Annesinin başına kalmıştır. Kadında illallah etmiştir. Terkar evlenirseniz kadın rahata erecektir. Bitmiş zaten kurtulmuşsunuz tekrar böyle bir maceraya atılmaya gerek var mı rutkyArkadaşlar iyi akşamlar .Benim konularimi bilenler bilir.Bosanali üç ay oldu .Bir buçuk yaşında bir oğlum var .İki buçuk yıl evli kaldm.Dovdü, sövdü, hakaretler seni istemiyorum git defol demeler ailemi evime almayıp onlara küsmeler .Üstüne annesinin aşsağılamasi kene ,sütü bozuk kanı bozuk gibi hakaretleride vardı.Ben ona saplantılı olduğum için ayrılırsam ölürüm dediğim icin bu işkenceye dayandm ayrilmadm.Ama bir yere kadar en sonunda bende tamam dedim kabullndm anlaşmalı ayrıldık .3aydr psikologa gdyrm güçlü olmstm kendim bile inanamydm kendime çok az bir dugu kalmisti içimde .Dün evimden esyalarmi toparlamaya gittm.Anneside evdeydi .Ağladı barışın çocuk var gel odaya konuşalım dedi .Oturdum eski eş aynı kibir aynı kendi begenmisliginde sende aynı hataları yapmycaksan barışalım dyr.Fakat ben bir şey yapmadım .Ne yaptm söyle dyrm cevap yok .Sen beni sevmiyordun defalarca kovdun şimdi ne değişti dyrm yine ses yok.Ben şu hatayi yaptm demekte yok.Sadece sasrdgm beni hiç sevmiyordu biliyrm ama dönmemi istemesi kafamı karstrdi .Resmen bosanalida üç ay oldu.Donmiycem biliyrm o aynı insan.Cok sevyrdm çok acı çektim unutana kadr.Evdem gitmesin diye yalvarıp pacalarina yapismisligim vardı .Şimdi yüzünü gördüm üç ay sonra ilk kez bide barisalim diyince amaç ne ?benimle dalga geçmek mi
Yok dgl mi yine aynı şeyleri yapacak mahfetti beni zaten gecen üç yıldaAnnesinin başına kalmıştır. Kadında illallah etmiştir. Terkar evlenirseniz kadın rahata erecektir. Bitmiş zaten kurtulmuşsunuz tekrar böyle bir maceraya atılmaya gerek var mı rutky
Şiddet yüzünden ayrıldığınız bir adamla asla barışmayın assla. Aynı cehennem tekrar kendinize de çocuğunuza da yaşatmaya hakkınız yok.Arkadaşlar iyi akşamlar .Benim konularimi bilenler bilir.Bosanali üç ay oldu .Bir buçuk yaşında bir oğlum var .İki buçuk yıl evli kaldm.Dovdü, sövdü, hakaretler seni istemiyorum git defol demeler ailemi evime almayıp onlara küsmeler .Üstüne annesinin aşsağılamasi kene ,sütü bozuk kanı bozuk gibi hakaretleride vardı.Ben ona saplantılı olduğum için ayrılırsam ölürüm dediğim icin bu işkenceye dayandm ayrilmadm.Ama bir yere kadar en sonunda bende tamam dedim kabullndm anlaşmalı ayrıldık .3aydr psikologa gdyrm güçlü olmstm kendim bile inanamydm kendime çok az bir dugu kalmisti içimde .Dün evimden esyalarmi toparlamaya gittm.Anneside evdeydi .Ağladı barışın çocuk var gel odaya konuşalım dedi .Oturdum eski eş aynı kibir aynı kendi begenmisliginde sende aynı hataları yapmycaksan barışalım dyr.Fakat ben bir şey yapmadım .Ne yaptm söyle dyrm cevap yok .Sen beni sevmiyordun defalarca kovdun şimdi ne değişti dyrm yine ses yok.Ben şu hatayi yaptm demekte yok.Sadece sasrdgm beni hiç sevmiyordu biliyrm ama dönmemi istemesi kafamı karstrdi .Resmen bosanalida üç ay oldu.Donmiycem biliyrm o aynı insan.Cok sevyrdm çok acı çektim unutana kadr.Evdem gitmesin diye yalvarıp pacalarina yapismisligim vardı .Şimdi yüzünü gördüm üç ay sonra ilk kez bide barisalim diyince amaç ne ?benimle dalga geçmek mi
Öyle tabi. Sen ne kadar uğraştın boşanmamal için direndinç o inatla boşanacağım dedi. O zaman çocuk yokmuydu da şimdi bahanesi çocuk olmuş. Bırak beter olsunYok dgl mi yine aynı şeyleri yapacak mahfetti beni zaten gecen üç yılda
Bak bissunicole ben onu bitirmstm iyiydm.Yuzume bakmayan adam dön dyr değişen ne yine o gözlerde gram sevgi yokRutky okumadım konuyu , başlığa cevap veriyorum sakın bak sakın !
Yok tabi pislik o. O lafları kullanan , sana o hisleri yaşatan birinde insanlık falan olamaz zaten. Kurtuldun gitti , asla ama asla geriye bakma ve dönme. Dönme ki güzel günler seni bulsun.Bak bissunicole ben onu bitirmstm iyiydm.Yuzume bakmayan adam dön dyr değişen ne yine o gözlerde gram sevgi yok
Teşekkür ederim.Burdan çok güç almstm boşanma asamasinda .Dönüp dnp konuma gelen yorumları okuyrdm.Öyle tabi. Sen ne kadar uğraştın boşanmamal için direndinç o inatla boşanacağım dedi. O zaman çocuk yokmuydu da şimdi bahanesi çocuk olmuş. Bırak beter olsun
Herkes boşandgmi duydu haftalrdr çocuğundan ayriyim .Ev kurma telaşı şu bu derken .En acısı ne biliyo misun yine aynı nefretle bakan gözler ama dön.Beni güçlü görünce ben sen degismezsin diyincede "sen bişey icipte mi geldin buraya" cümle bu.Yapmagg
Şu kurdugunuz cümlenin aynısını aynen söyledieziyet edecek kimseyi bulamayınca bunalıma girmiş olabilir
Arkadaşlar iyi akşamlar .Benim konularimi bilenler bilir.Bosanali üç ay oldu .Bir buçuk yaşında bir oğlum var .İki buçuk yıl evli kaldm.Dovdü, sövdü, hakaretler seni istemiyorum git defol demeler ailemi evime almayıp onlara küsmeler .Üstüne annesinin aşsağılamasi kene ,sütü bozuk kanı bozuk gibi hakaretleride vardı.Ben ona saplantılı olduğum için ayrılırsam ölürüm dediğim icin bu işkenceye dayandm ayrilmadm.Ama bir yere kadar en sonunda bende tamam dedim kabullndm anlaşmalı ayrıldık .3aydr psikologa gdyrm güçlü olmstm kendim bile inanamydm kendime çok az bir dugu kalmisti içimde .Dün evimden esyalarmi toparlamaya gittm.Anneside evdeydi .Ağladı barışın çocuk var gel odaya konuşalım dedi .Oturdum eski eş aynı kibir aynı kendi begenmisliginde sende aynı hataları yapmycaksan barışalım dyr.Fakat ben bir şey yapmadım .Ne yaptm söyle dyrm cevap yok .Sen beni sevmiyordun defalarca kovdun şimdi ne değişti dyrm yine ses yok.Ben şu hatayi yaptm demekte yok.Sadece sasrdgm beni hiç sevmiyordu biliyrm ama dönmemi istemesi kafamı karstrdi .Resmen bosanalida üç ay oldu.Donmiycem biliyrm o aynı insan.Cok sevyrdm çok acı çektim unutana kadr.Evdem gitmesin diye yalvarıp pacalarina yapismisligim vardı .Şimdi yüzünü gördüm üç ay sonra ilk kez bide barisalim diyince amaç ne ?benimle dalga geçmek mi
Şu kurdugunuz cümlenin aynısını aynen söyledi