Amin canm benim teşekkür ederim mutlu olalım ins bundan sonra .O benim ona zaafımi biliyordu .Ben cevabını verincede arpa fazla gelmiş ,azmissin belli .Adam hakarette sinir tanmyr.Don derken bile hakaret ediyor
Bilemiyorum belki yanılıyorumdur amaŞimdi yüzünü gördüm üç ay sonra ilk kez bide barisalim diyince amaç ne ?benimle dalga geçmek mi
Umarım dediginiz gibidir, gerçeklere dönmüştür.Bence o laftan sonra ayıktı, gerçeklere döndü. Zaten ondan önce de pişmanlık belirtisi yokmuş herifte, ağız ucu ile birşeyler demiş, lütuf buyurmuş ondan kafası anlık karışmış kadının. En çok kaynana pişman olmuş, deli oğlunun gazını alacak el kızı kaçmış, şimdi gazı da ona.
Ya biliyrm haklısın sadece bı an valla bakSenin bu adama hiç bir şekilde yumusamaman lazım rutky.
Yav öyle denk geldi niye inandiramymO gayret niye? Niye görüsünler? Bende bir anneyim ve bende bosandim. Eski esim sürekli hakaret küfür siddet ile gitseydi, kizimi asla ama asla görüstürmek istemezdim. Benden ve cocugumdan uzak durmasini isterdim.
Ebeveynlik herkesin harci degil. O adam ve annesi psikolojisi pek saglam kisiler degil. Bu iyi niyet degil hanim efendi. Cocuguna zarar vermektir. Siddetli biri ile halen bagi canli tutmaktir.
Tipki kiyafetleri almaya gittigin zaman gibi. Sanki seçemiyormusun adamin evde olmadigi zamani? Yada annen ile gidemiyormusun? Niye ille o adamin oldugu zaman? Adam çalismiyormu? Sadece annesi oldugu zamanda, sende kendi annen ile gidebilerdin. Ama yoook ille adami göreceksin ya. Onca hakaret, küfür kullanan adami gördügünde bile "ufak kafam karisti" diyebiliyorsun ya. Buna ne denilir gerçekten bilmiyorum artik.
Teşekkür ederim canımÖzgüvene alışacak artık.
Zaten annesi ağlamış barışın diye, çok şaşırmıyorum desem? Daha önceden bunları düşünecekti, şimdi mutlu mesut hep beraber yaşasınlar bakalım.
Geçmişin tozlu raflarında gömülü kalsınlar, size mutluluklar dilerim.
Bilemiyorum belki yanılıyorumdur ama
-adam belki pişmandır, denemeye değer-
yazmaları beklentisiyle açmışsınız siz bu konuyu. Çizginin diğer tarafına geçeceğim ama birileri iteklesin diye bekliyorum modundaydınız bence.
Tepki gelince barışmak yok yazmışsınız.
Yok ağlamıyor zaten cnm sen adam ol barışalım diyrAmacı ne olursa olsun, ayaklarına kapansa ağlasa affetmemen gereken bir adam. Düşünmeye kafa yormaya bile değmez.
Ağlarsa?Yok ağlamıyor zaten cnm sen adam ol barışalım diyrpeh ben ne yaptıysam doğru dayak yedim sustum kovuldum gitmedim adam olsam bir ayda bosardim onu .Sanırım adam oldan kastettiği bu
Yok bebek aglamaz o .Ya zaten istemiyom onu ayda bir dokunan adamdan hayr gelmez .Ağlarsa?
Tam düzelmeye başlamışsınız böyle devam edin. Geçmiş geçmiştir. Kimse düzelmez değişmezArkadaşlar iyi akşamlar .Benim konularimi bilenler bilir.Bosanali üç ay oldu .Bir buçuk yaşında bir oğlum var .İki buçuk yıl evli kaldm.Dovdü, sövdü, hakaretler seni istemiyorum git defol demeler ailemi evime almayıp onlara küsmeler .Üstüne annesinin aşsağılamasi kene ,sütü bozuk kanı bozuk gibi hakaretleride vardı.Ben ona saplantılı olduğum için ayrılırsam ölürüm dediğim icin bu işkenceye dayandm ayrilmadm.Ama bir yere kadar en sonunda bende tamam dedim kabullndm anlaşmalı ayrıldık .3aydr psikologa gdyrm güçlü olmstm kendim bile inanamydm kendime çok az bir dugu kalmisti içimde .Dün evimden esyalarmi toparlamaya gittm.Anneside evdeydi .Ağladı barışın çocuk var gel odaya konuşalım dedi .Oturdum eski eş aynı kibir aynı kendi begenmisliginde sende aynı hataları yapmycaksan barışalım dyr.Fakat ben bir şey yapmadım .Ne yaptm söyle dyrm cevap yok .Sen beni sevmiyordun defalarca kovdun şimdi ne değişti dyrm yine ses yok.Ben şu hatayi yaptm demekte yok.Sadece sasrdgm beni hiç sevmiyordu biliyrm ama dönmemi istemesi kafamı karstrdi .Resmen bosanalida üç ay oldu.Donmiycem biliyrm o aynı insan.Cok sevyrdm çok acı çektim unutana kadr.Evdem gitmesin diye yalvarıp pacalarina yapismisligim vardı .Şimdi yüzünü gördüm üç ay sonra ilk kez bide barisalim diyince amaç ne ?benimle dalga geçmek mi
Belli mi olur? Bu adam sana karşı hep öyle değildi ya? Yine flört ettiğiniz dönemlere dönebilir elde edene kadar.Yok bebek aglamaz o .Ya zaten istemiyom onu ayda bir dokunan adamdan hayr gelmez .
Doğru can çıkar huy cikmazmis .Zaten yalnızca bı an acaba mi dedim . Donmiycm kendimi biliyrm kararliyimTam düzelmeye başlamışsınız böyle devam edin. Geçmiş geçmiştir. Kimse düzelmez değişmez
Ama ben eski Rutky değilimBelli mi olur? Bu adam sana karşı hep öyle değildi ya? Yine flört ettiğiniz dönemlere dönebilir elde edene kadar.
Bundan sonra evleneceği kişi senden iyi olamayacağı için bir de başlarına ikinci bir kadını sarmak istemiyodur annesi , boşver sen hazır kurtulmussunYok dgl mi yine aynı şeyleri yapacak mahfetti beni zaten gecen üç yılda
Yav öyle denk geldi niye inandiramymben ailemden farklı bir şehirde görev yapyrm annem yok yanımda .Bizlere iyi eş olamadilar ama belki iyi baba olurlar .En azından evladımız için bunlara o hakkı sanso tanımak lazım.Fikrinize saygı duyarım .Ama ben evladım babasıyla gorussun guzsl bir ilişkileri olsun istyrm.Ha baktım onada zarar veriyor o zaman mesafe koyarım aralarına
Yok artık pes yani ne pişkin arsızmış öyleŞu kurdugunuz cümlenin aynısını aynen söyledi
Şiddet hakaret ve psikolojik baskılarla dolu insanlık dışı bir muamele görerek boşandığınız o adamla ve anasıyla oturup konuşmanız bile büyük hata!. Yüzlerine bile bakmadan bir insana yapılmayacak şeyler yaşattınız bana, çok şükür kurtardı Allahım, herkes kendi yoluna, kendi layığına ! deyip çıkmalıydınız o evden.Arkadaşlar iyi akşamlar .Benim konularimi bilenler bilir.Bosanali üç ay oldu .Bir buçuk yaşında bir oğlum var .İki buçuk yıl evli kaldm.Dovdü, sövdü, hakaretler seni istemiyorum git defol demeler ailemi evime almayıp onlara küsmeler .Üstüne annesinin aşsağılamasi kene ,sütü bozuk kanı bozuk gibi hakaretleride vardı.Ben ona saplantılı olduğum için ayrılırsam ölürüm dediğim icin bu işkenceye dayandm ayrilmadm.Ama bir yere kadar en sonunda bende tamam dedim kabullndm anlaşmalı ayrıldık .3aydr psikologa gdyrm güçlü olmstm kendim bile inanamydm kendime çok az bir dugu kalmisti içimde .Dün evimden esyalarmi toparlamaya gittm.Anneside evdeydi .Ağladı barışın çocuk var gel odaya konuşalım dedi .Oturdum eski eş aynı kibir aynı kendi begenmisliginde sende aynı hataları yapmycaksan barışalım dyr.Fakat ben bir şey yapmadım .Ne yaptm söyle dyrm cevap yok .Sen beni sevmiyordun defalarca kovdun şimdi ne değişti dyrm yine ses yok.Ben şu hatayi yaptm demekte yok.Sadece sasrdgm beni hiç sevmiyordu biliyrm ama dönmemi istemesi kafamı karstrdi .Resmen bosanalida üç ay oldu.Donmiycem biliyrm o aynı insan.Cok sevyrdm çok acı çektim unutana kadr.Evdem gitmesin diye yalvarıp pacalarina yapismisligim vardı .Şimdi yüzünü gördüm üç ay sonra ilk kez bide barisalim diyince amaç ne ?benimle dalga geçmek mi