O seni sevmiyor it yerine koymuyor saygı duymuyor evladinida sevmiyor dışardaki komşu nekadar seviyorsa çocuğunu oda okadar seviyor çocuğun büyüsün cevap versin onuda döver ...benim eski eş kişisi senin kocan gibiydi en son bana büyük hakaretler edip dovdukten sonra birde tukurmustu yüzüme ( hemen ardından duş almıştım öyle pis kokuyordu ki ) o pis kokusunda boğulsun inşallah.... Bana dediki seni annene yollucam 1 ay orda kal aklın başına gelsin dedi bende çok sakin bir şekilde tamam bilet alalım o halde dedim ( zaten ben bir yolunu bulup kaçmaya çalışıyordum param yoktu ) ailemin yanına geldim uçakla o gün avukata gittim bunu tehdit ederek boşadim egeer nafaka vermezsen elimdeki delilleri kullanarak senin memuriyetini yakarım dedim göt gibi kaldı
. Benden asla beklemezdi böyle bir şey çünkü çok ezdi beni ben ondan daha kariyerliyim daha gencim güzelim diye hep ezdi kendi derdi halbuki sen bana nasıl evet dedin derdi ...içinin çirkinliği yüzüne yansımış çünkü .... Asla beklemediği anda terkedip hemen boşanıp 5 ay sonrada hayatımın aşkıyla tanıştım sevgiyi saygıyı değer görmeyi huzuru mutlulugu bende yaşıyorum sonunda şükürler olsun .. çocuğuma çok güzel baba banada çok harika bir koca oldu extra birde yakışıklı :)
Sende güçlü ol evladinida senide sevecek tatlı adamlar var ama iyi ölç tart.