Barışmak isteyen eski eş

Senden baska kimsenin (annesinin bile) onu cekemeyecegini anlamis.
Huylu huyundan vazgecmez, sakin barisayim deme.

Ne gerek var aynı şeyleri bir daha yaşamaya, canına kastın mi var ya da hayatta mutsuz olmak ve acıdan mi hoşlanıyorsunuz.
Gereksiz aynı kitabı bir daha okumayın sonu degismeyecek.

Sen onsuz da yapabileceğini gösterdin, unutmaya başladın, hayatının merkezine kendini koydun ve dönmeni istedi.. Ee hala neden diye mi soruyorsun? Nedeni ortada değil mi?

Su ısrarınız konusunda haksızsınız bence. Baba ile görüşmeden büyüyen kız çocukları yani baba eksikliği yaşayanlar büyüdüğünde ya o eksiklikle erkeklerin ilgisi için yapmadıkları kalmaz,ya babası yaşında birisiyle birlikte olurlar .Erkeklerle normal ilişkisi olabilen sayısı diğer kızlara göre bayağı az olur. Eşi kızına normal davranıp şiddet uygulamıyorsa ara ara görüştürmeli kızını.

En bilinen örnek Serenay Sarıkaya

2 yıldır evliyim ve yaşadıklarınızı yaşasam ve bana arpan fazla gelmiş diyen bir eski eş kişisi olcak varya diyeceğim tek söz bana fazla geldiyse yarısını sana vereyim senin arpan azsa bu ne terbiyesizlik gerçekten ortada birde bebek var onun hatrına size saygı göstermeli 2 yıldır evliyim ve 5 aylık bir bebeğim var ve çalışıyorum çocuğumada kayınvalidem bakıyo böyle bir terbiyesizlik olamaz bırak geri dönmeyi şehir değiştir bence . sende çalışan ekonomik özgürlüğü elinde olan bir bayansın sanırım bu asalak tipi ne diye çekeceksin zaten kuş da ötmüyormuş erkeklik taslıyor sana kendince ama kuş ötmüyor adamın bence ötmeyen kuşunun da üstünü kapatıyo sana hakaretler ve şiddetle aşırı sinirlendim ya terbiyesiz puşt

Yok artık pes yani ne pişkin arsızmış öyle
Sende ufacık birşeyler kaldıysa da gör tamamen bitir diye çıkmış karşına
Böyle bir adamı çocuğumla da muhatap etmem de babası işte
Pişkin tabi valla umarım beni yaniltorda iyi baba olur

Sen onsuz da yapabileceğini gösterdin, unutmaya başladın, hayatının merkezine kendini koydun ve dönmeni istedi.. Ee hala neden diye mi soruyorsun? Nedeni ortada değil mi?
Evet ya gerçekten sevdiğinden istemiyo ama ne olursa olsun onun bana dön diyecegini asla dusunmzdm .İmkanszdi .Ama oh içimin yağları eridi

Ahahaaaa kuş

Syluyorumda anlamiyo benim evladım erkek..Babasıyla niye görüşmesin.Cani ciğeri ya .Ha baktm evladima zarar veriyolar ben çizgiyi çekerim.Cicuk üzerinden intikam almam ben .Yazık günah

Bir kere hata yapilir 2. ..... anla yani yapma ayol delimisin tertemiz kurtulmussun

Kuş ötmeyince sinir yapabilir evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…