Seni daha hamileyken , sen çok çirkinsin diye diye delirtip , bana mankenler yakışırdı diyen, döven, söven , evden kovan, kendi öz çocuğuna bile çek şunu gözüm görmesin diyen adamdı ex kocan....biz bile unutmadık sen sakın unutma....Evet evet artk kuşlar gibi özgürümo aynalara bakmaya devam etsin egoist
Evet ya kadının başına kaldıAnnesinin başına kalmıştır. Kadında illallah etmiştir. Terkar evlenirseniz kadın rahata erecektir. Bitmiş zaten kurtulmuşsunuz tekrar böyle bir maceraya atılmaya gerek var mı rutky
Hatalarını tekrarlamazsan mı?Kendimden ornek vereyim şuan bosanma aşamasında olduğum kişi de 1 buçuk aradan sonra benle barisirmis ama hatalarımı tekrarlassam ! Yahu hata yapan kendi ama onu da ben hata yapmışım gibi gösterip beni suçluyor ve barismayi da ben yapmamı istiyor kendi burnundan kıl aldırmıyor ..evet bende bazen duygusal boşluğa düşüyorum ama yok boşanmak en hayırlısı görünüyor çünkü araya böyle ayrılıklar anlaşmazlıklar vs girdimi o evlelik pek düzgün gitmiyor bence :/
:) Özür dilemek o kadar zorki onun için suçu bana yükleyerek barismis olacak yuvası kurtulacak :)Hatalarını tekrarlamazsan mı?'' Ollldu o zaman cınım, bayyyy. '' de kapa.
Calisiyor muydunuz? Muhtemelen düzeni geri istiyordur. Yemek, bulasik, ayri ev vs...Arkadaşlar iyi akşamlar .Benim konularimi bilenler bilir.Bosanali üç ay oldu .Bir buçuk yaşında bir oğlum var .İki buçuk yıl evli kaldm.Dovdü, sövdü, hakaretler seni istemiyorum git defol demeler ailemi evime almayıp onlara küsmeler .Üstüne annesinin aşsağılamasi kene ,sütü bozuk kanı bozuk gibi hakaretleride vardı.Ben ona saplantılı olduğum için ayrılırsam ölürüm dediğim icin bu işkenceye dayandm ayrilmadm.Ama bir yere kadar en sonunda bende tamam dedim kabullndm anlaşmalı ayrıldık .3aydr psikologa gdyrm güçlü olmstm kendim bile inanamydm kendime çok az bir dugu kalmisti içimde .Dün evimden esyalarmi toparlamaya gittm.Anneside evdeydi .Ağladı barışın çocuk var gel odaya konuşalım dedi .Oturdum eski eş aynı kibir aynı kendi begenmisliginde sende aynı hataları yapmycaksan barışalım dyr.Fakat ben bir şey yapmadım .Ne yaptm söyle dyrm cevap yok .Sen beni sevmiyordun defalarca kovdun şimdi ne değişti dyrm yine ses yok.Ben şu hatayi yaptm demekte yok.Sadece sasrdgm beni hiç sevmiyordu biliyrm ama dönmemi istemesi kafamı karstrdi .Resmen bosanalida üç ay oldu.Donmiycem biliyrm o aynı insan.Cok sevyrdm çok acı çektim unutana kadr.Evdem gitmesin diye yalvarıp pacalarina yapismisligim vardı .Şimdi yüzünü gördüm üç ay sonra ilk kez bide barisalim diyince amaç ne ?benimle dalga geçmek mi
Gördüğüm en saçma yorumlardan kusura bakmayın...mutsuz bir ailede büyüyen kız çocukları çok daha kötü şeyler yapabiliyor ...ayrıca bunu genellemek o kadar saçma ki ? Bu kişilik meselesi elbet boşanma vesilesiyle etkilenen çocuklar var ama illa kötü niye dusunuyosunuz ne kadar gördünüz ? Ve neden kız çocukları ? Bana avukat bosanmalarda en çok etkilenen ve kötü yollara sapanlar erkekler dedi mesela ? Kız çocukları daha adapte olabiliyor dedi bu bile benim için genelleme meslea kız erkek değil kişilikle alakaliSu ısrarınız konusunda haksızsınız bence. Baba ile görüşmeden büyüyen kız çocukları yani baba eksikliği yaşayanlar büyüdüğünde ya o eksiklikle erkeklerin ilgisi için yapmadıkları kalmaz,ya babası yaşında birisiyle birlikte olurlar .Erkeklerle normal ilişkisi olabilen sayısı diğer kızlara göre bayağı az olur. Eşi kızına normal davranıp şiddet uygulamıyorsa ara ara görüştürmeli kızını.
Maaşını elinden alıp, hizmetçilik yaptırıyordu. Sürekli aşağılayıp, arada dövüp evden kovuyordu, cinsel hayatları da yoktu doğru dürüst.Calisiyor muydunuz? Muhtemelen düzeni geri istiyordur. Yemek, bulasik, ayri ev vs...
Çünkü kuş ötmüyormuş.Maaşını elinden alıp, hizmetçilik yaptırıyordu. Sürekli aşağılayıp, arada dövüp evden kovuyordu, cinsel hayatları da yoktu doğru dürüst.
Yamuk şeyine Adriana Lima arayan tipik yurdum erkeğiÇünkü kuş ötmüyormuş.Ama mankenlere layık kendisi.
Yamuk olsa sadece yine iyi. Ötmüyor.Yamuk şeyine Adriana Lima arayan tipik yurdum erkeği
Anlamamışsınız bir de küfreder gibi yorum yapmışsınız, şu yazdığımdan bosanma dediğimi çıkarmak da ayrı bir kafa. Gorusturmeyin diyen üyelere babasını görmeden büyüyen çocukların yaşadıklarını anlatıyorum.Siz de gelmiş,yarım yamalak anladığınız şeyle bir de fikir belirtiyorsunuz.Gördüğüm en saçma yorumlardan kusura bakmayın...mutsuz bir ailede büyüyen kız çocukları çok daha kötü şeyler yapabiliyor ...ayrıca bunu genellemek o kadar saçma ki ? Bu kişilik meselesi elbet boşanma vesilesiyle etkilenen çocuklar var ama illa kötü niye dusunuyosunuz ne kadar gördünüz ? Ve neden kız çocukları ? Bana avukat bosanmalarda en çok etkilenen ve kötü yollara sapanlar erkekler dedi mesela ? Kız çocukları daha adapte olabiliyor dedi bu bile benim için genelleme meslea kız erkek değil kişilikle alakali
Can çıkmadıkça huy çıkmaz.Arkadaşlar iyi akşamlar .Benim konularimi bilenler bilir.Bosanali üç ay oldu .Bir buçuk yaşında bir oğlum var .İki buçuk yıl evli kaldm.Dovdü, sövdü, hakaretler seni istemiyorum git defol demeler ailemi evime almayıp onlara küsmeler .Üstüne annesinin aşsağılamasi kene ,sütü bozuk kanı bozuk gibi hakaretleride vardı.Ben ona saplantılı olduğum için ayrılırsam ölürüm dediğim icin bu işkenceye dayandm ayrilmadm.Ama bir yere kadar en sonunda bende tamam dedim kabullndm anlaşmalı ayrıldık .3aydr psikologa gdyrm güçlü olmstm kendim bile inanamydm kendime çok az bir dugu kalmisti içimde .Dün evimden esyalarmi toparlamaya gittm.Anneside evdeydi .Ağladı barışın çocuk var gel odaya konuşalım dedi .Oturdum eski eş aynı kibir aynı kendi begenmisliginde sende aynı hataları yapmycaksan barışalım dyr.Fakat ben bir şey yapmadım .Ne yaptm söyle dyrm cevap yok .Sen beni sevmiyordun defalarca kovdun şimdi ne değişti dyrm yine ses yok.Ben şu hatayi yaptm demekte yok.Sadece sasrdgm beni hiç sevmiyordu biliyrm ama dönmemi istemesi kafamı karstrdi .Resmen bosanalida üç ay oldu.Donmiycem biliyrm o aynı insan.Cok sevyrdm çok acı çektim unutana kadr.Evdem gitmesin diye yalvarıp pacalarina yapismisligim vardı .Şimdi yüzünü gördüm üç ay sonra ilk kez bide barisalim diyince amaç ne ?benimle dalga geçmek mi
Boşanma dediniz mi dedim Siz anlamaissiniz yazdıklarınızı tekrar okuyun ben başka bir konu üzerinde durdum ..babası ile gorusturulmeyen kız çocukları babası yasinda erkeklerle olurmuş vs ...babası ölenler var babası terkedip gidip yıllarca aramayanlar var ? Yani babasız büyümek zorunda kalanlar var illa anne göstermemesi ile babasız buyunmuyor dolayısıyla artık şu kız çocukları şöyle olur ileride böyle olur vs demeyin..yetiştirmeye alakalıAnlamamışsınız bir de küfreder gibi yorum yapmışsınız, şu yazdığımdan bosanma dediğimi çıkarmak da ayrı bir kafa. Gorusturmeyin diyen üyelere babasını görmeden büyüyen çocukların yaşadıklarını anlatıyorum.Siz de gelmiş,yarım yamalak anladığınız şeyle bir de fikir belirtiyorsunuz.
Ee benim de tanıdığım babası terk edenler olduğu için yazdım zaten,babası terk ettiyse tamamen babanın suçu ama kimse çocuğunu keyfine göre anne ya da babasıyla görüştürmeme hakkına sahip değil .Psikoloji bilimi de sizin isteğinize gore şekillenmiyor . Lütfen yazmayın artık bana, buna da beğenmedım atıp gidin,iyi günler.Boşanma dediniz mi dedim Siz anlamaissiniz yazdıklarınızı tekrar okuyun ben başka bir konu üzerinde durdum ..babası ile gorusturulmeyen kız çocukları babası yasinda erkeklerle olurmuş vs ...babası ölenler var babası terkedip gidip yıllarca aramayanlar var ? Yani babasız büyümek zorunda kalanlar var illa anne göstermemesi ile babasız buyunmuyor dolayısıyla artık şu kız çocukları şöyle olur ileride böyle olur vs demeyin..yetiştirmeye alakalı