- 16 Aralık 2014
- 220
- 338
- 78
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
Oncelikle tesekkur ederim canim yediklerime dikkat ettm tabiki abur cuburdan yaglilardan ekmekten uzak durdum geceleri yemek yemedim sporuma hala daha devam ediyorum birakmak yokİstikrar yok bi hafta iyi yapyrm sporu sonra salıyorum kendimi devam edebilseemm ah keşke. Yediklerin konusunda sınırlama yağtın mıııtatlibikiz yoksa sadece sporla mı oldu bungüzellikk maşallah diyeyim nazar değmesiinn sana inşallah....
mankenmisin kız senOncelikle tesekkur ederim canim yediklerime dikkat ettm tabiki abur cuburdan yaglilardan ekmekten uzak durdum geceleri yemek yemedim sporuma hala daha devam ediyorum birakmak yok
Son halim:
Evet victoriaa secret decalisiyorum norwe diye bi kamkim var onunlamankenmisin kız sen
Evet victoriaa secret decalisiyorum norwe diye bi kamkim var onunla
merhaba canım önce açmak istediğin konu baslığına gir tepede konu aç butonu var ordan açacaksınarkadaşlar merhaba yen, üye oldum sırf bu diyetler diyet başarı hikayeleri içinbende konu açmak istiyorum ama nerden acacagımı buamıyorum yardımcı olursanız sevinirim...
kırmzı ok ile gösterdimarkadaşlar merhaba yen, üye oldum sırf bu diyetler diyet başarı hikayeleri içinbende konu açmak istiyorum ama nerden acacagımı buamıyorum yardımcı olursanız sevinirim...
ayyy çokkk teşekkür ederim harikasın :)))) buldumkırmzı ok ile gösterdimEki Görüntüle 1435967
tesekkur ederımm inşallah :)Eski halinizde guzelmis tebrik ederim. Darisi basimaa diyeyimmmm:)))))
- 10dakika isinma
- 50squat
- 50iç bacak eritme
- 35 popo skistirma
- 40popo kaldirma
- 100mekik
mekik ve abs videosu yapman gerek canimcanım göbek için naptın benim yanlarım yok ama önümde böyle karpuz gibi göbeğim var kocaman nasıl eritiriz
tamam canım senin yaptıklarının mesajdan linklerini atabilir misin acaba ?mekik ve abs videosu yapman gerek canim
ben gunde 200mekik ceke ceke erittim
simdi alt karin icin abs videolari yapiyorum
tabi beslenmene ciddi sekilde dikkat etmen lazimm
https://www.youtube.com/results?search_query=abs+workout- bu alt karnı çalıştırırtamam canım senin yaptıklarının mesajdan linklerini atabilir misin acaba ?peki kalça eritme için ne önerirsin ?
Suan 67 kilo oldugunu neden soylemiyorsun hi hahahahatesekkur ederımm inşallah :)
senın ben gzn tkrymSuan 67 kilo oldugunu neden soylemiyorsun hi hahahaha
https://www.youtube.com/results?search_query=abs+workout- bu alt karnı çalıştırır
normal mekik üst karnı calıstırır daha cok gobek kısmını
kalça eritmek için de benım ucgen dedıgım şu hareket
poponu sıkarak kaldırıp ınıdrıyosun
ama yere degmıycek
Eki Görüntüle 1450380
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?