Barışmak isteyen eski eş

Yok canım öyle dünya .O babalık yapacak evladına .Adam olacak .Benim çocuğumun bir suçu yok .Yarabbi adamın kendi seyinden çıkan çocuğu görsün diyede biz zorluyoruz .Onun mücadele etmesi gerekirken

Ne sacmalik. Zor ile babalik diye bişey yok. Adami istiyorsun diye çocuğun psikolojisini bozacaksin. Cocuk niye onun ile zaman geçirmek istemeyen biri ile beraber olmasini istiyorsun? Kolayca şiddet uygulayan biri ile zaman geçirmesini istiyorsunN küfürlü hakaretli biri ile?

Artik fake olmali bu, umarim öyledir. Bu kadar saplanti, o çocuk için yazik yaa, cidden yazik. Ya şiddet dolu evde yaşiyor yada onun ile zaman geçirmek istemeyen bir "baba".

Cocuklara anne baba bile gerekmiyor. Huzur gerekiyor, huzur yaa!!

Bak rutky ne aşamalardan geçtin ve en sonunda zor da olsa snein için boşanmayı kabul ettin.
O aşamaya geldin ve bitirdin.
Sakin kendi ayağına kurşun sikma.
Artık kendine de güvenin gelmişken.
Herşeyi başa sarma.

Sen saka misin istediğimi kim söyledi .Esamesi yok bende .Konuyu oku bir önce ya yazdıklarıma bak öyle yorum yap

Ya şu okumadan yorum yapan arkadaş sallamış yorum yazmssn.Evladim babasıyla gorussun diye her şeyi yaparm fakat sadece o görüşün diye .Ben onu istesem açık yüreklilikle yazarm pacalarina yapışıp gitme kal dediğimi anlattm onu mu yazmycm

Hakaret küfür, psikolojik siddet kullanan adama evladini görüstürmen, göstermek istemen saglikli bir düsünce degil. Arti adam babalik yapmak istemiyor. Cocugunu zor ile o adam ile görüstürmek, halen o adam ile bagini canli tutmanin nedeni baska ne olabilir?

Adam onca siddet hakaret etti ve ona ragmen sirf adami gördün diye kafan karisti. Burda konu bile açiyorsun. Adam agzinin ucu ile birseyler diyor ve halen kafan karisiyor. Yani bos yere sanki dalga geçiyormus gibi yapma. Ortada eger fake degilsen, bir cocuk var. O cocugun psikolojik sagligi çok önemlidir. Psikolojik saglikta sadece sperm veren biri ile görüsmekten geçmiyor.

Hastayım defalarca konu açmış tutarlı insanlara fake diye atlayan tiplere. Ne içiyorsunuz siz ya.

Bu ülkede kendisine işkence aden adamdan kurtulmaya cesaret edemeyen, ekonomik bağımsızlığa sahip yüzbinlerce kadın var. Fake diyerek bu gerçekten mi kaçmaya çalışıyorsunuz anlayamadım

Nasıl ispatlym eski eşi istemediğimi bilemedim ki kafam karıştı çok az çünkü insanım hanım efendi fakat yorumu okudusydnz görürdunuz .Yaşadığımı hissttm boşandıktan sonra yaşarken ölmeye gerek yok o yüzden dönmem.

Adamın size 'it gibiydin, arpan fazla gelmiş' dedigi konusmadan kafanız karışmışsa sizin sonunuz kötü ben söyleyeyim. Allahtan insan gibi iki çift güzel söz söylememiş, eşyaları almak yetine orada kalırdınız herhalde.

İçinizi bilmiyorum ama buradan bakınca siz bu adama dönecekmişsiniz gibi duruyor.
Oğlunuzu düşünüyorsanız dönmeyin bu adama, dönerseniz en büyük kötülüğü siz yapmış olacaksınız oğlunuza.
Size kendi ailemden bir örnek anlatacağım özel mesaj ile,sizin durumunuza çok benzer.

Ha bişey daha görüşmek istemiyor değil çabası az yoksa evladiyle niye gorusmesjn.Bendr dyrm ki ben gayret eddrkm onlar sık sık gorissun diye .Anlamyrm iyi niyet bilr farklı algılanıyor bazilari tarafından

Yok yok cnm dönmek yok

Bence o laftan sonra ayıktı, gerçeklere döndü. Zaten ondan önce de pişmanlık belirtisi yokmuş herifte, ağız ucu ile birşeyler demiş, lütuf buyurmuş ondan kafası anlık karışmış kadının. En çok kaynana pişman olmuş, deli oğlunun gazını alacak el kızı kaçmış, şimdi gazı da ona.

Dönmeyeceğini ispatlayamiyom bı el at konuya katip

Ha bişey daha görüşmek istemiyor değil çabası az yoksa evladiyle niye gorusmesjn.Bendr dyrm ki ben gayret eddrkm onlar sık sık gorissun diye .Anlamyrm iyi niyet bilr farklı algılanıyor bazilari tarafından

O gayret niye? Niye görüsünler? Bende bir anneyim ve bende bosandim. Eski esim sürekli hakaret küfür siddet ile gitseydi, kizimi asla ama asla görüstürmek istemezdim. Benden ve cocugumdan uzak durmasini isterdim.

Ebeveynlik herkesin harci degil. O adam ve annesi psikolojisi pek saglam kisiler degil. Bu iyi niyet degil hanim efendi. Cocuguna zarar vermektir. Siddetli biri ile halen bagi canli tutmaktir.

Tipki kiyafetleri almaya gittigin zaman gibi. Sanki seçemiyormusun adamin evde olmadigi zamani? Yada annen ile gidemiyormusun? Niye ille o adamin oldugu zaman? Adam çalismiyormu? Sadece annesi oldugu zamanda, sende kendi annen ile gidebilerdin. Ama yoook ille adami göreceksin ya. Onca hakaret, küfür kullanan adami gördügünde bile "ufak kafam karisti" diyebiliyorsun ya. Buna ne denilir gerçekten bilmiyorum artik.

Yallah Arabistan’a deyin, eşiniz anlar…

Dönmeyeceğini ispatlayamiyom bı el at konuya katip
Valla Rutky hanım, sizi tanımıyorum ama bana da güven vermediniz bu konuda.
Yav adam canınıza okumuş, mahvetmiş sizi, elinden zor kurtulmuşsunuz. Ama ince bir zaaf hala hissediliyor sizden, ufak ufak yayılıyor. Adam it gibiydin demek yerine, pişmanım, özür dilerim dese, yediğiniz dayakları unutup cehenneme seve seve dönecekmişsiniz gibi geliyor.
Celladınıza aşık olursanız sonunuz ölüm olur, o kadar diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…