Yok canım öyle dünya .O babalık yapacak evladına .Adam olacak .Benim çocuğumun bir suçu yok .Yarabbi adamın kendi seyinden çıkan çocuğu görsün diyede biz zorluyoruz .Onun mücadele etmesi gerekirkenİki sene sonra çocuğun varlığını bile unuturlar. Mümkünse şehir değiştir gözden ırak olan gönülden akıldan da ırak olur
Yok katip 750 idi hep .Yalnız ben arttircm yazdm bir konuda .Ailemde uzak yasadgm içinKız en son 500 dü. Ne oldu zam mı geldi? Dkdkdkkfkfkfh
Konuda ki "adamı" bulunuz, ben baktım göremedim.Adam ha diyince bulamamistir kadin
Adama 750 tl batmistir
Adamla anasi birbirine sarmistir
Adamin yemegi camasiri kalmistir
Adamin höykürecegi kimse kalmamıştır
Adamin döveceği boks minderi 3 aydir yoktur...
Daha sayayim mi
Özrü kabahatinden büyük. Lafla öyle barışalım diyor ama gözdağı vermeden de duramıyor. Annesi sizin kadar arkasini toplayamiyordur ondan dönmenizi istiyor diye tahmin ediyorum. Asla dönmeyin.Arkadaşlar iyi akşamlar .Benim konularimi bilenler bilir.Bosanali üç ay oldu .Bir buçuk yaşında bir oğlum var .İki buçuk yıl evli kaldm.Dovdü, sövdü, hakaretler seni istemiyorum git defol demeler ailemi evime almayıp onlara küsmeler .Üstüne annesinin aşsağılamasi kene ,sütü bozuk kanı bozuk gibi hakaretleride vardı.Ben ona saplantılı olduğum için ayrılırsam ölürüm dediğim icin bu işkenceye dayandm ayrilmadm.Ama bir yere kadar en sonunda bende tamam dedim kabullndm anlaşmalı ayrıldık .3aydr psikologa gdyrm güçlü olmstm kendim bile inanamydm kendime çok az bir dugu kalmisti içimde .Dün evimden esyalarmi toparlamaya gittm.Anneside evdeydi .Ağladı barışın çocuk var gel odaya konuşalım dedi .Oturdum eski eş aynı kibir aynı kendi begenmisliginde sende aynı hataları yapmycaksan barışalım dyr.Fakat ben bir şey yapmadım .Ne yaptm söyle dyrm cevap yok .Sen beni sevmiyordun defalarca kovdun şimdi ne değişti dyrm yine ses yok.Ben şu hatayi yaptm demekte yok.Sadece sasrdgm beni hiç sevmiyordu biliyrm ama dönmemi istemesi kafamı karstrdi .Resmen bosanalida üç ay oldu.Donmiycem biliyrm o aynı insan.Cok sevyrdm çok acı çektim unutana kadr.Evdem gitmesin diye yalvarıp pacalarina yapismisligim vardı .Şimdi yüzünü gördüm üç ay sonra ilk kez bide barisalim diyince amaç ne ?benimle dalga geçmek mi
Asla asla ben istemyrm istesem açık yüreklilikle yazarm.Niye göstermeye cabalycan derken babası ya ondan .O mahrum büyümesin diye .Dur ben deyim dön tabiki burda o kadar kişi güzel güzel anlatıyor ama yok belli ki sende o potansiyel var en iyisi don başka kişinin başı yanmasın çok seviyor snei o kadar çok seviyor ki canının yanmasına hiç dayanamıyor başkası canını yakmasın diye seni o dövüyor acaba Stokholm sendromu dedikleri bu mu ? Çocuğunu niye zorla gostermeye cabalayacaksin bir umut seni de hatirlar sever diye mi ? Uzak durun istemiyorsa zaten oyle siddet gosteren bir babayla görüşmesin..
Haklısın ama evlenirsen öldürürüm diyen adama kendini de evladını da unutturmak mantıklı geldi bana, inşallah başını çok ağrıtmazYok canım öyle dünya .O babalık yapacak evladına .Adam olacak .Benim çocuğumun bir suçu yok .Yarabbi adamın kendi seyinden çıkan çocuğu görsün diyede biz zorluyoruz .Onun mücadele etmesi gerekirken
E tabi gözdağı olmazsa olmazımız .Erkekkkk yaa karisina ayda bir dokunan erkek nazardan korusun RabbimÖzrü kabahatinden büyük. Lafla öyle barışalım diyor ama gözdağı vermeden de duramıyor. Annesi sizin kadar arkasini toplayamiyordur ondan dönmenizi istiyor diye tahmin ediyorum. Asla dönmeyin.
Bak cidden size çok üzüldüm aynı zamanda kızgınlık duydum . Sevmesin sizi zaten böyle biri .. bulur yine kullanacak birini ınşallah bulduğu kadın onu kullansın sizde lütfen uzak durun bir gün elbet sizi çok sevecek düzgün birini bulursunuz . Isınize bakın çalışın. Her kadın en güzel hayatı hak eder umarım sizi çok seven el üstünde tutacak birini bulursunuz..Asla asla ben istemyrm istesem açık yüreklilikle yazarm.Niye göstermeye cabalycan derken babası ya ondan .O mahrum büyümesin diye .
Amin teşekkür edrim .Dilerim Rabbimden kendi gibi birini bulsunBak cidden size çok üzüldüm aynı zamanda kızgınlık duydum . Sevmesin sizi zaten böyle biri .. bulur yine kullanacak birini ınşallah bulduğu kadın onu kullansın sizde lütfen uzak durun bir gün elbet sizi çok sevecek düzgün birini bulursunuz . Isınize bakın çalışın. Her kadın en güzel hayatı hak eder umarım sizi çok seven el üstünde tutacak birini bulursunuz..
Ay bi de cinsel sorunları var, piiiii.E tabi gözdağı olmazsa olmazımız .Erkekkkk yaa karisina ayda bir dokunan erkek nazardan korusun Rabbim
Çok yakisikliydi katıpAy bi de cinsel sorunları var, piiiii.
Yani ne artısı var da, ne için çekesin.
Ç.k çalışmıyor, yerler o yahuşukluluğu.Çok yakisikliydi katıp
Ç.k çalışmıyor, yerler o yahuşukluluğu.Senin eline ne s.çtı milletin eline ne sıvayacak? Kadınlar üstüme atlar sandı, görüp görebileceği son kadın elinden kayınca bi bamyaya baktı bi aynaya. Kimin gözünü boyayacak kuru bamya ile çok merak ediyom.
Cinsellik çok önemli. Rahat 1 yıl daha katlanırdın cinsellik olsa.Ay koptummmm
Yok be katıp sevseydi beni öyle kabul ederdim onu .Çok sevmiştim.Ama bak sayesinde güçlendim.Dyrm ki onu unuttysam herkesi unuturumCinsellik çok önemli. Rahat 1 yıl daha katlanırdın cinsellik olsa.
EdilmiyorYok be katıp sevseydi beni öyle kabul ederdim onu .Çok sevmiştim.Ama bak sayesinde güçlendim.Dyrm ki onu unuttysam herkesi unuturum
Yok canım yeterli geldiAdam ha diyince bulamamistir kadin
Adama 750 tl batmistir
Daha sayayim mi
Kuru bamyayı çikita muz diye kaktıracak birini bulamamıştır....Yok canım yeterli geldi
Adam ha diyince bulamamistir kadin
Adama 750 tl batmistir
Daha sayayim mi
Aman zaten cinsellik çoğunun dilinde .Şöyle erkegim böyle erkeğim pehh yersenKuru bamyayı çikita muz diye kaktıracak birini bulamamıştır....