Barsaklarmda ve midemde a gaz yardm ltfen

A

ANNOŞ

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi ANNOŞ
Arkadaşlar midemde ve bağırsaklarımda çoğu zaman aşırı gaz ve gurultu var.Bazen bulantı ve hazımsızlık ta yapıyor tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum

• Konu Sahibi ANNOŞ
herkes sorunsuz galiba nerdesiniz arkadaşlar...

• Konu Sahibi ANNOŞ
bendede kabızlık avr
caylarla ıdare edıyorum

• Konu Sahibi ANNOŞ
Ben debridat isimli ilaçtan fayda gördüm.

• Konu Sahibi ANNOŞ
benim de midemde hazımsızlık oluyor,sanki midem ağzıma geliyor,bazen de hemen sindiriyor çok düzensiz çalışıyor yani,ilaçlarda bi yere kadar

• Konu Sahibi ANNOŞ
bende bu sorunları uzunca bir süre yaşadım,hiçbirşeyi rahatça yiyip içemiyodum.hiçbir ilaç kar etmedi famodin dışında.ama ben bundan kekik suyuyla kurtuldum kesin olarak çok şükür.ama dışarda satılanlardan değil,evde sıcak suyu içinde biraz demleyip içtim.çok iyi bir gaz ve idrar sökücü,aynı şekilde ada çayıda!..

• Konu Sahibi ANNOŞ
çorbayı ekmeksiz sıcak sıcak içmek ve sabahları aç karnına bir bardak sıcak su içmek çok işe yarıyor.tavsiye ederim.

• Konu Sahibi ANNOŞ
ahhh bu gazzz aahh benimde en büyük problemlerimden biri ya..
karnım hep şiş nerdeyse ya işin kötüsü gazın yanında kabızlıkta var yani benim durumum çookk vahimm

• Konu Sahibi ANNOŞ
bu arada bu sorundan daha hızlı kurtulmak için arka arkaya yememeye,yediklerinizi karıştırmamaya özen göstermeyi ve bir süre gazlı yiyecek ve içeceklerden uzak durmaya çalışmanızı özellikle tavsiye ederim.bu perhizi yaparken midenize şişkinlik yapan şeyleri saptar onlarıda yemezseniz mide gazdan tamamen arınıp dinleniyo ve çabalarınız boşa gitmiyo.bu arada kekik suyunun şeker ve guatr hastalarına yasak olduğunu hatırlatmakta fayda var. umarım işinize yarar sizinde..

a.s.bu arada bu sorundan daha hızlı kurtulmak için arka arkaya yememeye,yediklerinizi karıştırmamaya özen göstermeyi ve bir süre gazlı yiyecek ve içeceklerden uzak durmaya çalışmanızı özellikle tavsiye ederim.bu perhizi yaparken midenize şişkinlik yapan şeyleri saptar onlarıda yemezseniz mide gazdan tamamen arınıp dinleniyo ve çabalarınız boşa gitmiyo.bu arada kekik suyunun şeker ve guatr hastalarına yasak olduğunu hatırlatmakta fayda var. umarım işinize yarar sizinde..a.s.

Arkadaşlar uğraşmayın debridat yazdırın doktorunuza.Sorarsanız nelere iyi geldiğini anlatır zaten.

hepimize geçmiş olsun arkadaşlar benim bi tavsiyem olacak kaç çeşit ilaç kullandım debridatta dahil,dokto bir sürü ilaç verdi ama nafile sonra eczacı arkadaşıma danıştım vee ilacımı buldum çok ii geliyor meteospasmyl deneyin kapsül şeklind eii geliceğini umuyorum

arkadaşlar ben de bu sorunla beraber ishal atakları var hepinize teşekürler

Bağırsak gazına metsil tablet iyi geliyor arkadaşlar, ben de aynı sorun var..........

geçen gazetede diyet uzmanı gluten alerjisinden bahsetmişti beyaz undan kaynaklanan gaz ve şişkinlik yapabiliyormuş zaten kepekli ekmeğe düzenli geçmeyi hep düşünüyordum o yazıdan sonra beyaz ekmeği bıraktım çocuğumda dakilo sorunu var ve beyaz ekmek en önemli nedenlerden biri bunu biliyorum
kepekli ekmek yemenizi öneririm,deneyin

ilaçlara alıştırmayın vücudunuzu

arkadaşlar sağolun hepiniz farklı bir konu açtım orada sonucum çıktı bol kandidaymış tedaviye başladım ilginize teşekkürler canlarım.

bende bı ılerlemıss kabız hastasıyım ne kullansam bı faydası yok debrıdat kullandım bır faydası yok yada bnm ınancım kalmadı ne yapacagım blmıyorumm

annoş candida kesinlikle doğru bir tesbit.Yalnız teşhisi hangi branş doktoru koydu ve nasıl tedavi oldunn yazar mısın?Bizim için çok önemli cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…