• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)

ara öğün

3 taze kayısı
1 fincan limonlu yeşil çay

ne kadar sağlıklı besleniyorum yarabbim kendimi tebrik ederim yaneeee sağlık sıhhat komasına girmeme az kaldı :)

günaydınnnnnnnnnnnnn

bu sabah yine çok hızlı bir giriş yaptım güne sabah 55 dak yürüyüşümü yaptım

55 dak
6,2 speed
5.8 km
455 kalori

sabah kahvaltım

2 dilim çavdar ekmeği
2 kaşık maydonozlu biberli lor
1 domates
1 çay kaşığı çilek reçeli

ara öğünüm
10-15 kiraz

akşama düğünümüz varrrrrr
:32:
öğleden sonra kuaföre gidiyoruz muhtemelen bugün giremicem yarın görüşürüz inşallah

çok yorucu bir hafta sonuydu bitti çok şükür :) düğünümüz çok güzel oldu

tabi bu kadar koşturmacanın arasında diyet biraz tökezledi :) sadece saatlerim şaştı biraz uzun süre aç kaldım akşamda düğünde biraz çerez atıştırdım badem fındık falan.

dün sabah kahvaltım klasikti lor,domates,salatalık,zeytin ve 2 küçük sucuk yedim birde

öğle yemeği yemedim 1 elma ve kirazla geçiştirdim.

dün akşamki menüm

tavuklu salata
ayran

akşamda 60 dak yürüyüşümü yaptım

60 dak
6,4 speed
6.3 km
480 kalori

toplamda 3 lt su içtim

adetim dün bittği için çarşamba yada perşembe günü tartılacağım bünye kendine gelsin biraz :)

bu sabah kahvaltım

1 küçük peynirli poğaça
1 çay

sebze ağırlıklı beslendiğimde kilomun daha çok sabitlendiğini fark ettim

zaten iştahımda yerinde olmadığı için et,balık ve tavuk türü şeyler pek yiyemiyordum ama bugünden itibaren protein ağırlıklı beslenmeye geçiyorum

öğlen
fırında tavuk
ayran
1 dilim çavdar ekmeği

akşam yemeğim

1 dilim ekmek
7-8 kaşık kavrulmuş kuru fasülye
1 kase yoğurt

1 adet muzlu jöle

jöleyi kendim yaptım evde içine bol meyve doğradım süper oldu bu sıcaklarda çok iyi geliyor soğuk soğuk

hemde kalorisi az

sabah kahvaltım

yarım simit
2 dilim kaşar
1 salatalık
yarım domates
çay

aslında yanımda çavdar ekmeğimi getirmiştim ama değişiklik olsun dedim simit yedim
uzun zamandır yememiştim :)

geçen gün televizyonda meşhur olan bitkisel karışımdan aldım bakalım onuda deneyeceğim
bu akşam

alan o kadar çok oluyormuşki aktardaki adamlar zaten poşet poşet yapıp hazırlamış hepsini aramama gerek olmadan aldım bende:)

şimdide limonlu yeşil çayımı içiyorum artık bu yeşil çayı buzlu buzlu içesim var

bugün hava gerçekten çok sıcak beeee

pufffff yoruldum gerçekten

neyse işleri halledip döndüm

sabah ara öğünde 3 taze kayısı yedim ,

öğle yemeğim

1 küçük tabak kabak yemeği
1 bardak ayran
1 dilim çavdar ekmeği

şimdide türkiş kahve içiyorum malum ayran içtim birazdan bastırır sersem gibi olurum havada sıcak zatiiii klima hiç kapanmadı sabahtan beri ofiste

kiraz gördüm dayanamadım yine aldım 1 kilo geldim ofise yıkayıp hemen buzdolabına attım çok severim.

bi ara bi yerde duymuştum kiraz diyetini sabah öğle akşam yiyosun ve bağırsaklarda ne var ne yok temizliyor bi nevi doğal detoks yani öyle ilaca falan gerek olmadan ama sağlıklı olmayabilir işte

yapanlardan bi taneside denicem valla kimse 3 gün 3 öğün kiraz yemekten ölmemiştir heralde yazmıştı nasıl gaza geldiyse artık :)

yarın akşam misafirlerim var çayın yanına şöyle bir baktım tariflere ne yapsam diye zararsız sonra dedimki ulen ben yemicem zati ne düşünüp duruyosun:)

ve şunları yapmaya karar verdim

mercimekli köfte
paçanga böreği
havuçlu toplar
tiramisu

ayyyyyyyyy güzel oldu beeee,arkasından meyve ve çerezde var zaten yeter sanırım

Selam canım naber
nasıl gidiyor diyetin
ben takıldım kaldı bir yukarı bir aşağı gidiyom aynı yerde sayıyom
selam vermek istedim

tiramisuyu yaptıktan sonra evde kalpli kalıplarım var onlarla kesip koyuyorum tabağa bide çikolata sosuyla isminin baş harfini yapıp yanınada kalp koyuyorum valla görenin çok hoşuna gidiyor
kişiye özel misafir ağırlama daha ne olsun :)
tabi bunu çok yakınlarım gelince yapıyorum bazen eşimn işyerinden arkadaşları geliyor eşli falan onlara yapmıyorum valla deli kadın boş işlerle uğraşıyo derler :)

acıktımmı ne iyice sapıtmaya başladım valla pasta süsleme sanatına geçtim :)

pasta-cafe açıcam ya ileride inşallah napim misafirlerim üzerinde denemeler yapıyorum :)

Back