

maydonoz suyu ile ilg,ili ne düşünüyorsun :)

tamamdır benim içinde canım ama sen gerçekten maşşallah baya iyi kilo vermişsin benimde doğum sonrası kilolarım doğumdan önce 65 kiloydum baya kilo kaldı üstümde neysse inş.vericem

benimde kahvaltılık tercihim ya nesfit ya mesela 1 tane karper peynirle 2-3 galeta yanında domates-zeytin-salatalık,yada 1 tane haşlanış yumurta 2 galeta dometes 1 küçük peynir salatalık bu tarz şeyler ogün hangisini istersem,

sabah mutluka 1 fincan yeşil çay-öğlen yemekten sonra 1 fincan yeşilçay içiyorum akşam yatarken ılık limonlu yada m.suyu dönemiyse m.suyu içiyorum
günde 8 bardak bazen 10 bardak su içiyorum

ekmek hiç yemiyorum desem yeridir

yöntemim iyimi bilmiyorum yavaş veriyorum belki ama sonuçta 3 kilo bile olsa iyi benim için

maydonoz suyu ile ilg,ili ne düşünüyorsun :)

günaydın canım
ben maydonozun suyundan çok kendisini yemeyi tercih ediyorum çünkü taze bir şeyi yemek ve sindirmek başka sadece suyundan faydalanmak başkadır.
sabah kahvaltıda ve salatalarda çok kullanırım ama suyu ile ilgili bir fikrim yok malesef almilacım

birde ekmek mutlaka yemelisin bu her diyette vardır eğer spor yapıyorsan ondan alacağın enerjiye ihtiyacın olacak
ama diyosanki ben hayatımın sonuna kadar ekmek yemicem o zaman ok yeme ama istediğin kiloya indikten sonra normal beslenme düzenine geçip ekmeği de öğünlerine katarsan kilo almaya başlayabilirsin

hem çok değil sabah 1,5
öğlen 1 yada 1,5 dilim yiyebilirsin

çavdar yada tam buğday olacak ama

canım neden mutsuzsun amaaaaaa
hadi anlat derman bulalım

Bihtercim şimdi gördüm mesajını. Sağol canım. Ailevi sıkıntılardı, bugün daha iyiyim Allaha şükür. Bilmem sen de dertli misindir kayınvalide-kayınpederden ama olmasan da anlarsın halden. Neyse ki onlar bile yetemez canımı sıkmaya uzun vadede. Çok sağol canım desteğin için.

Bihtercim şimdi gördüm mesajını. Sağol canım. Ailevi sıkıntılardı, bugün daha iyiyim Allaha şükür. Bilmem sen de dertli misindir kayınvalide-kayınpederden ama olmasan da anlarsın halden. Neyse ki onlar bile yetemez canımı sıkmaya uzun vadede. Çok sağol canım desteğin için.

anladım canım yaaa
sorun ne olursa olsun Allah daha büyük dertler vermesin
tabiki bende dönem dönem aynı sorunları yaşayabiliyorum ama onlar neticede eşimin annesi ve babası her ne kadar bazı konularda birebir uyuşmasakta saygıda sevgide kusur etmemeye çalışırım çünkü eşim benim için çok değerlidir herkes için öyledir tabi.
o yüzden onlarla aramı bozarak eşimi üzmek kırmak istemem varsın fikirler düşünceler uyuşmasın onlar büyüğümüzdür deyip hayatı idare ettirmek lazımdır.bazen bende arkadaşlarımdan duyuyorum kaynanadan çok çeken çok haksızlığa uğrayan arkadaşım olur ama bana napcam ben şimdi hadi akıl ver diyen arkadaşlarımın hepsine olgun düşün öyle davran kızgınlıklarına yenilip ağzından kötü sözler çıkmasın onları kırma demişimdir.
ben biraz insanları olduğu gibi kabul etmeye çalıştığımdan pekte üzülmem yani sende öyle yap canım
dediğin gibi kimsenin seni üzmesine izin verme:)

akşamdan başlıyorum yine

akşam 2 kaşık mantı
2 kaşık taze fasülye

başka bişe yemedim

e bide yeseydim :)

zaten 2 kaşık mantı yedim onuda tabağa koydum tabağı kirlettiğime değmedi ama 2 kaşık mantıya yarım kilo sarımsaklı yoğurt koymuşumdur :))))))))) o derece yani içinde yüzüyordu zaten mantıcıklar saydım 5 tane mantıydı :) 2 tanede nohut :)

akşam yürüyüş yapmadım avm ye gittik ordaki tur bana yetti zaten

anladım canım yaaa
sorun ne olursa olsun Allah daha büyük dertler vermesin
tabiki bende dönem dönem aynı sorunları yaşayabiliyorum ama onlar neticede eşimin annesi ve babası her ne kadar bazı konularda birebir uyuşmasakta saygıda sevgide kusur etmemeye çalışırım çünkü eşim benim için çok değerlidir herkes için öyledir tabi.
o yüzden onlarla aramı bozarak eşimi üzmek kırmak istemem varsın fikirler düşünceler uyuşmasın onlar büyüğümüzdür deyip hayatı idare ettirmek lazımdır.bazen bende arkadaşlarımdan duyuyorum kaynanadan çok çeken çok haksızlığa uğrayan arkadaşım olur ama bana napcam ben şimdi hadi akıl ver diyen arkadaşlarımın hepsine olgun düşün öyle davran kızgınlıklarına yenilip ağzından kötü sözler çıkmasın onları kırma demişimdir.
ben biraz insanları olduğu gibi kabul etmeye çalıştığımdan pekte üzülmem yani sende öyle yap canım
dediğin gibi kimsenin seni üzmesine izin verme:)

Sağol canım benim. Çok haklısın söylediklerinde. Herkesi olduğu gibi kabul etme çaban da hakikaten kendine yapabileceğin en büyük iyilik, umarım başarırız. Sakinleşince ben de düşünmemeye çalıştım. Nitekim bugün daha iyiyim. Çok amiyane bir laf vardır, ama tam yeri. Derler ki "itin hatırı değil, sahibinin hatırı". Bizde eşlerimiz için, onların hatırına ses çıkarmıyoruz, çıkarmamalıyız dediğin gibi.

Tekrar teşekkürler canım.

ara öğün

kuru kayısı

koca bir bardak su gerçi bardak demeye bin şahit ister damacananın az küçüğü:)

şimdide türkiş kahve höpürdeteceğim yanında 1 kare bitter ile :)

bakem ne var ne yok buralarda

Karadenizliye sormuşlar:

- Kaç senelik evlisin ?

- 30 senelik.

- Evlilik durumunuz nasıl ?

- İlişkimiz yok, elektrik alamayrum.

- Peki ne yapıyorsunuz ?

- Kaçak elektrik kullanayrum.

$kk.jpg

heheheh

akşama kına yarında düğünümüz varrrrrr inşallah

akşama kına evini bi sallayayım bakalım