Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın Bihtercim,
Dün yazdığın bilgiler çok faydalı, okudum faydalandım. Ellerine sağlık. Nasıl gidiyor, bugün tartı günündü sanki? İnşallah 68 olmuşsundur :)))
YA ben sana bi şey sorcam. Pazartesinden beri spor yapıyorum. Yediklerimi değiştirmediğim halde 500 gr artıdayım. Su tutması vücudun diye düşünüyorum. Sen böyle bi şey yapadın mı hiç?
günaydın cicim,
ya ben 70 de bi takıldım dünde reglim başladı bu haftada böyle gider ama ben sporu aksatmadan devam edicem bakim 68 leri görebilmek ümidiyle :) geçen dönem hastalık dönemimde 1,3 kilo vermiştim
sendeki artı çıkma durumunuda şöyle açıklamak isterim kedidir o kediiii :) şaka bi yana evet vucudun su toplamış olabilir bende aynı şeyi yaşamıştım uzunca bir süre kilom takıldı hatta artı bile çıktım ama düzene devam ettim sonrasında 1,5 kilo birden gitti yani o artı görünen yarım kiloda 1 kiloyla beraber gitmiş oldu.yada hani sen demiştin ya yağlar kasa dönüşüyor da olabilir.ama sana tavsiyem hiç moralini bozma çünkü o kilo değillllll yağ değilllllll :) kandırmaca sadece canım o yüzden tam gaz devam et kazanan sen olacaksın
öğle menüm
3 adet etsiz çiğ köfte
1 bardak ayran
1 yeşil biber
ara öğünüm
çay
2 bisküvi
offfff tatlı krizim geldiiiiiiiiiiiii kendimi çaya vurdum bisküviyide resmen kıtlama yaptım çayın yanına
neyse birazdan kiraz yiyeyim bari
regl göneminde metabolizma daha hızlı çalıştığı için bende dün hızlı bir giriş yapayım dedim ve 1 saat yürüdüm
ara verince sanki haftalardır yürümemişm gibi geldi valla
birde bu dönemde acıyı ve baharatı arttırmak gerekiyor ki daha da hızlı çalışsın metabolizmamız
sabah kahvaltım
2 kaşık maydonozlu ve acı pul biberli lor
1 domates
1 salatalık
2 dilim tam buğday ekmeği
açık çay
birazdan türkiş kahve içeceğiz
clutch canım tavsiyeni dinledim bugün evden yoğurdumu getirdim yeni mayalamıştım şahane olmuş valla
bu aralar yoğurdu bol tüketeyim çünkü gerçekten dediğin gibi adet döneminde gaz oranında artış oluyor bende :)
bu arada ofiste rapor çalışa çalışa kurduğum şu son cümleye kendim de güldüm...gaz oranında artış o ne beeee :)