Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam can günlük şükür kavuşturana yahuuuu :)
çok yoğun ve telaşlı bir hafta sonu geçirdim yaaa değil nete girebilmek teknoloji ile bağlantım neredeyse hiç yoktu
arkadaşlarla hafta sonu kaçamağı yaptık alaçatıya gittik çok eğlenceliydi valla survıvor daki o ada görüntüleri halt etmiş beee daha güzeli var burnumuzun dibinde :)
herkes anlaştı laptoplar evde bırakıldı işi gücü olan herkes pazartesiye erteledi ama günlüğüm var olmaaaaaaazzzzz 2 satır çiziktireyim bari çabalarımı hhhiiiiiiçççç umursamadılar :) aslında iyi oldu kendimiz için kocaman 2 gün geçirdik çocuk çombalak kuzen eş dost arkadaş onların arkadaşı onların arkadaşlarının arkadaşları derken çin ordusu gibiydik valla :) çok güzeldi yorucu ama bir o kadarda eğlenceliydi...üniversiteden arkadaşlarımda vardı çocukluk arkadaşlarımda...
neyse işte öyle güzel bir haftasonuydu
kahvaltılık dışında bişe yemedim desem yeridir gündüz denizde üşüttüm sanırım midem ağrıdı ondan bişe yiyemedim kendimi çavdar ekmeği domates peynire vurdum ve bol soda içtim haaa bide türkiş kahve
tartılmadım çünkü tartı günüm çarşamba ilan ettim :)
hafta başı itibari ile kaldığım yerden tam gaz devam edeceğim inşallah
yaaaaaaaaaaaa olmaskı ama ben evde 6 saat temıslık yaptım kızz:))))deıl dısarı balkona bılem cıkamadım:))))))ohhhhhh yakısır valla sana........sefan olsunn kızzz.....
ya benım hastalık dewam edıyoya valla korkmaya basladım heee nıye bole olduysa bu ay normalmısır sence kız 27sınde baslamaıstı.....66ya dogru gdıyorum kızzz bu sabah wcden sonra tartıldım 67den bırazdaha az gosterıyodu....su hastalık bıtse tam bellı olcak ne kadar oldugu.....anlasılan vucudumda progestron hormonu tavan yapmıs durumda:)))))))))))))
günaydın canım naber nasılsın kendini temizliğe vurmuşun ama sanırım vur deyince öldürmüşsün be güzelim.neden bu kadar yüklendin kendine madem hastasın ah be kızım yaaa.senin genelde adet dönemin kaç gün sürüyor birde şu anki şiddeti önemli tabi.eğer hala sürüyor ve ilk günlerdeki gibiyse bence acilen doktora git canım. 27 sinden beri 9 gün olmuş normalde azalarak bitmesi lazım ama dediğim gibi farklı bir durumdaysan mutlaka doktora git ve bugün spor falan yapma sakın dinlen iyice tamammı kuzu?
haber ver banada merak ederim bak ok?
öğle menüm
2 dilim tam buğday ekmeği üzerine peynir sürüp yedim
2 küçük domates
1 küçük acı yeşil biber
yarım muz üzeri kakolu
1 ceviz
sıcaklar bastırdı benim iştah kapandı iyice :)
dün pazardan meyve almışım sürekli sebze almadığımı param bitince fark ettim
sabah-öğle-akşam karpuz çilek kiraz yeriz artık :) ama napim yaaa meyveleri görünce gözüm döndü :)
benımde aynı canım ya bende 1dılım ekmegın ustune peynır surup yedım arkasından 3tane petıborle 3tane kuru kayısı yedım sımdıde kahve ıccıcem ıne 3 tane kuru kayısı yedım yenı uyandık kızımla.....hastalıgım bıttı bu arada...