- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
Tabiki benimde dibe battigim zamanlar oldu ozellikle ozel hayatimda cok cok buyuk sorunlar yasadim.. Ama yildirmadi bu beni daha da hirslandim ozellikle 7.takim arkadaslarim cok destek oldu dustugum an kaldirdilar beni ve her dustugumde herkese herseye inat kalkmam gerektigini biliyodum sirf daha guclu gormeleri icin sirf kendimi daha guclu hissetmek.icin ve basardimBana gore oldukça zayif ve fitsin ve bu şekilde kilo vermen daha da zor diye biliyorum bende maalesef irade ve istikrar yok moralim bozulduğu anda en dibe batiyorum ve bunu nasil asarim biherkesediğim için sonunu göremiyorum diyetlerinsn bu yolda nlr yptn özellikle bu konuda
Tebrik ederim,peki bu takımlara her an girmek mümkün mu :)Tabiki benimde dibe battigim zamanlar oldu ozellikle ozel hayatimda cok cok buyuk sorunlar yasadim.. Ama yildirmadi bu beni daha da hirslandim ozellikle 7.takim arkadaslarim cok destek oldu dustugum an kaldirdilar beni ve her dustugumde herkese herseye inat kalkmam gerektigini biliyodum sirf daha guclu gormeleri icin sirf kendimi daha guclu hissetmek.icin ve basardim
Evet evet mumkun diyet gruplarindan cuma zayiflama yarismasi paylasim alanina girin ben takima girmek istiyorum yazin bi takim alir sizi :)Tebrik ederim,peki bu takımlara her an girmek mümkün mu :)
tamamdır teşekkürler :)Evet evet mumkun diyet gruplarindan cuma zayiflama yarismasi paylasim alanina girin ben takima girmek istiyorum yazin bi takim alir sizi :)
Tesekkurler canim:)değişimin harika canm benm.ayrıca imzan da ki sözüde hafiften (ç)alıntı yaptmm ^_^
Tesekkurle rtatlimmAyyy canım maşallah yaa tebrik ederim :)
veririz kııııız neden vermeyelımmaşallah sana
yeni başlayacak topikten tanıyorum seni leslie olan çok pozitifsin nazar değmesinçok güzel kilo vermişsin vücudun harika gözüküyor gerçekten hiç bozulmaz inşallah
bende 10 kilo vermek istiyorum ama işteeee
ben hepınıze yeterıııminşallah canıımm senin enerjin yeter valla
Tesekkur ederimm:)tebrikler canım
Hadi yaa. Ben cahil hepsini birer ay sanıyordum. 30 day shared ya.micheal jillian level 1 yaz canım bu level 1 i 10 gün yapıcaksın
sonra level 2 ye gecıceksın onu da 10 gün
sonra level 3 onu da 10 gün
Ahahah genelde bilmeyenler oyle saniyo canimHadi yaa. Ben cahil hepsini birer ay sanıyordum. 30 day shared ya.
Çok ayıp ama hiç söylemediniz.Ahahah genelde bilmeyenler oyle saniyo canim
Kiz bu jillian adami mahvediyo yaa hahaÇok ayıp ama hiç söylemediniz.Ben topikte herşeyi anlatıyorum ama ama.
Neyse ki araştırmacı kişiliğimle hemen olayı çözdüm. Ben baştan başlayacağım saymaya, çünkü hala çok rahat yapamıyorum hareketleri. O zamana da alışmış olurum. Yoksa level2de bayılırım ben.Kiz bu jillian adami mahvediyo yaa haha
Sormadinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?