burger kıngte de gordun demek vay anasını,bırde paket yaptırıpta goturmusler bak seeen...Ya arkadaslar kapalı acık dıye neden bukadar takıntı yapıyorsunuz?Ben dısarı cıktıgımda kımsenın ne gıydıgıyle ılgılenmem belkı bu benım sızden farklı oldugumu gosterıyor daha hosgorulu daha ıyımser23 senedir Ankarada yaşıyorum. birçok çarşaflı da gördüm peçeli de. burger kingte de gördüm -paket yaptırıp götürdüler menülerini tabii-, aşağı mahallede de çok fazla peçeli var. alışveriş merkezlerinde de görüyorum. neyin ajitesi bu anlamadım. gavur ankaraymış.
Güzel insan,sen saglama yapmamışsın,direk kendi düşüncelerinı ifade etmişsin...Buarada Çırılçıplak evden çıkarsan HAYVAN lardan ne farkın kalıyo???Birde bana çırılçıplak gezebilecegın bır ulke söyle biletini ben alayım senın...Madem bukadar meraklısın çıplak gezmeyeBu konudaki samimiyetle ilgili çok basit bir sağlama yöntemi var.
Bir ünlü çıplak poz verdiğinde, eğer çocukları da varsa, yani bir anneyse, gören herkes ama herkes, anneannemiz, babaannemiz, muhtemelen annemiz de, 35 gazetenin yazarı, o gazetedeki habere tıklayanların neredeyse hepsi, haberi yazan kişi, denetleyen editor, yazı işleri müdürü, farketmez hepsinin aklında aynı soru:
''Bu nasıl anne?''
Bu başlıktaki köşe yazarının bu durumda ne beyan edeceğini ise buraya yazmam mümkün değil. Hepiniz biliyorsunuz. Tahmin de etmiyorsunuz yani, biliyorsunuz. Siz çarşaflı arkadaşlar, siz de biliyorsunuz. O yüzden bu kadar samimiyetsizliğe gerek yok diye düşünüyorum.
Bir çarşaflı kadının yazısı paylaşılmış. Ben yarın çırılçıplak evden çıksam yazı yazmak için geri sağ dönemem. Ama o ahlak dışı olur değil mi? Toplum kurallarına aykırı olur?
Ya benim dinim de bunu emrediyorsa?
Demek ki ne imiş? Herkesin giydiği giymediği kendi tercihi değil imiş. Ben çıplak gezmek istersem gezemiyorum işte.
Güzel insan,sen saglama yapmamışsın,direk kendi düşüncelerinı ifade etmişsin...Buarada Çırılçıplak evden çıkarsan HAYVAN lardan ne farkın kalıyo???Birde bana çırılçıplak gezebilecegın bır ulke söyle biletini ben alayım senın...Madem bukadar meraklısın çıplak gezmeye
Güzel insan,sen saglama yapmamışsın,direk kendi düşüncelerinı ifade etmişsin...Buarada Çırılçıplak evden çıkarsan HAYVAN lardan ne farkın kalıyo???Birde bana çırılçıplak gezebilecegın bır ulke söyle biletini ben alayım senın...Madem bukadar meraklısın çıplak gezmeye
öyle hoşgörülüsün ki yazdığım yorumdan ne çıkarmışsın vay canına.burger kıngte de gordun demek vay anasını,bırde paket yaptırıpta goturmusler bak seeen...Ya arkadaslar kapalı acık dıye neden bukadar takıntı yapıyorsunuz?Ben dısarı cıktıgımda kımsenın ne gıydıgıyle ılgılenmem belkı bu benım sızden farklı oldugumu gosterıyor daha hosgorulu daha ıyımser
''Sorun da cıplaklıgın ahlaksızlık olarak algılanması ve kisinin kendi tercihine bırakılmadıgı gibi diger insanlarca da tacizin mesrulastırılması'' demişsin?bırak herseyı bır kenara ,toplumu bırak, devletı bırak,Kendı evinde cırılcıplak dolasıomusunda burda varsayımlar uzerıne konusuosun????Bıraz mantıklı tartışalım lütfen...Yazın antalyada herkes mayoyla dolasıo zaten kımsenın kımseye bişe dedii yok burda.herkes sizin ongordugunuz bicimde giyinmek zorunda mı?
ayrıca bu nasıl bir hadsizliktir ki cıplak gezmek istesin istemesin, bunun olabilirligini savunan ve kendisinden ornek veren birini hayvana benzetebiliyorsunuz?
sorun da cıplaklıgın ahlaksızlık olarak algılanması ve kisinin kendi tercihine bırakılmadıgı gibi diger insanlarca da tacizin mesrulastırılması.
"Demek ki ne imiş? Herkesin giydiği giymediği kendi tercihi değil imiş. Ben çıplak gezmek istersem gezemiyorum işte."
diye özet gectigi halde yorumu anlamamakla kalmayıp bir de katıla katıla gulmussunuz,
ne diyim, bu da ilginc bir vaka, biliminsanlarına emanet edilmeli.
zira hayvanlardan farkın akıl oldugunu ilk karsılastırma cumleniz ile bilmeniz gerekirdi.
dolayısıyla insanların tercihini ozgurce yasayamamasıyla ilgili sıkıntınız olmadıgı anlamını cıkarıyorum, o zaman birileri sizi baska birseye zorladıgı zaman da ses cıkarmamak gerektigini mi savunacaksınız?
ayrıca kimi ne hakla nereye gonderiyorsunuz? ne bileti?
Senmısın pekı hosgorulu olan?Kapalılardan uzaylılar gıbı bahseden sen mi?Alısverıs merkezınde gormuş!burgerkıngte gormus!Benım hosgorululugumu yargılayacak en son kişisin sen.öyle hoşgörülüsün ki yazdığım yorumdan ne çıkarmışsın vay canına.
Mantıksızlıgın oldugu yerde tahamul de olmaz bunu untma
Ben teorik olarak anlatmistim, siz uygulamali olarak gostermissiniz bu tahammulsuzlugu.
Tesekkur ediyorum.
''Sorun da cıplaklıgın ahlaksızlık olarak algılanması ve kisinin kendi tercihine bırakılmadıgı gibi diger insanlarca da tacizin mesrulastırılması'' demişsin?bırak herseyı bır kenara ,toplumu bırak, devletı bırak,Kendı evinde cırılcıplak dolasıomusunda burda varsayımlar uzerıne konusuosun????Bıraz mantıklı tartışalım lütfen...Yazın antalyada herkes mayoyla dolasıo zaten kımsenın kımseye bişe dedii yok burda.
Kendi evimde veya sosyal hayatimda nasil giyindigim sizi ilgilendirmez.
Tercihlerim ne olursa olsun -bunlar uzerinden ongorunuzu dayatamayacaginiz gibi- bu durum benim dusuncelerimi yanlislamaz. "Mantik" da boyle birseydir zaten.
Ayrica mevcut durum ne olursa olsun mayo giyilmesine ya da paltoyla gezmeye kimse mudahale edememeli zaten, hakki da olmamali; alintiladiginiz bolumde de anlatilan bu, dilerseniz bastan okuyun.
Yine de merakinizi bir nebze gidereyim : ))
Yazin uzun kolluyla dolasip sutyen giymeyen bir insanim, cok fantastik bir hayatim var, bilemezsiniz : ))
Kendi evimde veya sosyal hayatimda nasil giyindigim sizi ilgilendirmez.
Tercihlerim ne olursa olsun -bunlar uzerinden ongorunuzu dayatamayacaginiz gibi- bu durum benim dusuncelerimi yanlislamaz. "Mantik" da boyle birseydir zaten.
Ayrica mevcut durum ne olursa olsun mayo giyilmesine ya da paltoyla gezmeye kimse mudahale edememeli zaten, hakki da olmamali; alintiladiginiz bolumde de anlatilan bu, dilerseniz bastan okuyun.
Yine de merakinizi bir nebze gidereyim : ))
Yazin uzun kolluyla dolasip sutyen giymeyen bir insanim, cok fantastik bir hayatim var, bilemezsiniz : ))
Banlanip banlanip gelip insanlara satasma gozunu seviyim. Mikser gibi ortaligi karistirma.Senmısın pekı hosgorulu olan?Kapalılardan uzaylılar gıbı bahseden sen mi?Alısverıs merkezınde gormuş!burgerkıngte gormus!Benım hosgorululugumu yargılayacak en son kişisin sen.
dersımız bıyolojımıAslında buradaki herkes sistematik olarak zaten bir 'hayvan'.Çıplak gezilecek ülkeden önce bunu öğrenin bence bir.
nıye zoruna mı gıttı cnm????Banlanip banlanip gelip insanlara satasma gozunu seviyim. Mikser gibi ortaligi karistirma.
bende senın ılkokul ogrencısı oldugunu dusunuyorum,annen sayfayı acık unutmus sen burda geyık yapıorsun,hadı cocugum kalk annenı cagırBüyük ihtimal türbanlı biri olduğunu tahmin ediyorum. O çarşaflı kadın seni gördüğünde ne düşünüyor biliyor musun?
- kadına bak çırılçıplak dolaşıyor...
O çarşaflı kadını burkalı bir kadın görse ne düşünür peki???
- kadına bak çırılçıplak dolaşıyor.
Yani bunun sonu yok. Sen de daha fazla kendini rezil etme istersen.
Is mahalle kavgasina dondu. Senin yuzunden banlanamam. Yeter bu kadar.nıye zoruna mı gıttı cnm????