- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.985
Yok canım öyle dünya .O babalık yapacak evladına .Adam olacak .Benim çocuğumun bir suçu yok .Yarabbi adamın kendi seyinden çıkan çocuğu görsün diyede biz zorluyoruz .Onun mücadele etmesi gerekirken
Sen saka misinNe sacmalik. Zor ile babalik diye bişey yok. Adami istiyorsun diye çocuğun psikolojisini bozacaksin. Cocuk niye onun ile zaman geçirmek istemeyen biri ile beraber olmasini istiyorsun? Kolayca şiddet uygulayan biri ile zaman geçirmesini istiyorsunN küfürlü hakaretli biri ile?
Artik fake olmali bu, umarim öyledir. Bu kadar saplanti, o çocuk için yazik yaa, cidden yazik. Ya şiddet dolu evde yaşiyor yada onun ile zaman geçirmek istemeyen bir "baba".
Cocuklara anne baba bile gerekmiyor. Huzur gerekiyor, huzur yaa!!
Action ariyorsunuz herhal hayatinizda.
Bosanmissiniz ,annesi iki agladi diye hemen yelkenleri indirir gibi olmussunuz
Yok yok barışmak yok emin olunkesin barışır , hemen yumuşamış ,
yıkanmış suyla abdest alınmaz bunu iyi ögren konu sahibi kardeşim
Ya şu okumadan yorum yapan arkadaş sallamış yorum yazmssn.Evladim babasıyla gorussun diye her şeyi yaparm fakat sadece o görüşün diye .Ben onu istesem açık yüreklilikle yazarm pacalarina yapışıp gitme kal dediğimi anlattm onu mu yazmycm
Nasıl ispatlym eski eşi istemediğimi bilemedim kiHakaret küfür, psikolojik siddet kullanan adama evladini görüstürmen, göstermek istemen saglikli bir düsünce degil. Arti adam babalik yapmak istemiyor. Cocugunu zor ile o adam ile görüstürmek, halen o adam ile bagini canli tutmanin nedeni baska ne olabilir?
Adam onca siddet hakaret etti ve ona ragmen sirf adami gördün diye kafan karisti. Burda konu bile açiyorsun. Adam agzinin ucu ile birseyler diyor ve halen kafan karisiyor. Yani bos yere sanki dalga geçiyormus gibi yapma. Ortada eger fake degilsen, bir cocuk var. O cocugun psikolojik sagligi çok önemlidir. Psikolojik saglikta sadece sperm veren biri ile görüsmekten geçmiyor.
Ha bişey daha görüşmek istemiyor değil çabası az yoksa evladiyle niye gorusmesjn.Bendr dyrm ki ben gayret eddrkm onlar sık sık gorissun diye .Anlamyrm iyi niyet bilr farklı algılanıyor bazilari tarafındanHakaret küfür, psikolojik siddet kullanan adama evladini görüstürmen, göstermek istemen saglikli bir düsünce degil. Arti adam babalik yapmak istemiyor. Cocugunu zor ile o adam ile görüstürmek, halen o adam ile bagini canli tutmanin nedeni baska ne olabilir?
Adam onca siddet hakaret etti ve ona ragmen sirf adami gördün diye kafan karisti. Burda konu bile açiyorsun. Adam agzinin ucu ile birseyler diyor ve halen kafan karisiyor. Yani bos yere sanki dalga geçiyormus gibi yapma. Ortada eger fake degilsen, bir cocuk var. O cocugun psikolojik sagligi çok önemlidir. Psikolojik saglikta sadece sperm veren biri ile görüsmekten geçmiyor.
Yok yok cnm dönmek yokAdamın size 'it gibiydin, arpan fazla gelmiş' dedigi konusmadan kafanız karışmışsa sizin sonunuz kötü ben söyleyeyim.
İçinizi bilmiyorum ama buradan bakınca siz bu adama dönecekmişsiniz gibi duruyor.
Oğlunuzu düşünüyorsanız dönmeyin bu adama, dönerseniz en büyük kötülüğü siz yapmış olacaksınız oğlunuza.
Size kendi ailemden bir örnek anlatacağım özel mesaj ile,sizin durumunuza çok benzer.
Bence o laftan sonra ayıktı, gerçeklere döndü. Zaten ondan önce de pişmanlık belirtisi yokmuş herifte, ağız ucu ile birşeyler demiş, lütuf buyurmuş ondan kafası anlık karışmış kadının. En çok kaynana pişman olmuş, deli oğlunun gazını alacak el kızı kaçmış, şimdi gazı da ona.Adamın size 'it gibiydin, arpan fazla gelmiş' dedigi konusmadan kafanız karışmışsa sizin sonunuz kötü ben söyleyeyim.
İçinizi bilmiyorum ama buradan bakınca siz bu adama dönecekmişsiniz gibi duruyor.
Oğlunuzu düşünüyorsanız dönmeyin bu adama, dönerseniz en büyük kötülüğü siz yapmış olacaksınız oğlunuza.
Size kendi ailemden bir örnek anlatacağım özel mesaj ile,sizin durumunuza çok benzer.
Dönmeyeceğini ispatlayamiyom bı el at konuya katipBence o laftan sonra ayıktı, gerçeklere döndü. Zaten ondan önce de pişmanlık belirtisi yokmuş herifte, ağız ucu ile birşeyler demiş, lütuf buyurmuş ondan kafası anlık karışmış kadının. En çok kaynana pişman olmuş, deli oğlunun gazını alacak el kızı kaçmış, şimdi gazı da ona.
Senin bu adama hiç bir şekilde yumusamaman lazım rutky.Dönmeyeceğini ispatlayamiyom bı el at konuya katip
Ha bişey daha görüşmek istemiyor değil çabası az yoksa evladiyle niye gorusmesjn.Bendr dyrm ki ben gayret eddrkm onlar sık sık gorissun diye .Anlamyrm iyi niyet bilr farklı algılanıyor bazilari tarafından
Yallah Arabistan’a deyin, eşiniz anlar…Arkadaşlar iyi akşamlar .Benim konularimi bilenler bilir.Bosanali üç ay oldu .Bir buçuk yaşında bir oğlum var .İki buçuk yıl evli kaldm.Dovdü, sövdü, hakaretler seni istemiyorum git defol demeler ailemi evime almayıp onlara küsmeler .Üstüne annesinin aşsağılamasi kene ,sütü bozuk kanı bozuk gibi hakaretleride vardı.Ben ona saplantılı olduğum için ayrılırsam ölürüm dediğim icin bu işkenceye dayandm ayrilmadm.Ama bir yere kadar en sonunda bende tamam dedim kabullndm anlaşmalı ayrıldık .3aydr psikologa gdyrm güçlü olmstm kendim bile inanamydm kendime çok az bir dugu kalmisti içimde .Dün evimden esyalarmi toparlamaya gittm.Anneside evdeydi .Ağladı barışın çocuk var gel odaya konuşalım dedi .Oturdum eski eş aynı kibir aynı kendi begenmisliginde sende aynı hataları yapmycaksan barışalım dyr.Fakat ben bir şey yapmadım .Ne yaptm söyle dyrm cevap yok .Sen beni sevmiyordun defalarca kovdun şimdi ne değişti dyrm yine ses yok.Ben şu hatayi yaptm demekte yok.Sadece sasrdgm beni hiç sevmiyordu biliyrm ama dönmemi istemesi kafamı karstrdi .Resmen bosanalida üç ay oldu.Donmiycem biliyrm o aynı insan.Cok sevyrdm çok acı çektim unutana kadr.Evdem gitmesin diye yalvarıp pacalarina yapismisligim vardı .Şimdi yüzünü gördüm üç ay sonra ilk kez bide barisalim diyince amaç ne ?benimle dalga geçmek mi
Valla Rutky hanım, sizi tanımıyorum ama bana da güven vermediniz bu konuda.Dönmeyeceğini ispatlayamiyom bı el at konuya katip