Barışmak isteyen eski eş

İyi de hala anlamiyorsunuz konu bu degilki :) babasıyla görüşmesine kimse engel olamaz ki , ben buna mı cevap yazdım ben " kız cocuklarina yönelik soyledikleriniz kısmına yazdım" ..siz benim yazdığına değil kafanıza göre cevap yaziyosunuz ve de yazıp yazmamama siz karar veremezsiniz herkes cevap yazmakta özgür

Sen o kadar yalvardinki egosu tatmin oldu şimdi yine egosunu tatmin etmen icin istiyor seni konusmaya bile degmezmiş. Bide utanmadan ayni hataları yapmayacaksan diyor..

Eve hizmetci lazim da ondan. Tok karnina utusunu yemegini yapan, arada gonlunu eden, camasirini yikayan biri lazim. Arada da dovup sinirini aldigi biri...
Ne guzel tam kurtulmusken cehenneme tekrar donmezsin umarim. Baska birini bulamamis, anasi da illallah etmis belli ki.
Erkekler baska birini buldugunda eski karisinin yuzune bakmaz, bulamadiginda da ilk yaptigi eski esi söyle bir yoklar.
Ayni kisiyle ikinci kez deneyenler hep pisman. Kimse degismiyor. En fazla degismis numarasi yapiyor. O da en fazla 4 ay suruyor, sonra yine ayni. Umarim donmezsin. Lutfen o adami ve onunla ortak tum tanidiklarini engelle her yerden. Seni kandirmalarina, kafani karistirmalarina izin verme.

Çünkü kuş ötmüyormuş. Ama mankenlere layık kendisi.
Kız kuşu ötse ne olcak. Benim exsin kuşu ötüyordu hemde baya bir öterdi maşallah. Huyu bozuk olunca ötse ne ötmese ne. Ötmeyince birde o madde eklenmiş oluyor sebeplere. Benimki de sürekli sevişmek isterdi. Şiddet uygulardı hakaret küfür havalarda uçuşurdu. Bir gün sonra ağlamalar sarılmalar özürler sırasında kuş ötmeye başlardı. İğrenirdim gerçekten. Keşke kopsa da bitse bu işkence derdim öyle anlarda.

Sanki ben yazdım bunları. İnsan hiç tanımadığı insanlarla aynı şeyleri yaşaması ne tuhaf. Ama böyle okuyunca yalnız olmadığımızı bilmek ne güzel. İnşllah benimde sonum sizinki gibi olur

Aynı fabrikasyon ürünü gibiler malesef ilerde bu aynı tip adamlara kanmasin diye genç kizlarimiz bir şeyler yapmak istiyorum zaten Allah nasip ederse .... Rabbim hayırlı kişilerle karşılaştırsın inşallah ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…