Barışmak isteyen eski eş

İki sene sonra çocuğun varlığını bile unuturlar. Mümkünse şehir değiştir gözden ırak olan gönülden akıldan da ırak olur
Yok canım öyle dünya .O babalık yapacak evladına .Adam olacak .Benim çocuğumun bir suçu yok .Yarabbi adamın kendi seyinden çıkan çocuğu görsün diyede biz zorluyoruz .Onun mücadele etmesi gerekirken

Özrü kabahatinden büyük. Lafla öyle barışalım diyor ama gözdağı vermeden de duramıyor. Annesi sizin kadar arkasini toplayamiyordur ondan dönmenizi istiyor diye tahmin ediyorum. Asla dönmeyin.

Asla asla ben istemyrm istesem açık yüreklilikle yazarm.Niye göstermeye cabalycan derken babası ya ondan .O mahrum büyümesin diye .

Yok canım öyle dünya .O babalık yapacak evladına .Adam olacak .Benim çocuğumun bir suçu yok .Yarabbi adamın kendi seyinden çıkan çocuğu görsün diyede biz zorluyoruz .Onun mücadele etmesi gerekirken
Haklısın ama evlenirsen öldürürüm diyen adama kendini de evladını da unutturmak mantıklı geldi bana, inşallah başını çok ağrıtmaz

Özrü kabahatinden büyük. Lafla öyle barışalım diyor ama gözdağı vermeden de duramıyor. Annesi sizin kadar arkasini toplayamiyordur ondan dönmenizi istiyor diye tahmin ediyorum. Asla dönmeyin.
E tabi gözdağı olmazsa olmazımız .Erkekkkk yaa karisina ayda bir dokunan erkek nazardan korusun Rabbim

Asla asla ben istemyrm istesem açık yüreklilikle yazarm.Niye göstermeye cabalycan derken babası ya ondan .O mahrum büyümesin diye .
Bak cidden size çok üzüldüm aynı zamanda kızgınlık duydum . Sevmesin sizi zaten böyle biri .. bulur yine kullanacak birini ınşallah bulduğu kadın onu kullansın sizde lütfen uzak durun bir gün elbet sizi çok sevecek düzgün birini bulursunuz . Isınize bakın çalışın. Her kadın en güzel hayatı hak eder umarım sizi çok seven el üstünde tutacak birini bulursunuz..

Amin teşekkür edrim .Dilerim Rabbimden kendi gibi birini bulsun

Çok yakisikliydi katıp
Ç.k çalışmıyor, yerler o yahuşukluluğu. Senin eline ne s.çtı milletin eline ne sıvayacak? Kadınlar üstüme atlar sandı, görüp görebileceği son kadın elinden kayınca bi bamyaya baktı bi aynaya. Kimin gözünü boyayacak kuru bamya ile çok merak ediyom.

Yok canım yeterli geldi
Kuru bamyayı çikita muz diye kaktıracak birini bulamamıştır....
Adam ha diyince bulamamistir kadin
Adama 750 tl batmistir
Adamla anasi birbirine sarmistir
Adamin yemegi camasiri kalmistir
Adamin höykürecegi kimse kalmamıştır
Adamin döveceği boks minderi 3 aydir yoktur...
Daha sayayim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…