- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
Hii bende bantta yuruyosun sandim kizkuzu keşke hemen sonra olsa ama 1 saat yürüyorum işte ofisten merkeze ordanda eve geçmem 1 saat sürüyorama burda bi arkadaş video paylaşmış 10 dk vücudun tamamı çalısıyor yatmadanda onu yapmaya başladım işte
Sag taraftakiler sonra canmBen hangisi önce hangisi sonra anlayamadım fotoğrafları, aynı gibi sanki
Tesekkur ederimm:)2 türlü de güzelmiş kız
Ben de istiyom ben de ben denasıl yapçaaaam
Üşengeç olunca tabi spor zor geliyorTesekkur ederimm:)
Sporla tabki
Bende bu aralar usengectim ama bir kilo kadar alinca kendime geldimÜşengeç olunca tabi spor zor geliyor
Ben de her pazartesi diyetteyim diyip başlayamıyorum bi. Önümüzdeki pazartesiyeBende bu aralar usengectim ama bir kilo kadar alinca kendime geldim
Yaza az kaldi bakkkBen de her pazartesi diyetteyim diyip başlayamıyorum bi. Önümüzdeki pazartesiye
Başlıcam inşallah canikooömYaza az kaldi bakkk
Basla biran once kiz
ewt canım bendimSen miydin kiz bana fotograf atan dimi ozelden
Karistirmiyorum?
aslında boyuna göre kilon normal canım . bölgesel çalışsan faydası olur bence yada 1-2 kilo versen . bende 168 im de 53-58 arası normal sayıyorum kendimikuzu niye anlamadım 55 kiloyum 1.68 boyum var ama göbeğim bağımsızlık ilan edicek baktatlibikiz nasıl toparlamış vücüdunu benim öyle değil her tarafımdan şişkinim
Bence sen gayet guzelsinnnewt canım bendim
teş.ederim ama bu bacak olayına taktım.Bence sen gayet guzelsinnn
Tabi ben canli gormedm ama gonderdign kadariyla biseyi yoktu yateş.ederim ama bu bacak olayına taktım.
Sana demek istedgim de basaramiycagimiz sey yokkayyy sana hayran kaldım süper olmussun 60 lı kglerde çok fitsin .suanda da öyle mükemmelsin .kıskandımmm...
yaaaa bende istiyoruumm bundaaann yaaa 64 kiloyum boyum 1.70 ama hiç memnun değilim halimden özellikle baseenn göbeğim yok belimde ince basenime göre yani bel ölçüm 69 ama basenlerim kalınneylülde girdim 7. cuma zayıflama takımına.. 63.5 la başladım. başaramıycagımı dusunuyorum cunku bugune kadar hep yarım bırakılmışdıyetler yarım yapılmış sporlar mevcuttu hayatımda. bu başarımı kesınlıkle takım arkadaşlarıma borçluyum. onlar olmasaydı ben hiç bir şey yapamazdım. iyiki varlar
zaman zaman kılo aldım zaman zaman verdım ama başardım.. evet eylülden bu yana cok zaman geçti az az da olsa hedefıme ulasmanın mutluluğunu yasıyorum
bundan sonra asla salmıycam kendımı cunku ılk defa boyle bır sey basardım :)
1.70 boyundayım ve su anda 56 kilo olan hedefime ulaşmış durumdayım
Canm bence sporla halledersin kilon iyi boyuna gore ust kisminda iyiymis daha ne bekliyorsun spoda baslamak icin:)yaaaa bende istiyoruumm bundaaann yaaa 64 kiloyum boyum 1.70 ama hiç memnun değilim halimden özellikle baseenn göbeğim yok belimde ince basenime göre yani bel ölçüm 69 ama basenlerim kalınn( beni mutsuz ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?