- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
Tesekkur ederm:)Maaşallah diyelim nazar değmesin..Tebrikler..Azmin daim olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederm:)Maaşallah diyelim nazar değmesin..Tebrikler..Azmin daim olsun..
Bizim spor topigine de yazmissin:)Maşallah canım azminden dolayi seni tebrik ediyorum keşke bende böyle azimli olsam bende bir hevesle baslayip sonra yarim birakanlardanim. Kıskandım seni
MasaLlahhh yaza hazirsin gercekten harikaaaa canimm gerci arada fark fazla yok ama genede superrrEki Görüntüle 1376838 Eki Görüntüle 1376839 1.fotograf agustos ayinin sonuna ait ikincisi ise bugun:)
E sizin her türlü fiziğiniz güzelmiş.
Bence öyle yani.
Teşekkur ederim kizlarrrMasaLlahhh yaza hazirsin gercekten harikaaaa canimm gerci arada fark fazla yok ama genede superrr
tesekkur ederım :)Bence kilo vermeni gerektircek bile bi durum yokmuş.. Boyunda uzun.. Ama yine de tebrikler
Ben full mekik çektim canım göbeğim icinCanım maşallah ne güzel eritmişsin göbüşü öyle pek fazlalığın yok ama iyi şekil verdirrmişsin bilirim çok zordur o göbek eritmesi ben lise yıllarımdan beri eritemedim gitti artık benle bütünleşti :/ sen evde hangi egzersizleri yaptın canım yararlandığın video var mıydı mesajıma cevap verirsen çok mutlu olurum çünkü bıktım bu göbekten ne yaptıysam eritemedim ://
Ben Leslie ile başladım spora canım ilk defa başliycak san temposu daha iyi gelebilir daha sonra bana yetersiz geldi ve jillian videolarina başladım bir süre onu yaptım ama onun yanında kendim De egzersiz yapıyordum mekik cekiyordum daha sonra videodan spor yapmayı bıraktım istediğim kiloya gelince şu an mekik ve squat çalışıyorumCanım cok guzel birsey basarmissin tebrik ederim bende diyet yapıyorum ve yürüyüş yapıyorum yeni basladim sayılır fakat vereceğim kilo fazla oldugundan sarkmasa fazla olucak ve spor yapmayı bilmiyorum yani bu güne kadar pek sporla aram yoktu neler yapmalıyım sıkılasmak ıcın ? Sen neler yaptın karın bacak kalça ıcın benim birde Göğüs ıcın egzersiz yapmam lazım .yaptiklarini yazarsan cok sevinirim
Ben Leslie ile başladım spora canım ilk defa başliycak san temposu daha iyi gelebilir daha sonra bana yetersiz geldi ve jillian videolarina başladım bir süre onu yaptım ama onun yanında kendim De egzersiz yapıyordum mekik cekiyordum daha sonra videodan spor yapmayı bıraktım istediğim kiloya gelince şu an mekik ve squat çalışıyorum
Bekliyorum tatlım ; her şey bizim içinCok sagol canım olumlu sonuclarımı yazıcam mutlaka
alt karın için abs çalışmanız gerekir mekik pek alt karına işe yaramıyorbende jillian level 3 teyim gerçekten çok inceldim kilo kaybım olmadı pek. alt karın bölgemi eritmek istiyorum. günde 100 mekik çekiyorum bu sayede mide bölgesinde kaslanma oldu. düz bir karın istiyorum önerileriniz neler acaba yardımcı olursanız sevinirm
hangi abs programını önerirsin acabaalt karın için abs çalışmanız gerekir mekik pek alt karına işe yaramıyor
ya çok güzel kilo vermişsin maşallah ben de şu anda 79-80 kilo arasındayım 59 kilo olmak istiyorum bana da böyle bir grup ya da tavsiyeler önerebilir misin ?eylülde girdim 7. cuma zayıflama takımına.. 63.5 la başladım. başaramıycagımı dusunuyorum cunku bugune kadar hep yarım bırakılmışdıyetler yarım yapılmış sporlar mevcuttu hayatımda. bu başarımı kesınlıkle takım arkadaşlarıma borçluyum. onlar olmasaydı ben hiç bir şey yapamazdım. iyiki varlar
zaman zaman kılo aldım zaman zaman verdım ama başardım.. evet eylülden bu yana cok zaman geçti az az da olsa hedefıme ulasmanın mutluluğunu yasıyorum
bundan sonra asla salmıycam kendımı cunku ılk defa boyle bır sey basardım :)
1.70 boyundayım ve su anda 56 kilo olan hedefime ulaşmış durumdayım