- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
değişim görüceksın mutlaka canımÇok sağol canım bakalım 1 ay sonra nolucak :)
1.70 mi boyun seninneylülde girdim 7. cuma zayıflama takımına.. 63.5 la başladım. başaramıycagımı dusunuyorum cunku bugune kadar hep yarım bırakılmışdıyetler yarım yapılmış sporlar mevcuttu hayatımda. bu başarımı kesınlıkle takım arkadaşlarıma borçluyum. onlar olmasaydı ben hiç bir şey yapamazdım. iyiki varlar
zaman zaman kılo aldım zaman zaman verdım ama başardım.. evet eylülden bu yana cok zaman geçti az az da olsa hedefıme ulasmanın mutluluğunu yasıyorum
bundan sonra asla salmıycam kendımı cunku ılk defa boyle bır sey basardım :)
1.70 boyundayım ve su anda 56 kilo olan hedefime ulaşmış durumdayım
sağol canım benim seni örnek alıyorum kendime inşallah sıkı ve fit olurum tek derdim bu kilo fazlam yok çünküdeğişim görüceksın mutlaka canım
evet canm1.70 mi boyun seninn
seni izledim, albumumde bikaç fotograf var bakabılırsınayrıca takipteyim
Resimde öyle durmuyonya la, benim boy 1.60 kliom 53,5evet canm
kilon boyuna göre iyi bence kızResimde öyle durmuyonya la, benim boy 1.60 kliom 53,5
50 olmam lazımmışşkilon boyuna göre iyi bence kız
Spor salonuna yazılıcam bende orda tarttılar beni,ayy kım demıs onu be
53 gayet ıyı işte
ok bakıyorum hemenseni izledim, albumumde bikaç fotograf var bakabılırsın
canım 3 tane vucudumun oldugu foto var gorebılıyo musun onları ?ok bakıyorum hemen
ben de daha diyetisyene gıdıp baktırıcam yağ kas oranımaSpor salonuna yazılıcam bende orda tarttılar beni,
En çokta yağ göbekte çıktı
yok senin ve arkadaşının profl fotoloru var başka ne var ki ben göremiyorumcanım 3 tane vucudumun oldugu foto var gorebılıyo musun onları ?
sadece prenses :) adında bir albüm var orda 2 foto var onları görebiliyorum başka bişi yokcanım 3 tane vucudumun oldugu foto var gorebılıyo musun onları ?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/1226279/sadece prenses :) adında bir albüm var orda 2 foto var onları görebiliyorum başka bişi yok
sporla destekledımsarkma olmadan nasıl verebildin?
Maaşallah diyelim nazar değmesin..Tebrikler..Azmin daim olsun..sporla destekledım
sadece dıyet yapmadm
dıyetımı bıtırdıgım halde spora devam edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?