• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başardım :) (fotoğraflı :)

Neyse ki araştırmacı kişiliğimle hemen olayı çözdüm. Ben baştan başlayacağım saymaya, çünkü hala çok rahat yapamıyorum hareketleri. O zamana da alışmış olurum. Yoksa level2de bayılırım ben.
level 3 daha da fenaaa:cool:

Kızlar selam bende geldim :KK52: dün ilk defa squat yaptım ama 30 tane yapabildim (çünkü gece karar verdim yapmaya ) bugün tüm güne yayarak 55 ile devam edecem.. İnşallah istediğimiz kilolara ve vücutlara ulaşırız, kilosunu halledenlerde istediği vücut şeklini alırlar :21:

Kuzu burda mısın sende? :KK50:

Kızlar selam bende geldim :KK52: dün ilk defa squat yaptım ama 30 tane yapabildim (çünkü gece karar verdim yapmaya ) bugün tüm güne yayarak 55 ile devam edecem.. İnşallah istediğimiz kilolara ve vücutlara ulaşırız, kilosunu halledenlerde istediği vücut şeklini alırlar :21:

Kuzu burda mısın sende? :KK50:
ben de diyet topiclerini gezmeye başladım kuzucumm :KK76::KK76:

Senin fazlan yok bence fotolardan gördüğüm kadarıyla ama sen daha iyi bilirsin tabi ki Hoppa
kuzu niye anlamadım 55 kiloyum 1.68 boyum var ama göbeğim bağımsızlık ilan edicek bak tatlibikiz tatlibikiz nasıl toparlamış vücüdunu benim öyle değil her tarafımdan şişkinim:mad::mad::mad:

Canim jillian yaptim bi sure simdi hala devam ediyorum
Winsor yaptim basen ve bacaklar icin
Kendi basima isinip da hareket yaptim kopek pozisyonunda bacaklari yukari geri itme hareketini cok yaptim:)
Vallahi cookk rahatim simitlerim cikmasin diye yuksek bel giymiyorum mesela
Taytin ustune kisa tisort giyiyorum kalcamda biten mont giymiyorum
Hele bi de topuklu giyince tadindan yenmiyo bacaklarin:KK8::KK8:
ah canım benim benimde bacaklarım keşke seninki gibi olsa maşallah çok düzgün ben estetik düşünüyorumda

Yurume gercekten faydali canim tum vucudu calistiriyorsun
Bir de yurumeden sonra hazir vucut isinip yag yakmaya hazirken
Mekige ne dersin:KK66:
kuzu keşke hemen sonra olsa ama 1 saat yürüyorum işte ofisten merkeze ordanda eve geçmem 1 saat sürüyor :mad::mad: ama burda bi arkadaş video paylaşmış 10 dk vücudun tamamı çalısıyor yatmadanda onu yapmaya başladım işte

Back