- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
level 3 daha da fenaaaNeyse ki araştırmacı kişiliğimle hemen olayı çözdüm. Ben baştan başlayacağım saymaya, çünkü hala çok rahat yapamıyorum hareketleri. O zamana da alışmış olurum. Yoksa level2de bayılırım ben.
Ne yapacağız tavana mı tırmanacağız yoksa?level 3 daha da fenaaa
ahahhaNe yapacağız tavana mı tırmanacağız yoksa?
canım tebrik ederim . bu arada fiziğin çok güzelmişEki Görüntüle 1376838 Eki Görüntüle 1376839 1.fotograf agustos ayinin sonuna ait ikincisi ise bugun:)
Cok sag ol ablacigmm :))canım tebrik ederim . bu arada fiziğin çok güzelmiş
Kuzu burda mısın sende?
ben de diyet topiclerini gezmeye başladım kuzucummKızlar selam bende geldimdün ilk defa squat yaptım ama 30 tane yapabildim (çünkü gece karar verdim yapmaya ) bugün tüm güne yayarak 55 ile devam edecem.. İnşallah istediğimiz kilolara ve vücutlara ulaşırız, kilosunu halledenlerde istediği vücut şeklini alırlar
Kuzu burda mısın sende?
tesekkrlerr ::)
Senin fazlan yok bence fotolardan gördüğüm kadarıyla ama sen daha iyi bilirsin tabi kiben de diyet topiclerini gezmeye başladım kuzucumm
kuzu niye anlamadım 55 kiloyum 1.68 boyum var ama göbeğim bağımsızlık ilan edicek bakSenin fazlan yok bence fotolardan gördüğüm kadarıyla ama sen daha iyi bilirsin tabi ki
ah canım benim benimde bacaklarım keşke seninki gibi olsa maşallah çok düzgün ben estetik düşünüyorumdaCanim jillian yaptim bi sure simdi hala devam ediyorum
Winsor yaptim basen ve bacaklar icin
Kendi basima isinip da hareket yaptim kopek pozisyonunda bacaklari yukari geri itme hareketini cok yaptim:)
Vallahi cookk rahatim simitlerim cikmasin diye yuksek bel giymiyorum mesela
Taytin ustune kisa tisort giyiyorum kalcamda biten mont giymiyorum
Hele bi de topuklu giyince tadindan yenmiyo bacaklarin
Şok oldum yaa hiç öyle görünmüyorsunkuzu niye anlamadım 55 kiloyum 1.68 boyum var ama göbeğim bağımsızlık ilan edicek baktatlibikiz nasıl toparlamış vücüdunu benim öyle değil her tarafımdan şişkinim
Neyine estetik dusunuyosun kiz senah canım benim benimde bacaklarım keşke seninki gibi olsa maşallah çok düzgün ben estetik düşünüyorumda
Canim ben surekli mekik cektimkuzu niye anlamadım 55 kiloyum 1.68 boyum var ama göbeğim bağımsızlık ilan edicek baktatlibikiz nasıl toparlamış vücüdunu benim öyle değil her tarafımdan şişkinim
beğenmiyorum bacaklarımı fena taktım kafayıNeyine estetik dusunuyosun kiz sen
Şok oldum yaa hiç öyle görünmüyorsuno zaman spora ihtiyacın vardır canım diyete gerek yoktur heralde.
Canim ben surekli mekik cektim
Az once sporumu bitirdim 200mekik cektim mesela
Durmadan
Sen miydin kiz bana fotograf atan dimi ozeldenbeğenmiyorum bacaklarımı fena taktım kafayı
Yurume gercekten faydali canim tum vucudu calistiriyorsunben de iş değiştirdim kızlar artık akşamları 1 saat hızlıyakmaa yürüyorum..faydası olur heralde..
kuzu keşke hemen sonra olsa ama 1 saat yürüyorum işte ofisten merkeze ordanda eve geçmem 1 saat sürüyorYurume gercekten faydali canim tum vucudu calistiriyorsun
Bir de yurumeden sonra hazir vucut isinip yag yakmaya hazirken
Mekige ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?