• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başardım :) (fotoğraflı :)

kuzu keşke hemen sonra olsa ama 1 saat yürüyorum işte ofisten merkeze ordanda eve geçmem 1 saat sürüyor :mad::mad: ama burda bi arkadaş video paylaşmış 10 dk vücudun tamamı çalısıyor yatmadanda onu yapmaya başladım işte
Hii bende bantta yuruyosun sandim kiz
Evde video izleyebiliyosam sana bi video onericem
10dakikada her yerinden ter gelicek vallahi
Super isiniyorsun

kuzu niye anlamadım 55 kiloyum 1.68 boyum var ama göbeğim bağımsızlık ilan edicek bak tatlibikiz tatlibikiz nasıl toparlamış vücüdunu benim öyle değil her tarafımdan şişkinim:mad::mad::mad:
aslında boyuna göre kilon normal canım . bölgesel çalışsan faydası olur bence yada 1-2 kilo versen . bende 168 im de 53-58 arası normal sayıyorum kendimi

ayyy sana hayran kaldım süper olmussun 60 lı kglerde çok fitsin .suanda da öyle mükemmelsin .kıskandımmm...:KK45::nazar::KK20:

eylülde girdim 7. cuma zayıflama takımına.. 63.5 la başladım. başaramıycagımı dusunuyorum cunku bugune kadar hep yarım bırakılmışdıyetler yarım yapılmış sporlar mevcuttu hayatımda. bu başarımı kesınlıkle takım arkadaşlarıma borçluyum. onlar olmasaydı ben hiç bir şey yapamazdım. iyiki varlar:oops:
zaman zaman kılo aldım zaman zaman verdım ama başardım.. evet eylülden bu yana cok zaman geçti az az da olsa hedefıme ulasmanın mutluluğunu yasıyorum :KK51:
bundan sonra asla salmıycam kendımı cunku ılk defa boyle bır sey basardım :)
1.70 boyundayım ve su anda 56 kilo olan hedefime ulaşmış durumdayım :KK59:
yaaaa bende istiyoruumm bundaaann yaaa 64 kiloyum boyum 1.70 ama hiç memnun değilim halimden özellikle baseenn göbeğim yok belimde ince basenime göre yani bel ölçüm 69 ama basenlerim kalınn :(( beni mutsuz ediyor.

yaaaa bende istiyoruumm bundaaann yaaa 64 kiloyum boyum 1.70 ama hiç memnun değilim halimden özellikle baseenn göbeğim yok belimde ince basenime göre yani bel ölçüm 69 ama basenlerim kalınn :KK43:( beni mutsuz ediyor.
Canm bence sporla halledersin kilon iyi boyuna gore ust kisminda iyiymis daha ne bekliyorsun spoda baslamak icin:)

Back