• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başardım :) (fotoğraflı :)

İstikrar yok bi hafta iyi yapyrm sporu sonra salıyorum kendimi devam edebilseemm ah keşke. Yediklerin konusunda sınırlama yağtın mııı tatlibikiz tatlibikiz yoksa sadece sporla mı oldu bungüzellikk :KK60: maşallah diyeyim nazar değmesiinn sana inşallah....

İstikrar yok bi hafta iyi yapyrm sporu sonra salıyorum kendimi devam edebilseemm ah keşke. Yediklerin konusunda sınırlama yağtın mııı tatlibikiz tatlibikiz yoksa sadece sporla mı oldu bungüzellikk :KK60: maşallah diyeyim nazar değmesiinn sana inşallah....
Oncelikle tesekkur ederim canim yediklerime dikkat ettm tabiki abur cuburdan yaglilardan ekmekten uzak durdum geceleri yemek yemedim sporuma hala daha devam ediyorum birakmak yok
Son halim:

Eklentiler

• IMG_20150228_095950.jpg
    IMG_20150228_095950.jpg
    107,3 KB · Görüntüleme: 169
  • IMG_20150228_100017.jpg
    IMG_20150228_100017.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 168
arkadaşlar merhaba yen, üye oldum sırf bu diyetler diyet başarı hikayeleri için :D bende konu açmak istiyorum ama nerden acacagımı buamıyorum yardımcı olursanız sevinirim...

• 10dakika isinma
  • 50squat
  • 50iç bacak eritme
  • 35 popo skistirma
  • 40popo kaldirma
  • 100mekik:KK76:
[/QUOTE]

slmmm cnm baya olmuş yazalı ama yaptıklarının videosunu paylaşman mümkün mü acaba ???

mesela benim ilgimi çeken iç bacak eritme hareketi neler yaptın mesala

bu arada tebrik ederim gayet güzel görünüyorsun

• 10dakika isinma
  • 50squat
  • 50iç bacak eritme
  • 35 popo skistirma
  • 40popo kaldirma
  • 100mekik:KK76:

slmmm cnm baya olmuş yazalı ama yaptıklarının videosunu paylaşman mümkün mü acaba ???

mesela benim ilgimi çeken iç bacak eritme hareketi neler yaptın mesala

bu arada tebrik ederim gayet güzel görünüyorsun[/QUOTE]
merhabar canm:)
sana ic bacak icin sumo squati onerebilirim googleden bK istersen telefondaym smdi iskence cekiyorum yazarken bile :D
ben zayifladgmdan beri sporu birakmadm ve tam gaz devam ediyorum

canım göbek için naptın benim yanlarım yok ama önümde böyle karpuz gibi göbeğim var kocaman nasıl eritiriz :110:

canım göbek için naptın benim yanlarım yok ama önümde böyle karpuz gibi göbeğim var kocaman nasıl eritiriz :110:
mekik ve abs videosu yapman gerek canim
ben gunde 200mekik ceke ceke erittim
simdi alt karin icin abs videolari yapiyorum
tabi beslenmene ciddi sekilde dikkat etmen lazimm

mekik ve abs videosu yapman gerek canim
ben gunde 200mekik ceke ceke erittim
simdi alt karin icin abs videolari yapiyorum
tabi beslenmene ciddi sekilde dikkat etmen lazimm
tamam canım senin yaptıklarının mesajdan linklerini atabilir misin acaba ?:KK23:peki kalça eritme için ne önerirsin ?o_O

Back