Barışmak isteyen eski eş

Arkadaşlar iyi akşamlar .Benim konularimi bilenler bilir.Bosanali üç ay oldu .Bir buçuk yaşında bir oğlum var .İki buçuk yıl evli kaldm.Dovdü, sövdü, hakaretler seni istemiyorum git defol demeler ailemi evime almayıp onlara küsmeler .Üstüne annesinin aşsağılamasi kene ,sütü bozuk kanı bozuk gibi hakaretleride vardı.Ben ona saplantılı olduğum için ayrılırsam ölürüm dediğim icin bu işkenceye dayandm ayrilmadm.Ama bir yere kadar en sonunda bende tamam dedim kabullndm anlaşmalı ayrıldık .3aydr psikologa gdyrm güçlü olmstm kendim bile inanamydm kendime çok az bir dugu kalmisti içimde .Dün evimden esyalarmi toparlamaya gittm.Anneside evdeydi .Ağladı barışın çocuk var gel odaya konuşalım dedi .Oturdum eski eş aynı kibir aynı kendi begenmisliginde sende aynı hataları yapmycaksan barışalım dyr.Fakat ben bir şey yapmadım .Ne yaptm söyle dyrm cevap yok .Sen beni sevmiyordun defalarca kovdun şimdi ne değişti dyrm yine ses yok.Ben şu hatayi yaptm demekte yok.Sadece sasrdgm beni hiç sevmiyordu biliyrm ama dönmemi istemesi kafamı karstrdi .Resmen bosanalida üç ay oldu.Donmiycem biliyrm o aynı insan.Cok sevyrdm çok acı çektim unutana kadr.Evdem gitmesin diye yalvarıp pacalarina yapismisligim vardı .Şimdi yüzünü gördüm üç ay sonra ilk kez bide barisalim diyince amaç ne ?benimle dalga geçmek mi
Altınları verirsen barışırım deyin ve altınları alın. Sonra basın tekmeyi. Mal adam. Anası niye ağlıyor söyleyim. O da oğlu ile uğraşamıyor da ondan.

Arkadaşlar iyi akşamlar .Benim konularimi bilenler bilir.Bosanali üç ay oldu .Bir buçuk yaşında bir oğlum var .İki buçuk yıl evli kaldm.Dovdü, sövdü, hakaretler seni istemiyorum git defol demeler ailemi evime almayıp onlara küsmeler .Üstüne annesinin aşsağılamasi kene ,sütü bozuk kanı bozuk gibi hakaretleride vardı.Ben ona saplantılı olduğum için ayrılırsam ölürüm dediğim icin bu işkenceye dayandm ayrilmadm.Ama bir yere kadar en sonunda bende tamam dedim kabullndm anlaşmalı ayrıldık .3aydr psikologa gdyrm güçlü olmstm kendim bile inanamydm kendime çok az bir dugu kalmisti içimde .Dün evimden esyalarmi toparlamaya gittm.Anneside evdeydi .Ağladı barışın çocuk var gel odaya konuşalım dedi .Oturdum eski eş aynı kibir aynı kendi begenmisliginde sende aynı hataları yapmycaksan barışalım dyr.Fakat ben bir şey yapmadım .Ne yaptm söyle dyrm cevap yok .Sen beni sevmiyordun defalarca kovdun şimdi ne değişti dyrm yine ses yok.Ben şu hatayi yaptm demekte yok.Sadece sasrdgm beni hiç sevmiyordu biliyrm ama dönmemi istemesi kafamı karstrdi .Resmen bosanalida üç ay oldu.Donmiycem biliyrm o aynı insan.Cok sevyrdm çok acı çektim unutana kadr.Evdem gitmesin diye yalvarıp pacalarina yapismisligim vardı .Şimdi yüzünü gördüm üç ay sonra ilk kez bide barisalim diyince amaç ne ?benimle dalga geçmek mi
Amaç ne mi ? Donlarını yıkayacak bır amele...Canı ıstedıgı zaman ısınacak elının altında bır hatun...Eve dokup sactıgı kıllarını temızleyecek önune yemek koyacak bır hızmetcı...Stresıni cıkartacak sövüp,sayabıldıgı bır stres topu enayı arıyor ve O SEN DEĞİLSİN bırak dönmeyi yanlıslıkla bıle karsına cıkmasın hatta olası bıseyde koruma kararı aldır ✔️

Aynen üç aydr oğluyla evimde yaşıyor.O zora gelemez zaten.Uzgunum mecbur başka bir hizmetçi bulacaklar kendilerine
Aldınız mı eşyalarınızı. Gerçekten eski kaynanaya müstahak. İkisi birlikte beter ola ola yaşasın. O kadın oğlu iyice zıvanadan çıktığında keşke boşanmasaydı diye ağlayacak hep. Oğlu evliyken tüm zehrini size akıtıyordu ona bir şey kalmıyordu. Şimdi hepsi anasına kalıyor. Ben eminim annesine de insan gibi davranmadığına. Siz çok daha iyi olacaksınız. Daha mutlu olacaksınız. Bu günler de geçecek ama onlar kendi kendini yiyip bitirecek. Böyle kötü insnaları ancak kendi içlerindeki nefret ve kötülükler tüketir.

Sizin konularınızi takip ediyordum.

Boşanıp destek almanıza çok sevindim.

Ayağınıza da kapansa 3 ay en fazla iyi davranır.

Hala sizi manipüle etmeye , sindirmeye çalışıyor.

Çantada keklik sandilar bence .

Ne eziyet edersek edelim katlanır dediler.

Evladınız için mesafeli seviyeli görüşün yeter.

Kafanız bulanmasin bence.

Aldınız mı eşyalarınızı. Gerçekten eski kaynanaya müstahak. İkisi birlikte beter ola ola yaşasın. O kadın oğlu iyice zıvanadan çıktığında keşke boşanmasaydı diye ağlayacak hep. Oğlu evliyken tüm zehrini size akıtıyordu ona bir şey kalmıyordu. Şimdi hepsi anasına kalıyor. Ben eminim annesine de insan gibi davranmadığına. Siz çok daha iyi olacaksınız. Daha mutlu olacaksınız. Bu günler de geçecek ama onlar kendi kendini yiyip bitirecek. Böyle kötü insnaları ancak kendi içlerindeki nefret ve kötülükler tüketir.
Amin amin canm teşekkür edrim .Zaten bı kıyafetlerim vardı aldm.Benim duam ne eksik ne fazla bana ne yaptılarsa aynısını yaşasın eş ve ailesi.

Sizin konularınızi takip ediyordum.

Boşanıp destek almanıza çok sevindim.

Ayağınıza da kapansa 3 ay en fazla iyi davranır.

Hala sizi manipüle etmeye , sindirmeye çalışıyor.

Çantada keklik sandilar bence .

Ne eziyet edersek edelim katlanır dediler.

Evladınız için mesafeli seviyeli görüşün yeter.

Kafanız bulanmasin bence.
Çok teşekkür ederim..

Bak bissunicole ben onu bitirmstm iyiydm.Yuzume bakmayan adam dön dyr değişen ne yine o gözlerde gram sevgi yok
Donlari yikanmiyor utulenmiyordur. Yatakta her an sınırsız ve ücretsiz sevisecek bir kadin yoktur. Gram sevgi yok çünkü bunlari özledi.

Birileri bütün kötü muamelene rağmen parçalarınıza yapışıyorsa gitme diye, kendinizi ilah zannedersiniz. Bu herif de bu hissi yasamayi özlemiş. Sinirini çıkaracak birini istiyor elinin altinda.

Lutfen kendinize gelin. Bir daha o eve gitmeyin. Kurtulun, arının ondan.

Akılsızlık ettiler. 2 dövüp 1 seveceklerdi ki, katlanma payı artsın kurbanın. Canına bıçak dayananın canı herşeyden kıymetli olur.

Donlari yikanmiyor utulenmiyordur. Yatakta her an sınırsız ve ücretsiz sevisecek bir kadin yoktur. Gram sevgi yok çünkü bunlari özledi.

Birileri bütün kötü muamelene rağmen parçalarına yapışıyorsa gitme diye, kendini ilah zannedersin. Bu herif de bu hissi yasamayi özlemiş. Sinirini çıkaracak birini istiyor elinin altinda.

Az mesaili bol tatilli bir işte çalışıp hem eve para getirecek hem de evde her işi görecek bir köle daha bulamamıştır.

Birileri bütün kötü muamelene rağmen parçalarınıza yapışıyorsa gitme diye, kendinizi ilah zannedersiniz. Bu herif de bu hissi yasamayi özlemiş. Sinirini çıkaracak birini istiyor elinin altinda.

Yok benm çok az kafam karsti yüzünü görünce .Fakat bı yandanda çok netim dönmek yok .Çünkü sevilmiyorm .Yaşarken ölmeye gerek yok

Bak şimdi yanımda olsan bende paçana yapışır barışma diye yalvarırım .anladın dimi beni :KK43: ben cok üzülüyorum su şiddet gören kadinlara .fiziksel değil ama psikolojik şiddet gördüm .şartlar el vermedi oda peşimi birakmadi ayrılmadik. Şuan herşey yolunda ama birşey dışında ben yaşadıklarımı ne yuttum nede unuttum.bak deli gibi sevdiğim aşık oldugim uğruna herkesi karşıma aldığım adamdan bahsediyorum .şimdi yüzüne yüzüne senin bana bunları yapacağını bilseydim asla seninle evlenmezdm diyorum .

Hazır kurtulmussjn belliki ailemde arkadanda bu adama geri dönme Allah aşkına dönme barisma

Çünkü sizin ondan vazgeçemeyecek kadar çok sevdiğinizi biliyordu,ondan ayrılamayacak kadar güçsüz olduğunuzu biliyordu,belki de gidecek yeriniz olmadığını biliyordu.Şimdi onu terkettiniz.Yanilttiniz.Ana-ogulun ezikleyip,itip kakacagi stres topu gitti.Bu onların iyi günleri.Biraz daha zaman geçsin birbirlerine düşecekler.Eski eşiniz elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi ortada kaldi.Pismanliktan ölüyor ama gururuna da yediremiyor,kendi ayağınızla dönün istiyor.Ki olur da barisirsaniz günü geldiğinde sen geri dönmek istedin diyebilsin.

A
Çünkü sizin ondan vazgeçemeyecek kadar çok sevdiğinizi biliyordu,ondan ayrılamayacak kadar güçsüz olduğunuzu biliyordu,belki de gidecek yeriniz olmadığını biliyordu.Şimdi onu terkettiniz.Yanilttiniz.Ana-ogulun ezikleyip,itip kakacagi stres topu gitti.Bu onların iyi günleri.Biraz daha zaman geçsin birbirlerine düşecekler.Eski eşiniz elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi ortada kaldi.Pismanliktan ölüyor ama gururuna da yediremiyor,kendi ayağınızla dönün istiyor.Ki olur da barisirsaniz günü geldiğinde sen geri dönmek istedin diyebilsin.
Amin amin beter olsunlar dussunler birbirlerine. Umarim o kaf dagindaki burnunu indirr Rabbim

A

Amin amin beter olsunlar dussunler birbirlerine. Umarim o kaf dagindaki burnunu indirr Rabbim
Merak etmeyin Allah,hiç bir mazlumun ahını yerde birakmaz.Belki de siz onun imtihaniydiniz ama o sınıfta kaldı.Kurtuldugunuza şükredin.Boyle zalimlerle bir ömür geçmez.Önünüze bakın.Kendinize coook güzel bir hayat kurun.Rabbim,bundan iyilerle karşılaştırsın.Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim 🙏

Merak etmeyin Allah,hiç bir mazlumun ahını yerde birakmaz.Belki de siz onun imtihaniydiniz ama o sınıfta kaldı.Kurtuldugunuza şükredin.Boyle zalimlerle bir ömür geçmez.Önünüze bakın.Kendinize coook güzel bir hayat kurun.Rabbim,bundan iyilerle karşılaştırsın.Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim 🙏
Aminnn Cook teşekkür ederim güzel duan icin

Eğer seviyor olsa ve bu yüzden barışmak istese bırakın o hakaretleri etmeyi ayağınıza kapanırdı.. zaten kararınızo vermişsiniz ama olurda bir şekilde sizi kandırmaya çalışırsa nasıl olsa eninde sonunda dönecek deyip eski yaptıklarının daha fazlasını yapacaktır. Noröalde bu tür konulara yorum yapmam ama sizin ve çocuğunuzum selameti için yazıyorum. Çocuğunuz annesine eziyet edilen bir ortamda büyümesin diye..

750 katıp .Dediğinde olabilir sevgiden olmadigi kesin bu geri vitesin

Sevgiden olsa ne olacakti? Adam hakaret ediyor, adam değil, annesi konuyu açiyor. Adam üstüne sana hakaret ediyor ve sen daha halen taktin gözlerine. Hadi diyelim adam pit diye seni sevdi, ettiği hakaretler, dövmeler yokmu oluyor?

Böyle yapacaksan, o adam ile asla ayni odada olmayacaksin. O kiyafetleri toparlama, onsuzda olabilirdi. Bu psikoloji normal değil. Ve bence tekrar barişirsin. Böyle hakaretli bir konuşma kafani kariştiriyorsa, tekrar barişirsin gibime geliyor. Sadece cocuğa yazik olur.

X