- 12 Nisan 2015
- 695
- 1.152
İyi de hala anlamiyorsunuz konu bu degilki :) babasıyla görüşmesine kimse engel olamaz ki , ben buna mı cevap yazdım ben " kız cocuklarina yönelik soyledikleriniz kısmına yazdım" ..siz benim yazdığına değil kafanıza göre cevap yaziyosunuz ve de yazıp yazmamama siz karar veremezsiniz herkes cevap yazmakta özgürEe benim de tanıdığım babası terk edenler olduğu için yazdım zaten,babası terk ettiyse tamamen babanın suçu ama kimse çocuğunu keyfine göre anne ya da babasıyla görüştürmeme hakkına sahip değil .Psikoloji bilimi de sizin isteğinize gore şekillenmiyor . Lütfen yazmayın artık bana, buna da beğenmedım atıp gidin,iyi günler.
Vallahi çekilecek dert değiller. Al birini vur ötekine.E tabi gözdağı olmazsa olmazımız .Erkekkkk yaa karisina ayda bir dokunan erkek nazardan korusun Rabbim
Kız kuşu ötse ne olcak. Benim exsin kuşu ötüyordu hemde baya bir öterdi maşallah. Huyu bozuk olunca ötse ne ötmese ne. Ötmeyince birde o madde eklenmiş oluyor sebeplere. Benimki de sürekli sevişmek isterdi. Şiddet uygulardı hakaret küfür havalarda uçuşurdu. Bir gün sonra ağlamalar sarılmalar özürler sırasında kuş ötmeye başlardı. İğrenirdim gerçekten. Keşke kopsa da bitse bu işkence derdim öyle anlarda.Çünkü kuş ötmüyormuş.Ama mankenlere layık kendisi.
Sanki ben yazdım bunları. İnsan hiç tanımadığı insanlarla aynı şeyleri yaşaması ne tuhaf. Ama böyle okuyunca yalnız olmadığımızı bilmek ne güzel. İnşllah benimde sonum sizinki gibi olurO seni sevmiyor it yerine koymuyor saygı duymuyor evladinida sevmiyor dışardaki komşu nekadar seviyorsa çocuğunu oda okadar seviyor çocuğun büyüsün cevap versin onuda döver ...benim eski eş kişisi senin kocan gibiydi en son bana büyük hakaretler edip dovdukten sonra birde tukurmustu yüzüme ( hemen ardından duş almıştım öyle pis kokuyordu ki ) o pis kokusunda boğulsun inşallah.... Bana dediki seni annene yollucam 1 ay orda kal aklın başına gelsin dedi bende çok sakin bir şekilde tamam bilet alalım o halde dedim ( zaten ben bir yolunu bulup kaçmaya çalışıyordum param yoktu ) ailemin yanına geldim uçakla o gün avukata gittim bunu tehdit ederek boşadim egeer nafaka vermezsen elimdeki delilleri kullanarak senin memuriyetini yakarım dedim göt gibi kaldı. Benden asla beklemezdi böyle bir şey çünkü çok ezdi beni ben ondan daha kariyerliyim daha gencim güzelim diye hep ezdi kendi derdi halbuki sen bana nasıl evet dedin derdi ...içinin çirkinliği yüzüne yansımış çünkü .... Asla beklemediği anda terkedip hemen boşanıp 5 ay sonrada hayatımın aşkıyla tanıştım sevgiyi saygıyı değer görmeyi huzuru mutlulugu bende yaşıyorum sonunda şükürler olsun .. çocuğuma çok güzel baba banada çok harika bir koca oldu extra birde yakışıklı :)
Sende güçlü ol evladinida senide sevecek tatlı adamlar var ama iyi ölç tart.
Aynı fabrikasyon ürünü gibiler malesef ilerde bu aynı tip adamlara kanmasin diye genç kizlarimiz bir şeyler yapmak istiyorum zaten Allah nasip ederse .... Rabbim hayırlı kişilerle karşılaştırsın inşallah ,Sanki ben yazdım bunları. İnsan hiç tanımadığı insanlarla aynı şeyleri yaşaması ne tuhaf. Ama böyle okuyunca yalnız olmadığımızı bilmek ne güzel. İnşllah benimde sonum sizinki gibi olur