Barsaklarmda ve midemde a gaz yardm ltfen

ben de de sürekli bir karın şişkinliği var .karın ağrısı ile beraber çok rahatsız edici. debridat kullanıyorum,ama hiç fayda yok...ben de çare arıyorum.....

arkadaşlar ben de bu sorunla beraber ishal atakları var hepinize teşekürler

selam kızlar bendeee de bunlara benzr problemler var
sureklı kabız oluyordum ben

hamılelklten kalma bır bulantım var hıc bıtmedı 1.5 sene surdu halada devam surklı oguruyorum vs ... haıfıf ıshale benzr bırsey basladı böle sıyah renklı doktora anlttım ılk gıttgmde gaz gıderıcı verdı öeteospasmy dıye bırt ılac onu kullndım ılk baslrda ıyı gıbı geldı ama daha sonra 2 defa acıllık oldum mıde kramplaryla bu ılactnmdr bılemdm ama bu ılaca bagldm sebebını onu bırktım o sıddetlı agrıyı henuz yasamadım endoskopiye gırdm mıdemde bişi cıkmadı daha sonra tekrar bagrsklrmdn ates ıshal doktora gıttm buhafta yıne mıkrobık bişi cıkmadı ama yınede ılac verdı doktorum hala cozum bulamadım ne olabılecegı hakknda kımsenn fıkrı yok ve gercktn cok zor durmdayım artık hep mıde bulantısı vs . tuvalet problemmm umarm cözeblrm bu sorunu buarada bulantılarımı demır eksıklıgıme bagladılr yada sınrsel dedılr ama sadece sinrsel olsa bagrsklardada sorun var ooyy oyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…