Güçlü olmak istedim…
Ve Tanrı beni güçlendirmek için zorluklar yolladı.
Bilgelik istedim…
Ve Tanrı çözmem için sorunlar yolladı.
Başarı istedim…
Ve tanrı bana çalışmam için zekâ ve kas gücü verdi.
Cesaret istedim…
Ve Tanrı bana üstesinden gelmem gereken sorunlar verdi.
Sevgi istedim…
Ve Tanrı bana yardımcı olmam için sorunlu insanlar yolladı.
İyilik istedim…
Ve tanrı bana fırsatlar yolladı.
“ İSTEDİĞİM HİÇ BİR ŞEYİ ELDE EDEMEDİM AMA İHYİYAÇ DUYDUĞUM HER ŞEYİ ELDE ETTİM. “
Yaşamınızı korkusuzca yaşayın. Zorlukların tümüne göğüs gerin ve onların üstesinden gelebileceğinizi açıkça gösterin
Bugün böyle mutsuz hissederken iyi geldi bu.
merhaba bihter,
bende senin grubuna katılmak istiyorum sende istersen,
bende 5. diyet haftamdayım 86 kilo ile başladım şuanda 83,5 aslında bu pazar 82,90 pazartesi 82,50 çıktım ama salı-çrş-ve bu sabah 83,50 çıkıyorum regl günüm yaklaşıyor sanırım ondanda biraz şişkin hissediyorum bu hafta kendimi :)
bugun ki menüm
uyanınca 1 bardak ılık limonlu maydonz suyu ben 2 hafta maydonoz suyu içiyorum 3 hafta ara verip tekrar başlıyorum m.suyunu zayıflamaya yardımcı diye okudum :)
sabah 1 kase k-flakes 1,5 tatlı kaşığı yulaf ezmesi ile birlikte
öğlen 4 yemek kaşığı nohut yemeği 1 tabak roka-turşu- 2 yemek kaşığı yoprutlu makarna
ara 2 kayısı
akşam 1 kase çorba içmeyi düşünüyorm
nasıl sence genelde öğlen yiyip akşam ya çorba ya z.yağlı yemekler yemeyi terhih ediyorum
tamamdır benim içinde canım ama sen gerçekten maşşallah baya iyi kilo vermişsin benimde doğum sonrası kilolarım doğumdan önce 65 kiloydum baya kilo kaldı üstümde neysse inş.vericem
benimde kahvaltılık tercihim ya nesfit ya mesela 1 tane karper peynirle 2-3 galeta yanında domates-zeytin-salatalık,yada 1 tane haşlanış yumurta 2 galeta dometes 1 küçük peynir salatalık bu tarz şeyler ogün hangisini istersem,
sabah mutluka 1 fincan yeşil çay-öğlen yemekten sonra 1 fincan yeşilçay içiyorum akşam yatarken ılık limonlu yada m.suyu dönemiyse m.suyu içiyorum
günde 8 bardak bazen 10 bardak su içiyorum
ekmek hiç yemiyorum desem yeridir
yöntemim iyimi bilmiyorum yavaş veriyorum belki ama sonuçta 3 kilo bile olsa iyi benim için
maydonoz suyu ile ilg,ili ne düşünüyorsun :)
canım neden mutsuzsun amaaaaaa
hadi anlat derman bulalım
Bihtercim şimdi gördüm mesajını. Sağol canım. Ailevi sıkıntılardı, bugün daha iyiyim Allaha şükür. Bilmem sen de dertli misindir kayınvalide-kayınpederden ama olmasan da anlarsın halden. Neyse ki onlar bile yetemez canımı sıkmaya uzun vadede. Çok sağol canım desteğin için.
anladım canım yaaa
sorun ne olursa olsun Allah daha büyük dertler vermesin
tabiki bende dönem dönem aynı sorunları yaşayabiliyorum ama onlar neticede eşimin annesi ve babası her ne kadar bazı konularda birebir uyuşmasakta saygıda sevgide kusur etmemeye çalışırım çünkü eşim benim için çok değerlidir herkes için öyledir tabi.
o yüzden onlarla aramı bozarak eşimi üzmek kırmak istemem varsın fikirler düşünceler uyuşmasın onlar büyüğümüzdür deyip hayatı idare ettirmek lazımdır.bazen bende arkadaşlarımdan duyuyorum kaynanadan çok çeken çok haksızlığa uğrayan arkadaşım olur ama bana napcam ben şimdi hadi akıl ver diyen arkadaşlarımın hepsine olgun düşün öyle davran kızgınlıklarına yenilip ağzından kötü sözler çıkmasın onları kırma demişimdir.
ben biraz insanları olduğu gibi kabul etmeye çalıştığımdan pekte üzülmem yani sende öyle yap canım
dediğin gibi kimsenin seni üzmesine izin verme:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?