• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)

ayyyyyyyyy bunda tam patladım işteeeeeeeee $clip_image001.jpg

kııızzzzzzzzzzlaaaarrrrrrr

az önce çok süper bi haber aldım benim işyerinde gelecek sene ile ilgili bir projem vardı onu 2012 sonbaharda işleme alacaklarmış çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa paylaşim istedim sizlede:)

çok yormuştu beni ama değdi yani buna:)

bu arada benim neden simgelerim yok yaaaaaaa şu gülen yüzler falan ikonlar nerde canım bunlar?

bu arada öğle yemeği bildirimim

zeytinyağlı domatesli patlıcan (2 gündür yiyorum bitsin artık lütfen)
1 kase cacık
1 dilim tbe (tam buğday ekmeği)

kııızzzzzzzzzzlaaaarrrrrrr

az önce çok süper bi haber aldım benim işyerinde gelecek sene ile ilgili bir projem vardı onu 2012 sonbaharda işleme alacaklarmış çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa paylaşim istedim sizlede:)

çok yormuştu beni ama değdi yani buna:)

bu arada benim neden simgelerim yok yaaaaaaa şu gülen yüzler falan ikonlar nerde canım bunlar?

Çok sevindim canım, hadi hayırlı uğurlu olsun.

Benim de smileylerim yok. Neden acaba?

Çok sevindim canım, hadi hayırlı uğurlu olsun.

Benim de smileylerim yok. Neden acaba?

kurcaladım buldum canım
kullanıcı kontrol paneline gir
solda hesabım var orda seçenekleri düzenleyi seç
sonra çeşitli seçenekler başlığı var ordada en üstteki gelişmiş düzenleyiciyi seçince oluyor :52: bak olduuuuuu :54:

ara öğünüm
türkiş kahve
1 kare bitter çikolata

ofiste bir arkadaşın nişanı oldu bize çikolatasından getirmiş bende aldım bi küçük adet

valla çok ısrar etti bende kıramadım aldım diyemiceeeeeeeeemmmmm baya baya gittim kendim aldım yani isteyerek ve bilerek

hakkım dimi canım yaaaa haftada bi sütlü tatlı yada dondurma hakkım vardı ona sayıyorum :39:

ara öğünüm
türkiş kahve
1 kare bitter çikolata

ofiste bir arkadaşın nişanı oldu bize çikolatasından getirmiş bende aldım bi küçük adet

valla çok ısrar etti bende kıramadım aldım diyemiceeeeeeeeemmmmm baya baya gittim kendim aldım yani isteyerek ve bilerek

hakkım dimi canım yaaaa haftada bi sütlü tatlı yada dondurma hakkım vardı ona sayıyorum :39:

Tabi canım, böyle küçük şeyleri takma kafana, yoksa diyet çekilmez olur. Zaten o küçük çikolatalar 25 kalori falan, yani 5 tane çilek falan. Takma kafana.

akşam kendime koca bir tabak acılı çoban salata yapıcam üzerinede yoğurttan sos döküp yicem

hani şu cafelerde salataların üzerine dökülen yoğurtlu sos var onlardan yapcam süper bişe yaaaa

ekmekte yemicem zaten ekmek kotam doldu :)

bu yoğurt sosun tarifi şöyle

salataya dökeceğiniz kadar yoğurdun içine yarım çay bardağı sirke,2-3 diş sarımsak,1 tatlı kaşığı zeytinyağı,çok az limon suyu,1 çay kaşığı hardal,karabiber

karıştırıp salatanın üzerine dökün süper oluyor

salata yemekten sıkılınca özellikle marul salatasının üzerinede çok iyi gider şekerler

akşam yemeğim

tavuklu şehriye çorbası
yoğurt
2 yeşil acı biber

evdeki hesap çarşıya uymayınca böyle oldu:26:

6 ları görmeme saatler kaldı sanki oleeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy yuppiiiiiii yaşasınnnnnn
:46:cumartesi pazar spora abanıcam diyet zaten devam bakalım 2 gün sonra kaçı görebileceğim

ben şimdi kaçıyorum görüşürük sabaaanan :)

Back